هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخههه چرا خونه عروسی میگیرین
باز نمیتونم بخوابممم
فردام ک قلمچی))))) -
unlimited
ممنونم چه حرفیه دشمنتون
آخه قبل ترم شنیدم اصلاحیه اومده که هستن اما واسه امسالو خبر نداشتم گفتم اصلا بعید نیس باز عوض کرده باشنunlimited در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
unlimited
ممنونم چه حرفیه دشمنتون
آخه قبل ترم شنیدم اصلاحیه اومده که هستن اما واسه امسالو خبر نداشتم گفتم اصلا بعید نیس باز عوض کرده باشن@F-Seif-0
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii
-
z Gheibi امشب بریم؟
این واقعا راسته منم چندین بار تجربه کردم
بعضی از بنده های خدا واقعا نعمتننوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi
بعضی از بنده های خدا واقعا نعمتن
دلم نیومد اینو جواب ندم، نرم
مثهه مننن -
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari نریاااا
کارت دارم -
@Masoumeh-Shokrollahi
بعضی از بنده های خدا واقعا نعمتن
دلم نیومد اینو جواب ندم، نرم
مثهه مننننوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A بیا برو ببینم
حتما باید اعلام کنه خود شیفتس -
کارت دارمنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A همی الان فهمیدم پروف عوض کردی
رسما کور شدم -
کارت دارمنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A نرفته من هعی زنگ میزنم بش از شنیدن صدام غش میکنه دوباره به هوش میاد
بعد میاد اینجا -
@Infinitie-A نرفته من هعی زنگ میزنم بش از شنیدن صدام غش میکنه دوباره به هوش میاد
بعد میاد اینجانوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi اوههه
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ملت
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سال تموم شد ولی من هنوز دارم با اون عده که میگفتن ۱۴۰۰ شروع قرن جدیده بحث میکنم.
-
سلام ملت
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 سلام ملت ب تو
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari اره کاشفش خودمم چن دقه قبل از طریق آزمایشات بالینی و گزارشات همکاران و با لطف خدا تونستم این منت رو به جامعه پزشکی جهان بزارم. برا امضا میتونید تو صف وایسید.
-
@roghayeh-eftekhari اره کاشفش خودمم چن دقه قبل از طریق آزمایشات بالینی و گزارشات همکاران و با لطف خدا تونستم این منت رو به جامعه پزشکی جهان بزارم. برا امضا میتونید تو صف وایسید.
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First سقف میریزه سرمون نکنین این کارا
-
مهشید حسن زاده 0 سلام ملت ب تو
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii خوبین ملت؟
-
کارت دارمنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A باشه منتظرتم بیا
-
سال تموم شد ولی من هنوز دارم با اون عده که میگفتن ۱۴۰۰ شروع قرن جدیده بحث میکنم.
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Gh 1 مهم اینه که امسال که تموم شه دیگه شروع قرن جدیده البته بازم با اوناییکه معتقد بودن پارسال شروع قرن جدید بود بحث کرد.
-
@Zahra-Zahraii خوبین ملت؟
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 خوبیم تو خوبی؟
-
سلام ملت
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 علیکم سلام
-
مهشید حسن زاده 0 خوبیم تو خوبی؟
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii من؟کی؟من؟
بازاین بازی کثیفو شرووو نکن