هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
وایس بینم
-
sina bigdeli میفهمم ولی ی شرایط زندگی وفق مرادمون نیست و مجبوریم
ب همینام عادت میکنی سخته ولی خب چاره ای نیست...@Zahra-Zahraii ببخش کام ترم تلخ کردم ادم شکایت کنی نیستم فقط یکم ب غرورم بر خوده
-
خب ://
-
@Zahra-Zahraii ببخش کام ترم تلخ کردم ادم شکایت کنی نیستم فقط یکم ب غرورم بر خوده
sina bigdeli ن بابا
هوم سخته)) -
خطوط قرمزم دارن یقمو میشکافن
-
-
:||||||||
-
@Zahra-Zahraii خب سخته ادم تو تمام مراحل زندگیش به یه سری چیزا برخلاف میلش پایبند باشه
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A خب توضیح بده
خب
من خواهر ندارم، خب؟! -
@Zahra-Zahraii خب سخته ادم تو تمام مراحل زندگیش به یه سری چیزا برخلاف میلش پایبند باشه
-
@Zahra-Zahraii ببخش کام ترم تلخ کردم ادم شکایت کنی نیستم فقط یکم ب غرورم بر خوده
sina bigdeli قطعا تحملش خیلی سخته
ولی به آخرش فکرکنید
حالا از این حال و هوا که در بیایین
یادمه سال هشتم و نهم که دنبال شغل مورد علاقم بودم رفتم به مامانم گفتم میخوام برم نظام یه چند لحظه نگام کرد بعد گفت خب روز اول که قطعا انفرادی روزدومم که هم تورو همفرمانده تو باید از روی تخت بیمارستان جمع کنم -
ولی به آخرش فکرکنید
یادمه سال هشتم و نهم که دنبال شغل مورد علاقم بودم رفتم به مامانم گفتم میخوام برم نظام یه چند لحظه نگام کرد بعد گفت خب روز اول که قطعا انفرادی روزدومم که هم تورو همفرمانده تو باید از روی تخت بیمارستان جمع کنم -
@Zahra-Zahraii اجازه گرفتن برای صحبت در پیوی خانم ها
-
-
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A خب توضیح بده
خب
من خواهر ندارم، خب؟! -
-
ولی به آخرش فکرکنید
یادمه سال هشتم و نهم که دنبال شغل مورد علاقم بودم رفتم به مامانم گفتم میخوام برم نظام یه چند لحظه نگام کرد بعد گفت خب روز اول که قطعا انفرادی روزدومم که هم تورو همفرمانده تو باید از روی تخت بیمارستان جمع کنم@roghayeh-eftekhari اره این 24 ماهم میگرزع
اینجا انفرادی نیس تنبیه پست دادن تو برجک سمت کوهه
-
@roghayeh-eftekhari خب
از بچگی هم مثبت بودم اینم خب؟!