هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari چیکارش کنم
دیگ از کنترل من خارج شده -
متاسفانه بی منشن
-
سلام
ممکنه صحبت کنیم؟ -
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
ممکنه خصوصی صحبت کنیم؟!یاد پارسال افتادم ک میخواستم بیام پی ویت نمیزاشتی
@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
هنوزم از اینکار تا میتونم اجتناب میکنم:/
مگه، موقع ضرورت باشه -
@roghayeh-eftekhari متاسفم
من هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم -
@roghayeh-eftekhari
خوب نبودم از صب
الان گوشیمو برداشتم یه پیام استادم داده بود خوندم دلم میخواد فقط جیغ بزنم -
خب الان میترسم زایه شم ولی اگه سویه ش اینطرفه بله
-
@First تا انرژی طرف مقابلم نیوفته,,,بله به این خاطر اینکارو میکنم,البته این جواب دوری هم نیست و در غالب محاورات استفاده میشه...
تصورکنید طرف مقابل من ی روز عالیو گذرونده باشه و بعد بپرسه حال آدمارو و این جوابو بگیره که نه خوب نیستم!اونوقت احتمال پرسیدن دلیل هست(گفتم احتمال)واین میتونه باعث گلایه شکوه یا هرچیزی بشه که انرژی منفی داره و انرژی جمعو کاهش میده,,,
.چه کسی نه,,,خود آدم,,,هرکس خودش معیارهای سنحشش از اطرافو تعیین میکنه!
.
ادعای بزرگ پتانسیل بالا میخواد,جسارت میخواد,همخ,انی جذابی داشت در هرحالمهشید حسن زاده 0
ولی من معتقدم، بیشتر ازاینکه حال یه نفر یا دونفر خوب یا بد باشه، یکدست بودن جامعه مهمتره. چرا حال من خوب باشه ولی دیگری بد؟ چرا تا حدی که میتوانم نباید کمکش کنم؟ (البته به شرطی که خودش بخواهد)
اگر حال جامعهمان خوب بود اگر به فکر همدیگر بودیم اگر به این سه بیت سعدی باور قلبی داشتیم:
بنیآدم اعضای یکدیگرند * که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی بهدرد آورد روزگار * دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بیغمی * نشاید که نامت نهند آدمی
و هزاران اگر دیگر...، شاید وضع جامعهمان این نبود.
درنگاه اول شاید خوب بودن حال همه جامعه یک تصور انتزاعی باشد. شاید بگویید همچین چیزی فقط در مدینه فاضله افلاطون یا بهشت یافت میشود. منم منکر این نیستم. ولی به من بگویید چه کسانی به بهشت میروند؟ افرادی که فقط به فکر حال خوب خود هستند؟ قطعا نه!
البته باید این راهم بپذیریم که با کمک کردن به یک نفر بیشتر خوب کردن حال او حال خود را خوب کرده ایم.
///
درست است. همه افراد رو نباید به یه چشم دید. ولی هدف زندگی، به اوج رسیدن وسپس متوقف شدن نیست. شاید_و فقط شاید_ بتوان گفت دیگری نسبت به دیگری سطحی که برای خود انتخاب کرده بالاتر است. ولی چه سود؟ آیا غیر ازین است که هردو وقتی به آن درجه رسیدند متوقف شده اند؟
///
این جملتون عالیه و بنظرم همه اون جسارت و پتانسیل رو دارند فقط پرده هایی از هوس، شهرت، شهوت، پول و... . این جسارت را به بند کشیده اند و اجازه آزادی را بهش نمیدهند.پ.ن: بابت تاخیر در جواب معذرت میخواهم، معمولا در استفاده کردن کلمات کمی حساس هستم، و البته که کندنویسم.(البته شاید کار واجبی که در این بین برایم پیش اومد هم بیتاثیر نباشه)
-
@roghayeh-eftekhari نمیدونم
-
سلام
مگه، موقع ضرورت باشه@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
مگه، موقع ضرورت باشهانگار چی میخواستم بگم حالا
با بیو اشتباه گرفته بودمت
نگا منو حسلس نکن بیام پی ویتا -
عیب نداره
-
باید با منشن میگفتم
-
با خانم بودم
-
سلام
مگه، موقع ضرورت باشهانگار چی میخواستم بگم حالا
با بیو اشتباه گرفته بودمت
نگا منو حسلس نکن بیام پی ویتا@Fargol-Sh اوکی
-
با خانم بودم
@Infinitie-A
-
@roghayeh-eftekhari متاسفم
من هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم -
مهشید حسن زاده 0
ولی من معتقدم، بیشتر ازاینکه حال یه نفر یا دونفر خوب یا بد باشه، یکدست بودن جامعه مهمتره. چرا حال من خوب باشه ولی دیگری بد؟ چرا تا حدی که میتوانم نباید کمکش کنم؟ (البته به شرطی که خودش بخواهد)
اگر حال جامعهمان خوب بود اگر به فکر همدیگر بودیم اگر به این سه بیت سعدی باور قلبی داشتیم:
بنیآدم اعضای یکدیگرند * که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی بهدرد آورد روزگار * دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بیغمی * نشاید که نامت نهند آدمی
و هزاران اگر دیگر...، شاید وضع جامعهمان این نبود.
درنگاه اول شاید خوب بودن حال همه جامعه یک تصور انتزاعی باشد. شاید بگویید همچین چیزی فقط در مدینه فاضله افلاطون یا بهشت یافت میشود. منم منکر این نیستم. ولی به من بگویید چه کسانی به بهشت میروند؟ افرادی که فقط به فکر حال خوب خود هستند؟ قطعا نه!
البته باید این راهم بپذیریم که با کمک کردن به یک نفر بیشتر خوب کردن حال او حال خود را خوب کرده ایم.
///
درست است. همه افراد رو نباید به یه چشم دید. ولی هدف زندگی، به اوج رسیدن وسپس متوقف شدن نیست. شاید_و فقط شاید_ بتوان گفت دیگری نسبت به دیگری سطحی که برای خود انتخاب کرده بالاتر است. ولی چه سود؟ آیا غیر ازین است که هردو وقتی به آن درجه رسیدند متوقف شده اند؟
///
این جملتون عالیه و بنظرم همه اون جسارت و پتانسیل رو دارند فقط پرده هایی از هوس، شهرت، شهوت، پول و... . این جسارت را به بند کشیده اند و اجازه آزادی را بهش نمیدهند.پ.ن: بابت تاخیر در جواب معذرت میخواهم، معمولا در استفاده کردن کلمات کمی حساس هستم، و البته که کندنویسم.(البته شاید کار واجبی که در این بین برایم پیش اومد هم بیتاثیر نباشه)
@First انقدر موافقم که جایی برای ب جالش کشیدن نمیبینم,
همینطوره آقای فرست
-
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mr-Perfect شما هم همینطور
از تذکرت هم ممنون
داداش تذکر نبود راحت باش یه گفت و گو بود
درسا خوب هستند؟
پیش میره نه خوب نه بد
@Mr-Perfect عااا گفتم شاید شبیه خانم هاشمی هستی. به املا انقد گیر میده
سعی کن خوب باشه همین نون اب میشه برامون