قشنگترین تعریف
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar
آز اون لاحاظظظ. جالب بود. خوشمان آمد -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قشنگ بودن
-
بیاید بگید ببینم قشنگترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟
(امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوقدار بشه)
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده@danial-hosseiny
من از بس ب همه چی دقت میکنم و حساسم و حس ششم خیلی قویه و اینا
دوستام ب من میگن تو مارپل گروهی -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهترین و بیشترین تعریف که ازم شده این بوده که با معرفتم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه تعریف دیگه که خیلی خوشم اومد مال وقتی بود که امتحان نوبت ادبیات رو تو کل مدرسه مون فقط من ۲۰ گرفتم.
دبیر ادبیات اومد و جلو مدیر به همه دانش آموزان گفت : واقعا براتون متاسفم فقط یه نفر بین شماها نمره کامل گرفته. انقدر مرتب ، مو به مو معنی کرده بود و مفهوم رو کامل نوشته بود ، کیف کردم. یاد بگیرین ازش -
@Alzahra-Daftar
آز اون لاحاظظظ. جالب بود. خوشمان آمدنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
-
قشنگ بودن
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
ولی یه وقت فکر نکنی پیچوندی و جواب ندادی و ما هم آیکیومون ضعیف بود یادمون رفتا. -
Gharibe Gomnam
ولی یه وقت فکر نکنی پیچوندی و جواب ندادی و ما هم آیکیومون ضعیف بود یادمون رفتا.نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
اشکالی نداره
مردم همشون میان شرح میدن -
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
راستی یه چیزدیگه ای یادم اومد اونم اینکه من گوشام خییییلی تیزه بهم میگن تو مثل گوش دراز تو مدرسه موش ها هستی همش میگی دارم میشنوم -
@danial-hosseiny
اشکالی نداره
مردم همشون میان شرح میدننوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
ایح ایح ایح ایح.
تلخ -
@danial-hosseiny
راستی یه چیزدیگه ای یادم اومد اونم اینکه من گوشام خییییلی تیزه بهم میگن تو مثل گوش دراز تو مدرسه موش ها هستی همش میگی دارم میشنومنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alzahra-Daftar
-
@Alzahra-Daftar
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
-
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یبار مامانم خیلی با حرص بهم گفت آتنا! تو پول برات هیچ ارزشی نداره!
هرچند که داشت غر میزد ولی من خیلی کِیف کردم -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar
این نگاه رو به بالا ز چه روست؟ -
@Alzahra-Daftar
این نگاه رو به بالا ز چه روست؟نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
هیچ .com -
Gharibe Gomnam
ایح ایح ایح ایح.
تلخنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
-
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاءنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
قشنگ ترین تعریفی که شنیدم از یه بنده خدایی بود که اتفاقا کمی بهم شبیهیم. خواست کاری کنه فامیلمون واسه کنکورش بخونه و گفت بهش که من رتبم ده میشه
و اون لحظه من کلی ذوق کردم -
نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar
اون دات کامش حتما باید باهاش خونده شه؟ -
@danial-hosseiny
قشنگ ترین تعریفی که شنیدم از یه بنده خدایی بود که اتفاقا کمی بهم شبیهیم. خواست کاری کنه فامیلمون واسه کنکورش بخونه و گفت بهش که من رتبم ده میشه
و اون لحظه من کلی ذوق کردمنوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Alzahra-Daftar
اون دات کامش حتما باید باهاش خونده شه؟نوشتهشده در ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny
بله ، واجبه واجبه