هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@F-Seif-0 خیلی :/// 
- 
sina bigdeli این بشره @امیرمسعود-جعفری  yasin sheibak کشمش هم دم داره 
 آقای امیرمسعودجعفری
- 
باز رقیه منفی داد  
 دست چپِ منفی بده 

انکار کنی میزنم تو سرت خانومِ_دوست_داشتنی حقته   
 دوتا منفی بهم دادی پس نگرفتی  
 تازه از خداتم باشه من بهت منفی میدم   
- 
yasin sheibak کشمش هم دم داره 
 آقای امیرمسعودجعفری@امیرمسعود-جعفری نکشیمون اقا  
- 
@امیرمسعود-جعفری نکشیمون اقا  
- 
M Tg  قوی و سنیگن قوی و سنیگن
 کمرمممممممممsina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg  قوی و سنیگن قوی و سنیگن
 کمرمممممممممبا این رمز بنظرت میشه بازم نتیجه گرفت   ؟ ؟
- 
@roghayeh-eftekhari خواهش میکنم  
 حالا بعدا پیدا میکنم 
- 
علیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هر کی هم زحمت بکشه به حقش میرسه نه مثل اینجا که هرچی ماله کش تر باشی بیشتر نونت تو روغن باشه.. مثلا؟! @roghayeh-eftekhari 
 میخوای اول جوونی بفرستیم زندان اوین؟ 
- 
بالاخره یه ازمون ، ریاضیم به خاطر حواس پرتی هام خراب نشد همش im happy af (ترجمه : خیلی خوشحالم :/// ) 
- 
خانومِ_دوست_داشتنی نه حالا چیز خاصیم نیست  
 ولی درکل جالب بود  
 خوبی؟@roghayeh-eftekhari کلا بس بهش تیکه انداختم عادت داره بچه دیگه هیچی نمیگه  
 پیوی بگو بم
 خوبم عزیزم مرسی
- 
sina bigdeli حله داداش  yasin sheibak والا  
 امیرو بزنی ک دوش حومو دلداری بده 
- 
@Infinitie-A تو چرا قانع نمیشی      خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A تو چرا قانع نمیشی      مگه غیر منطقی بود؟   
- 
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A بگو اگه سخت نبود جواب میدم. نه هیچ   
 به موضوع خیلی ربط نداشت@Infinitie-A باشه. 
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg  قوی و سنیگن قوی و سنیگن
 کمرمممممممممبا این رمز بنظرت میشه بازم نتیجه گرفت   ؟ ؟
- 
@roghayeh-eftekhari 
 میخوای اول جوونی بفرستیم زندان اوین؟ علیرضا تمدنی چه ربطی داره داریم حرف میزنیم:/ 
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg  قوی و سنیگن قوی و سنیگن
 کمرمممممممممبا این رمز بنظرت میشه بازم نتیجه گرفت   ؟ ؟M Tg نظر کارشناسی خاصی ندارم راستش  
 ولی امتحان کن حتما
- 
yasin sheibak والا  
 امیرو بزنی ک دوش حومو دلداری بده 
- 
yasin sheibak والا  
 امیرو بزنی ک دوش حومو دلداری بده sina bigdeli سینا رو بکشی کی واسه گل های قالی روضه بخونه؟  

|
 |

شعردانه
شعردانه