هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شویدات کو کندی همشوووو کهههه 
- 
@zohre-nowrouzi تو کجا یه دفعه هی غیبت میزنه @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi تو کجا یه دفعه هی غیبت میزنه نت ندارم پیازم  دارم درسم میخونم کمکم میکنم دگ یهو میرم دارم درسم میخونم کمکم میکنم دگ یهو میرم
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شویدات کو کندی همشوووو کهههه @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شویدات کو کندی همشوووو کهههه کی اینجا چهارم تجربیه؟ 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شویدات کو کندی همشوووو کهههه کی اینجا چهارم تجربیه؟ golanar من تجربیم ولی پشت کنکوری 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شویدات کو کندی همشوووو کهههه کی اینجا چهارم تجربیه؟ golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi شویدات کو کندی همشوووو کهههه کی اینجا چهارم تجربیه؟ ا.......اشتباه ریپلای شد! 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چقد دختر جونز     وااااای چه آقای با شخصیتی! جونز! golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چقد دختر جونز     وااااای چه آقای با شخصیتی! جونز! موهاتو بُتن تو ضعیففففههه 
- 
golanar من تجربیم ولی پشت کنکوری 
- 
منم یه تجربی پشت کنکوریم ک میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم  
- 
golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چقد دختر جونز     وااااای چه آقای با شخصیتی! جونز! موهاتو بُتن تو ضعیففففههه @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چقد دختر جونز     وااااای چه آقای با شخصیتی! جونز! موهاتو بُتن تو ضعیففففههه آو....بله آقا !!! 
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چقد دختر جونز     وااااای چه آقای با شخصیتی! جونز! موهاتو بُتن تو ضعیففففههه آو....بله آقا !!! golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چقد دختر جونز     وااااای چه آقای با شخصیتی! جونز! موهاتو بُتن تو ضعیففففههه آو....بله آقا !!! افلین  
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar من تجربیم ولی پشت کنکوری آها!میگم که شما زیست درسنامه میخونین؟ golanar تا درسنامه چی باششه مثلا خیلی سبز خیلی حاشیه داره بنظرم 
- 
منم یه تجربی پشت کنکوریم ک میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم  setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: منم یه تجربی پشت کنکوریم ک میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم  شما که قبولی حتما! ریاضی.... 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی مشکوک اساسی فککنم زهره هم رفته سمت فلافل فلافل چییی 
- 
golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چقد دختر جونز     وااااای چه آقای با شخصیتی! جونز! موهاتو بُتن تو ضعیففففههه آو....بله آقا !!! افلین  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چقد دختر جونز     وااااای چه آقای با شخصیتی! جونز! موهاتو بُتن تو ضعیففففههه آو....بله آقا !!! افلین  حس مادر وبچه ای دست داد بهم .....نه ضعیفه بودن!!!! 
- 
setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: منم یه تجربی پشت کنکوریم ک میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم  شما که قبولی حتما! ریاضی.... golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: منم یه تجربی پشت کنکوریم ک میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم  شما که قبولی حتما! ریاضی.... اوهوم .... ان شاالله : ) 
- 
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خدایا چرا این پسرا انقد پررو ان .... 
 من دیگه نمیرم دانشگاهچیشده ؟  
- 
golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: منم یه تجربی پشت کنکوریم ک میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم  شما که قبولی حتما! ریاضی.... اوهوم .... ان شاالله : ) setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: منم یه تجربی پشت کنکوریم ک میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم  شما که قبولی حتما! ریاضی.... اوهوم .... ان شاالله : ) setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: golanar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: منم یه تجربی پشت کنکوریم ک میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم  شما که قبولی حتما! ریاضی.... اوهوم .... ان شاالله : ) آره...منم قبولم ان شا الله : /// 

|
 |

شعردانه
شعردانه