هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
sina bigdeli زهر انار با این لبخندت @امیرمسعود-جعفری  
- 
@امیرمسعود-جعفری  sina bigdeli زهر پرتقال 
- 
آقاااا 
 پروفایلا رو دو دقیقه عوض نکنین ببینم چی یادم میاد ازتون بنویسم 
 هی میگم خب ، یکی بود که فلان کار رو کرد ، آیدیش یادم نیست با پروفایلِ فلان ، میبینم عوض شدن و همچین پروفایلی نیست ://
- 
آقاااا 
 هی میگم خب ، یکی بود که فلان کار رو کرد ، آیدیش یادم نیست با پروفایلِ فلان ، میبینم عوض شدن و همچین پروفایلی نیست ://این پست پاک شده!
- 
آقاااا 
 هی میگم خب ، یکی بود که فلان کار رو کرد ، آیدیش یادم نیست با پروفایلِ فلان ، میبینم عوض شدن و همچین پروفایلی نیست ://خانومِ_دوست_داشتنی من به خاطر توعه که هیچ وقت هیچی نذاشتم که عوض کنم ،مدیونی فکر کنی دلیل دیگه ای داشته    
- 
sina bigdeli زهر پرتقال @امیرمسعود-جعفری  
- 
سلام وقت همگی بخیر می خواستم ببینم برنامه ای هست که سرعت فیلم رو تا سه برابر افزایش بده ؟ Elham Hoseni سلام 
 مکس پلیر یا ام ایکس پلیر
 هم برای پی سی هم اندروید
- 
اشتب شد ک  
- 
خانومِ_دوست_داشتنی من به خاطر توعه که هیچ وقت هیچی نذاشتم که عوض کنم ،مدیونی فکر کنی دلیل دیگه ای داشته    z Gheibi شما که ده بارم عوض کنی پروفایلتو بازم من یادم مونده  
 پ.ن: اسمتو جایی نگفتی ولی نمیدونم چرا حس میکنم اسمت زینب :/// 
- 
اشتب شد ک  Alireza Varamanzar خب دوباره بنویس 
 ندیدم://
- 
@ftm-montazeri خوبه که اینطوری :// 
 من میدونم اختصاصیام بجز هندسه گواه ، خوب نبودن ://
- 
@ftm-montazeri خوبه که اینطوری :// 
 من میدونم اختصاصیام بجز هندسه گواه ، خوب نبودن ://خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ftm-montazeri خوبه که اینطوری :// 
 من میدونم اختصاصیام بجز هندسه گواه ، خوب نبودن ://نه اصلا خوب نیست   چون خراب کردم و میخوام بررسی کنم دقیقا کجا رو چیکار کردم که اینطوری شد:/ 
- 
Elham Hoseni مراحمید 
 اشکالی ندارهAlireza Varamanzar 
 ممنون
 جفتش برای فیلم های آنلاین داخل سایت ها هم مورد استفاده قرار می گیره با فقط فایل های بارگیری شده ؟
- 
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ftm-montazeri خوبه که اینطوری :// 
 من میدونم اختصاصیام بجز هندسه گواه ، خوب نبودن ://نه اصلا خوب نیست   چون خراب کردم و میخوام بررسی کنم دقیقا کجا رو چیکار کردم که اینطوری شد:/ @ftm-montazeri اینو باهات موافقم    
- 
Elham Hoseni سلام 
 مکس پلیر یا ام ایکس پلیر
 هم برای پی سی هم اندرویدخانومِ_دوست_داشتنی 
 نمی دونم چرا نمیشه 🥲
 کلی کار دارم اینم درست نمیشه
- 
z Gheibi شما که ده بارم عوض کنی پروفایلتو بازم من یادم مونده  
 پ.ن: اسمتو جایی نگفتی ولی نمیدونم چرا حس میکنم اسمت زینب :/// خانومِ_دوست_داشتنی خب من پیدای پنهانم دیگه اولی به وجه پیدا بودن دومی به وجه پنهان بودن   
- 
خانومِ_دوست_داشتنی 
 نمی دونم چرا نمیشه 🥲
 کلی کار دارم اینم درست نمیشهElham Hoseni با چی داری کار میکنی؟؟ 
 بجز سرعت ، چیز جدیدی هم میخوایی ست کنی روش؟
- 
خانومِ_دوست_داشتنی خب من پیدای پنهانم دیگه اولی به وجه پیدا بودن دومی به وجه پنهان بودن   z Gheibi اینم میره تو دسته همون بعضیا  
- 
با اینکه از آزمون راضی نبودم ، ولی سئوالای زیست و فیزیکش رو دوست داشتم!! 

|
 |

شعردانه
شعردانه