هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0 من فقط بچه ها انجمن بم تبریک گفتن
دانشجو بشی چی میشی
-
First در گلچینی کوتاه از کتاب های معروف گفته است:
#یک_دقیقه_کتاب بخوانیم
#دو_تا_کاغذ_پاره
<< هیچکس، هرگز کاری را تنها به خاطر دیگران انجام نمیدهد. همهی اعمال ما خودمدارانهاند، هرکس تنها در خدمت خویش است؛ همه تنها به خود عشق میورزند. شاید به کسانی میاندیشید که به آنان عشق میورزید. بیشتر غور کنید تا دریابید که آنها را دوست ندارید: آنچه دوست میدارید، حس مطبوعی است که از عشق ورزیدن به آنها در شما ایجاد میشود! شما اشتیاق را دوست دارید نه کسی را که اشتیاق برمیانگیزد.>>- وقتی نیچه گریست - اروین یالوم
<< عمری که بیعشق بگذرد، بیهوده گذشته. نپرس که آیا باید در پی عشقالهی باشم یا عشقمجازی، عشقزمینی یا عشقآسمانی، یا عشقجسمانی؟ از تفاوت ها تفاوت میزاید. حال آنکه عشق یه هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد. عشق خود به تنهایی دنیایی است. یا درست در میانش هستی، درآتشش، یا بیرونش هستی، در حسرتش.>>
- ملت عشق - الیف شافاک
قصد بی ادبی نباشه ولی خب من مخالفم با حرف این جناب
کاملاهم مخالفم حالا این اقای نویسنده هرچقدرم میخواد کتاب خونده باشه و دانا باشه ولی من مخالفم با این حرفشون
چون ایشون دارن همه رو مثل هم میبینن...
@FirstGharibe Gomnam
سلام خوبین؟
نه بی ادبی چرا اتفاقا خیلی خوش حال شدم.
حقیقتا از چند بار منفی دادنو پس گرفتناتون متوجه شدم که مخالفید.حتی قصدمم این بود که نظرتونو بپرسم، که خدارو شکر خودتون گفتید. فقط من خوب دلیل مخالفتتون رو نفهمیدم با کدوم از یک ازین دو مخالفید؟ (از دو کتاب جدا هستند که تا حدی هم مخالف.) و چرا؟ لطفا واضح تر بگید.
و اینکه ملاک خردمند بودن کتاب زیاد خوندن نیست بلکه درست اندیشیدن در مورد کتاب هاییه که خونده میشه حتی اگه تعدادشون هم کم باشه.
اینم اضافه کنم هدف من رد یا تایید هیچ کدوم از دو متن نبود. فقط خواستم دو متن ازین دو کتاب نسبتاً معروف بود که شاید گفت تا حدی مخالف هم عمل کردن رو به نمایش بزارم. -
Sharllot عاا الان باید برا خودم دست بزنم یا برا حاجی
-
Gharibe Gomnam
سلام خوبین؟
نه بی ادبی چرا اتفاقا خیلی خوش حال شدم.
حقیقتا از چند بار منفی دادنو پس گرفتناتون متوجه شدم که مخالفید.حتی قصدمم این بود که نظرتونو بپرسم، که خدارو شکر خودتون گفتید. فقط من خوب دلیل مخالفتتون رو نفهمیدم با کدوم از یک ازین دو مخالفید؟ (از دو کتاب جدا هستند که تا حدی هم مخالف.) و چرا؟ لطفا واضح تر بگید.
و اینکه ملاک خردمند بودن کتاب زیاد خوندن نیست بلکه درست اندیشیدن در مورد کتاب هاییه که خونده میشه حتی اگه تعدادشون هم کم باشه.
اینم اضافه کنم هدف من رد یا تایید هیچ کدوم از دو متن نبود. فقط خواستم دو متن ازین دو کتاب نسبتاً معروف بود که شاید گفت تا حدی مخالف هم عمل کردن رو به نمایش بزارم.@First
سلامی دوباره
خیلی ضایع بود نه؟
اخرشم منفی رو پس گرفتم دلم نیومد -
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg سلام هانیه جان ( شایدم حانیه جان
) خوبی سلامتی؟
قربون شما
شما چطوری
بیوتون دیدم دارید میرید یا برگشتین؟ -
M Tg خداروشکر
اوضاع خوبه؟
باید این بیو را بردارم ،برگشتم
وقت امتحانات نبودم
البته نباید خیلی برگردم چون درس دارم -
@First سلام ممنونم همچنین
️
خب براتون توضیح دادن که هفت ساله
بعد هم گفتید زود تمومش کنیم که خب آرزو بر جوانان عیب نیست
روانشناسی تخصص نیست ( فکر کنم منظورتان روان پزشکیه) بله نشنیدم محدودیتی باشهz Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد هم گفتید زود تمومش کنیم که خب آرزو بر جوانان عیب نیست
اها پس یه امکان ناممکنه
خیلی ممنون لطف کردین