قرابت
-
physic z
نه اصلااااااا به کشتن شمس اشاره نشده -
Elham Hoseni همون چند بیت اول دیگه خودت معنی کردیشون گفتی به تباهی ربط دارن
اصن ولش ببین از اول بگم...بی گاه شد بی گاه شد معنی اتمام رسیدن عمره خب؟
الان کدوم بیت ها با این تناسب داره و چرا؟؟
خدایا چرا هر تاپیکی که میزنم توش گم میشم؟🥺

خیلی شلوغ شد آرا قاریشدی مذذذذذهههب ایتدی@Mr-Wick گوی قاراشسن
بیت دوم احتمالا پاسبان بعد گرفتنش میخاد بکشش تنها در اینصورت تمام شدن عمر رو میده
اولیم تو چادر خفشون کرده:/ -
://////////
-
Elham Hoseni همون چند بیت اول دیگه خودت معنی کردیشون گفتی به تباهی ربط دارن
اصن ولش ببین از اول بگم...بی گاه شد بی گاه شد معنی اتمام رسیدن عمره خب؟
الان کدوم بیت ها با این تناسب داره و چرا؟؟
خدایا چرا هر تاپیکی که میزنم توش گم میشم؟🥺

خیلی شلوغ شد آرا قاریشدی مذذذذذهههب ایتدی@Mr-Wick
من تا نفهمم جمله آخر رو چی گفتی هیچی نمی گم
.
.
.
.....
.
.
فقط بیت اول بی گاه شد به تباهی اشاره داره بقیه بیت ها یا به فرار و گریز اشاره می کنه یا به پنهان بودن مثلا یکی از ابیات به این صورت هست که تم را بدیدی جان نگر گوهر بدیدی کان نگر
این نادره ایمان نگر کایمان درو گمراه شد
خب نمی تونیم بگیم چون بیت اول داره به تباه شدن اشاره می کنه این بیت ۹ هم داره به این اشاره می کنه در کل مفهوم کل شعر همون بود اما تفسیر هر بیت مجزا هست می دونید که کل چیزی بیش از اجتماع اجزای تشکیل دهنده آن است -
Elham Hoseni از چه نظر ؟
physic z
یک سوال مگه اصلا شمس کشته شد ؟اونم در این برحه از شعر و این زمان که مولانا این شعر رو سروده -
@Mr-Wick
من تا نفهمم جمله آخر رو چی گفتی هیچی نمی گم
.
.
.
.....
.
.
فقط بیت اول بی گاه شد به تباهی اشاره داره بقیه بیت ها یا به فرار و گریز اشاره می کنه یا به پنهان بودن مثلا یکی از ابیات به این صورت هست که تم را بدیدی جان نگر گوهر بدیدی کان نگر
این نادره ایمان نگر کایمان درو گمراه شد
خب نمی تونیم بگیم چون بیت اول داره به تباه شدن اشاره می کنه این بیت ۹ هم داره به این اشاره می کنه در کل مفهوم کل شعر همون بود اما تفسیر هر بیت مجزا هست می دونید که کل چیزی بیش از اجتماع اجزای تشکیل دهنده آن استElham Hoseni هیچی گفتم اینجا خیلی شلوغ شد هرکی یه چی گفت گیج شدم...من فردا میام میخونم الان سرم خیلی درد میکنه برا همون نمیتونم تمرکز کنم متوجه نمیشم چی ب چیه...
پس اگه نمیشه گفت.
چیه اینارو به همدیگه ربط داده؟؟ -
physic z
یک سوال مگه اصلا شمس کشته شد ؟اونم در این برحه از شعر و این زمان که مولانا این شعر رو سرودهElham Hoseni شما از کجا مطمئن اید که این اتفاق نیوفتاده ؟
از دکتر جلالیان خوندم که شمس کشته شده و بعد میگن که سر یا بدنش را توی یک چاه انداختند که خب با بیت اول هم سازگاری داره
اینجا را ببینید http://dr-jalalian.ir/?p=8550 در کل چند جای دیگه هم قتلش را محتمل تر دونستند
و بنظرتون اینکه مفهوم این غزل از مولانا را خیلی سطحی در حد فرار و گریز معنی کنیم درسته ؟
بنظر من که چیزی بیشتر از ایناست فقط ما نمیتونیم درست حسابی درکش کنیم -
Elham Hoseni شما از کجا مطمئن اید که این اتفاق نیوفتاده ؟
از دکتر جلالیان خوندم که شمس کشته شده و بعد میگن که سر یا بدنش را توی یک چاه انداختند که خب با بیت اول هم سازگاری داره
اینجا را ببینید http://dr-jalalian.ir/?p=8550 در کل چند جای دیگه هم قتلش را محتمل تر دونستند
و بنظرتون اینکه مفهوم این غزل از مولانا را خیلی سطحی در حد فرار و گریز معنی کنیم درسته ؟
بنظر من که چیزی بیشتر از ایناست فقط ما نمیتونیم درست حسابی درکش کنیمphysic z
در این زمان که این شعر سروده شده شمس بوده و خب در مورد قتل یا مرگ شمس تمامی اینها خیال و ظن هست همون طور که خودتون اشاره کردید و خب در باره ابیات بلع باهاتون موافقم این شعر معنی گسترده ای داره ولی خب این بیت اگر سر جلسه باشید و قابلیت دسترسی به نت نباشه
فقط یک معنی رو در ذهن تداعی می کنه که اون فرار از دست پاسبان هست -
physic z
در این زمان که این شعر سروده شده شمس بوده و خب در مورد قتل یا مرگ شمس تمامی اینها خیال و ظن هست همون طور که خودتون اشاره کردید و خب در باره ابیات بلع باهاتون موافقم این شعر معنی گسترده ای داره ولی خب این بیت اگر سر جلسه باشید و قابلیت دسترسی به نت نباشه
فقط یک معنی رو در ذهن تداعی می کنه که اون فرار از دست پاسبان هست -
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-

