هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg چیشد محو نشد؟
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg چیشد محو نشد؟
ایدی صاحب تایپیکو بنویس لطفا
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg چیشد محو نشد؟
ایدی صاحب تایپیکو بنویس لطفا
M Tg
اکانتشو؟ -
تنها دلخوشیم یه گربه تو کوچمون بود بعضی مواقع میرفتم با بچه هاش بازی میکردم نیم ساعت چهل دقیقه اخر هفته
الان اونم گذاشت رفت.
به ظاهر هیچ چیزی قرار نیست پیشت بمونه اینجا تو این دنیا ، فقط خودتی که میمونی با خودت. بقیه از ادما و حیوونا همه میرن
-
M Tg
اکانتشو؟Gharibe Gomnam اره
-
خب بااین حساب موظفه تایم آزمونمو برام ریست کنه
-
Alireza Varamanzar سلامت باشید
مهشید حسن زاده 0
زنده باشید
-
مجتبی ازاد موافقم ولی همونارو کی رشد داده؟
آدما آزادن جاییکه میخوان زندگی کنن اما؛این نافی وظیفشون برای خدمت ب کشورشون نیست!
اینجا خاک ماست,,,کلی هزینه دادیم براش...اینجا هویتمونه...بهترین خاطراتمون اینجا بوده,,,دیدن خونوادمون,,,قدم برداشتنمون,,,رفیق پیداکردنامون,,,
پس هرجای دنیام که باشیم مهم نیست,مهم اینه باید دینمونو بش ادا کنیم,,,حالاهرکدوم ب نوبه خودمون...مهشید حسن زاده 0 من نمیگم بریم پشت سرمون رو نگاه نکنیم . حرف اینه بریم رشد کنیم بعدا برگردیم این خرابه رو ابادش کنیم :| درسته اینجا هویتمون رو تشکیل میده ولی رو راست بهت بگم من جز مالیات بخاطر دلار 30 تومن هزینه دیگه ای به این دولت مردان ندادم . بهترین روزگار عمرم رو داخل تورم گذروندم حداقل اون کشور هایی دیگه که تورم دارن چند دونه کارخونه ماشین و گوشی و اینا دارن که کالاهاشون رو با نرخ منصفانه بدن به مردمشون . در مورد خاطرات هم .... ولش نگم بهتره
-
Gharibe Gomnam اره
-
تنها دلخوشیم یه گربه تو کوچمون بود بعضی مواقع میرفتم با بچه هاش بازی میکردم نیم ساعت چهل دقیقه اخر هفته
الان اونم گذاشت رفت.
به ظاهر هیچ چیزی قرار نیست پیشت بمونه اینجا تو این دنیا ، فقط خودتی که میمونی با خودت. بقیه از ادما و حیوونا همه میرن
amirmohammad shakeri برای همین باید قدرخودتو بدونی
.
من اصلا نمیفهمم چرا همه درگیر موندنید وقتی حتی خودتونم ب زمانش ازخودتون رها میشید!
زندگی همین دوران کوچولو و کوتاهیه که ب نوبت کنارهم سپری میکنیم!ازش لذت ببرید ونگران ازدست رفتنش نباشید! -
Gharibe Gomnam وای خداروشکر درست شد
-
خب جالب اینه
اخرش
خودمونم بایدبزاریم بعد بریم
یعنی
اخرش
از خودمونم باید دل بکنیم -
Gharibe Gomnam وای خداروشکر درست شد
M Tg
خداروشکر
-
مهشید حسن زاده 0 من نمیگم بریم پشت سرمون رو نگاه نکنیم . حرف اینه بریم رشد کنیم بعدا برگردیم این خرابه رو ابادش کنیم :| درسته اینجا هویتمون رو تشکیل میده ولی رو راست بهت بگم من جز مالیات بخاطر دلار 30 تومن هزینه دیگه ای به این دولت مردان ندادم . بهترین روزگار عمرم رو داخل تورم گذروندم حداقل اون کشور هایی دیگه که تورم دارن چند دونه کارخونه ماشین و گوشی و اینا دارن که کالاهاشون رو با نرخ منصفانه بدن به مردمشون . در مورد خاطرات هم .... ولش نگم بهتره
مجتبی ازاد هممون همینیم!
