هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Zahra-Zahraii نه میگی واقعیته چون قبولش داری   
 نه خیر من میگم  
 حرف خودم تمام
 من پشیمون میشم یا تو؟   
- 
@roghayeh-eftekhari 

همون قلبی
 و درس البته درس اونقدرام حال منو بد نمیکنه البته درس اونقدرام حال منو بد نمیکنه  ولی همون قبلی بد میکنه ولی همون قبلی بد میکنه  
- 
yasin sheibak :_) 
 نمیدانی نمیدانی...@F-Seif-0 اوم خوب بگو بدونم! 
- 
@roghayeh-eftekhari 

همون قلبی
 و درس البته درس اونقدرام حال منو بد نمیکنه البته درس اونقدرام حال منو بد نمیکنه  ولی همون قبلی بد میکنه ولی همون قبلی بد میکنه  @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari 

همون قلبی
 و درس البته درس اونقدرام حال منو بد نمیکنه البته درس اونقدرام حال منو بد نمیکنه  ولی همون قبلی بد میکنه ولی همون قبلی بد میکنه  *قبلی  
- 
@roghayeh-eftekhari امشب زودتر میخوابم بدنم یکم اروم بگیره :") 
- 
Gharibe Gomnam پرسیدم فیزیک چیه مبحثش  yasin sheibak 
 اصلا چرا تو رفع اشکال ریاضی میپرسی فیزیک مبحثش چیههه؟؟؟؟
 فیزیک مبحثش از درس اول دهمه
- 
@F-Seif-0 فاطمه 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A من ماشین ندارم پیاده روی میکنم محض اطلاع  
 مشقاتو نوشتی؟ پیاده روی هم بلدی؟  فکر کردم فقط خودم بلدم فکر کردم فقط خودم بلدم 
 ننوشته باشم هم مشکلیه؟! نه فقط تو بلدی  چون همیشه اشتباه فکرمیکنی بخاطر همونه چون همیشه اشتباه فکرمیکنی بخاطر همونه 
 میگم به مدیر میدونستم  در جهل باقی بمون اصن در جهل باقی بمون اصن 
 به هرکی خواستی بگو آی دونت کِر اِنی مور آی دونت کِر اِنی مور @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A من ماشین ندارم پیاده روی میکنم محض اطلاع  
 ننوشته باشم هم مشکلیه؟! نه فقط تو بلدی  چون همیشه اشتباه فکرمیکنی بخاطر همونه چون همیشه اشتباه فکرمیکنی بخاطر همونه 
 به هرکی خواستی بگو آی دونت کِر اِنی مور آی دونت کِر اِنی مور من تو جهل باقی بمونم یا تو؟  
 میگم اخراجت کنه گزارش بزنم انگلیسی صحبت میکنی؟؟ گزارش بزنم انگلیسی صحبت میکنی؟؟ 
- 
@kosar-mottaghi 
 منت گذاشتن سرمون والا 
 می خواس اتاق وحشت راه بندازه    Elham Hoseni در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi 
 منت گذاشتن سرمون والا 
 می خواس اتاق وحشت راه بندازه       
 بیشتر اتاق خنده میشد فک کنم  
- 
@sania-Andiravan   رو دستش زده؟ رو دستش زده؟
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A من ماشین ندارم پیاده روی میکنم محض اطلاع  
 به هرکی خواستی بگو آی دونت کِر اِنی مور آی دونت کِر اِنی مور من تو جهل باقی بمونم یا تو؟  
 میگم اخراجت کنه گزارش بزنم انگلیسی صحبت میکنی؟؟ گزارش بزنم انگلیسی صحبت میکنی؟؟ @roghayeh-eftekhari 

من میرم 
- 
@roghayeh-eftekhari منم سلامتی 
- 
@roghayeh-eftekhari 
 هیچی Gharibe Gomnam خب بگو  
- 
@F-Seif-0 
 حالا هنوز کامل هم درست نشده، ولی اوکی داره میشه  
 خیلی ممنون از شما، لطف کردی ️ ️ 
- 
@sania-Andiravan   رو دستش زده؟ رو دستش زده؟yasin sheibak