هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A هنوز خیلی چیزا هست قول دادی بگی    از دستم در رفته تعدادشون خداروشکر   
- 
@F-Seif-0 به قوربانِ شومااا 
- 
@F-Seif-0  
 سنگین بود
 ولی یه وقتایی هست اوج اوجشه
 میخوام بشینم بخونم 2 ثانیه بعد مبینیم نصف فیلم رفت یا 1 ساعت رفت من هنوز تو همون تست گیر کردم خودم اینجا فکرم جای دیگهMohammad Gh 1 فکرت کجاس؟ 
 درگیریت چیه؟
- 
Mohammad Gh 1 نترسید خطری نیست این دفعه به نفع ماس Konkur Hero  حیف قول دادم بحث نکنم حیف قول دادم بحث نکنم
- 
Mohammad Gh 1 نترسید خطری نیست این دفعه به نفع ماس Konkur Hero 
 زیادی داره فیلم سینمایی میشه
- 
برادرا یه طرف خواهرا یه طرف 
 دوستان تدارکات فرش قرمز رو پهن کنیدKonkur Hero بصورت دایره ای واستید بچه ها 
 دیجی کجاس؟
- 
هعیی 
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A حدست درست بود   ولی من حس میکنم، میدونم حدس تو کیه راجع به من  اینم بگو اگه درست بود میگم 
 من قبلیم میدونم کیه    نمیگم پس نمیگم پس@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A حدست درست بود   ولی من حس میکنم، میدونم حدس تو کیه راجع به من  اینم بگو اگه درست بود میگم 
 من قبلیم میدونم کیه    نمیگم پس نمیگم پس  
- 
Konkur Hero  حیف قول دادم بحث نکنم حیف قول دادم بحث نکنمMohammad Gh 1 درود به شرفت 
- 
@F-Seif-0 به قوربانِ شومااا خانومِ_دوست_داشتنی ترک هستید ؟ 
- 
@roghayeh-eftekhari من میام هرشب یکم سرمیزنم تقریبن 
 خداروشکر خوبم ممنون
 خداروشکر ک خوبی
 خبری نیس سلامتی
 شو تا پسین درس درس درس 
 تو چخبر
- 
@F-Seif-0 سلامم  
 حال شما خوبه؟؟@Infinitie-A سلام داداش  
 چطور مطوری خوبی؟
 ذهن فعالت اروم گرفته؟ 
 خوبم شکر
- 
Konkur Hero بصورت دایره ای واستید بچه ها 
 دیجی کجاس؟Konkur Hero مسعود کو ؟ 
- 
@roghayeh-eftekhari همش میخوای اینکارو کنی   ولی عملی نمیشه ولی عملی نمیشه  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A هنوز خیلی چیزا هست قول دادی بگی    از دستم در رفته تعدادشون خداروشکر   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A هنوز خیلی چیزا هست قول دادی بگی    از دستم در رفته تعدادشون خداروشکر   متاسفم برات   
- 
:))))) 
- 
@roghayeh-eftekhari همش میخوای اینکارو کنی   ولی عملی نمیشه ولی عملی نمیشه  @Infinitie-A امضاتو 2000 دلار میخرم 
- 
Mohammad Gh 1 فکرت کجاس؟ 
 درگیریت چیه؟@F-Seif-0 چیزایی که برای هر ادمی بده 
 برای کنکوری درد بیشتر
 ...
- 
@F-Seif-0 به قوربانِ شومااا خانومِ_دوست_داشتنی دور ازجونت 
- 
خانومِ_دوست_داشتنی ترک هستید ؟ Konkur Hero نه 

|
 |

شعردانه