جوونی هممون تو این دوران گذشته!
اما بانوشتن و گفتن حرفای تلخ پر طرفدار به جایی نمیرسیم!!!
درواقه اصا باحرف بجایی نمیرسیم!با سیاست ب جایی نمیرسیم!
ما باخودمون ,با خلاقیتمون میتونیم کاری انجام بدیم...
روزیکه یادبگیریم دل بکنیم ازانتظارو شعار حتما پیشرفت میکنیم,حالام نه سیاه سیاه و نه سفید سفید,,,یه خاکستری ملو -
M Tg بجای ارزش دادن ب بود و نبود آدما
ب ارزش خودت فکرکن,روی بزرگی و مهرخودت تمرکز کنمهشید حسن زاده 0
این خوب بود
-
یه نفرهم میگفت
آدما یادشون نمیمونه تو براشون چیکارکردی
اونا
بیشترشون
فقط یادشون میمونه باهاشون چیکارکردی
البته تاکید میکنم که بیشترشون
نه همشون -
آدما آزادن جاییکه میخوان زندگی کنن اما؛این نافی وظیفشون برای خدمت ب کشورشون نیست!
اینجا خاک ماست,,,کلی هزینه دادیم براش...اینجا هویتمونه...بهترین خاطراتمون اینجا بوده,,,دیدن خونوادمون,,,قدم برداشتنمون,,,رفیق پیداکردنامون,,,
پس هرجای دنیام که باشیم مهم نیست,مهم اینه باید دینمونو بش ادا کنیم,,,حالاهرکدوم ب نوبه خودمون...دوتا موضوعه
اگر دولت با مردم ، اگر دولت پشت مردم بود و ازشون حمایت میکرد ، خیلیا میموندن. خیلیا میموندن و اینجارو بهتر میکردن
ولی مشکل اینه الان دولت انگار دشمن خونی مردمه. نگو نیست چون خودتم میدونی هست. یه نمونه خییییییییلی سادش همین صیانت چند روز. باز واقعا صد رحمت به اون نماینده فارس که مخالفش بود.
مردم هرکاری میکنن ، دولت باز میاد خرابش میکنه به یه نحوی
مسلمه هیچی از جوونا علاقه ای به موندن ندارن
من به دنیا اومدم که رویاهای خودمو بسازم. ارزو های خودم. نه ارمان ها و رویاهای یکی دیگه. و برای همین اصلا پشتمم نگاه نمیکنم وقتی برم ازینجا. سخته ولی لازمه
-
پس هرجای دنیام که باشیم مهم نیست,مهم اینه باید دینمونو بش ادا کنیم,,,حالاهرکدوم ب نوبه خودمون...مهشید حسن زاده 0 در مورد رشد اونا : ژاپن وقتی مستعمره امریکا شد دانشجو هاش رو فرستاد اونجا علم کسب کنن جوری که در یک برهه زمانی چند ده هزار دانشجو ژاپنی توی امریکا بودحالا جوری شده امریکا برده علم ژاپن شده . بعد دانشجو ها برگشتن کشورشون رو اباد کردن.الان هم من ایرانی برم اونجا برام تسهیلات و .... میدن جذبم میکنن . اینترنتشون رو بخاطر تظاهرات قطع نمیکنن برعکس افزایش میدن . سوئد هم از روی مهاجر پذیری رفت بالا امارات هم با پول محیط پویا برای استارتاپ ها و شرکت ها ساخت . یک مورد از اینا رو حتی تا 30 سال اینده ایران نمیبینی اجرا کنن . اینجوریه که ایران ایرانه و اونا اونا
-