هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
چی شده ساقی؟؟ 
 @Saghi-Mortazavi
- 
@Infinitie-A   خواستم جو بدم خواستم جو بدم  
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانم شُکری      تو چرا الان باید بیای  من ادم وقت شناسیم خانم شکری   این شکری رو همینجا تمومش میکنی وگرنه با ارتشم میام نیست و نابودت میکنم  
- 
@First اها نه اصلا ولش اشتباه متوجه شدم :|||| بخدا کورم منم @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First اها نه اصلا ولش اشتباه متوجه شدم :|||| بخدا کورم منم حله     ️ ️
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانم شُکری      تو چرا الان باید بیای  من ادم وقت شناسیم خانم شکری   این شکری رو همینجا تمومش میکنی وگرنه با ارتشم میام نیست و نابودت میکنم  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانم شُکری      تو چرا الان باید بیای  من ادم وقت شناسیم خانم شکری   این شکری رو همینجا تمومش میکنی وگرنه با ارتشم میام نیست و نابودت میکنم  کی با ارتشت میای؟   
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانم شُکری      تو چرا الان باید بیای  من ادم وقت شناسیم خانم شکری   این شکری رو همینجا تمومش میکنی وگرنه با ارتشم میام نیست و نابودت میکنم  Sharllot نه قشنگ میشه 
 شارلوت شکری
 خیلی متناسبه
- 
Sharllot ووووییی عزیزممم 
 دوده ی شهر اشباح   
- 
sina bigdeli نمیرم سرباز فراری میشم  yasin sheibak حتما  
- 
yasin sheibak حتما  sina bigdeli ناهار شام چطوره؟؟ میچسبه خوبه؟ ابگوشت میچسبه؟  
- 
Sharllot البته من هر جا میرم فامیلیم رو شِکَری نیخونن     mahdi shokry در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot البته من هر جا میرم فامیلیم رو شِکَری نیخونن     من معلم نگارشم شِکَری خوند!! 
 فک کن!!! نگارش!!!
 دیگ از اون تایم ب بعد هرکی میگ فامیلیت چیه انگلیسی براش مینویسم 
- 
چی شده ساقی؟؟ 
 @Saghi-Mortazaviخانومِ_دوست_داشتنی سلام خوبی؟ 
 یکی از اشناهامون فوت کردن
- 

باید یه بار رو دوستام انجام بدم باید یه بار رو دوستام انجام بدم   
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانم شُکری      تو چرا الان باید بیای  من ادم وقت شناسیم خانم شکری   این شکری رو همینجا تمومش میکنی وگرنه با ارتشم میام نیست و نابودت میکنم  کی با ارتشت میای؟   @Infinitie-A ما مثل ناتو پشتتو خالی میکنیم تو میمونی با روسیه ها    
- 
mahdi shokry در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot البته من هر جا میرم فامیلیم رو شِکَری نیخونن     من معلم نگارشم شِکَری خوند!! 
 فک کن!!! نگارش!!!
 دیگ از اون تایم ب بعد هرکی میگ فامیلیت چیه انگلیسی براش مینویسم Sharllot واقعا فامیلی شما هم شکری هست؟؟ 
- 
خانومِ_دوست_داشتنی سلام خوبی؟ 
 یکی از اشناهامون فوت کردن@Saghi-Mortazavi سلام عزیزم 
 تسلیت میگم..!
 خوبی تو؟؟
- 
mahdi shokry در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot البته من هر جا میرم فامیلیم رو شِکَری نیخونن     من معلم نگارشم شِکَری خوند!! 
 فک کن!!! نگارش!!!
 دیگ از اون تایم ب بعد هرکی میگ فامیلیت چیه انگلیسی براش مینویسم Sharllot معلم بی سواد  
- 

باید یه بار رو دوستام انجام بدم باید یه بار رو دوستام انجام بدم   @Infinitie-A اینو خودت اسکرین گرفتی؟؟ 
- 
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot شارلوت عزیز من مهشیدم  
 بهرحال حس قشنگی داری عه من فک میکردم مارالی ک زهرا میگ مارال   
 تف Sharllot نه مارال مختص زهراست  
- 
خانم شِکَری   

|
 |

شعردانه
شعردانه