سلام دوستان عذر میخوام دیشب بنده سرم خیلی درد میکرد نتونستم تمرکز کنم چون نظرات متفاوت شد برا همین عکس رو فرستادم خدمتتون تا نظرتو بدین و ربط اینارو بهم توضیح بدین لطفا

دست خطم هم قورباغه ای مایل به جلبکیه سرخسیه

خوشبختم -

سلام دوستان عذر میخوام دیشب بنده سرم خیلی درد میکرد نتونستم تمرکز کنم چون نظرات متفاوت شد برا همین عکس رو فرستادم خدمتتون تا نظرتو بدین و ربط اینارو بهم توضیح بدین لطفا

خوشبختم@Mr-Wick در قرابت گفته است:

خوشبختم

🥺🥺🥺🥺🥺 -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-

خوشبختم@Mr-Wick
خب دیگه آخه خودش نوشته
من اصن نمیدونم چیو باید خدمتت توضیح بدم. -

خوشبختم@Mr-Wick
شما مگه هنوز قانع نشدی
-
@Mr-Wick
خب دیگه آخه خودش نوشته
من اصن نمیدونم چیو باید خدمتت توضیح بدم.@danial-hosseiny در قرابت گفته است:
@Mr-Wick
خب دیگه آخه خودش نوشته
من اصن نمیدونم چیو باید خدمتت توضیح بدم.Elham Hoseni
ببینید عزیزان یه دبیری هست ب اسم یکتا
ایشون گفتن پیام بیت رو من نوشتم
بعدش اومدم تو کتاب الگو دیدم متفاوته پیام هاش برا همین مزاحمتون شدم
الان موشگیییییل کوووجااااس؟
چطوری بهم ربط دارن؟ -
@danial-hosseiny در قرابت گفته است:
@Mr-Wick
خب دیگه آخه خودش نوشته
من اصن نمیدونم چیو باید خدمتت توضیح بدم.Elham Hoseni
ببینید عزیزان یه دبیری هست ب اسم یکتا
ایشون گفتن پیام بیت رو من نوشتم
بعدش اومدم تو کتاب الگو دیدم متفاوته پیام هاش برا همین مزاحمتون شدم
الان موشگیییییل کوووجااااس؟
چطوری بهم ربط دارن؟@Mr-Wick
شما تحلیل های پایین رو که خوندین اینم اضاف کن بهش که هردو به شب گریزی داره اشاره می کنه اولی میگه شب ترک تازی ها بکن دومی هم به نحوی به این موضوع اشاره داره دزدی و گمراه بودن و پنهان بودن در عین آشکاری یا بالعکس هم که میشه ازش برداشت کرد
خیلی خیلی دست استاد یکتاتون درد نکنه
-
@Mr-Wick
شما تحلیل های پایین رو که خوندین اینم اضاف کن بهش که هردو به شب گریزی داره اشاره می کنه اولی میگه شب ترک تازی ها بکن دومی هم به نحوی به این موضوع اشاره داره دزدی و گمراه بودن و پنهان بودن در عین آشکاری یا بالعکس هم که میشه ازش برداشت کرد
خیلی خیلی دست استاد یکتاتون درد نکنه
Elham Hoseni
استاد ما شمایی
اگه توضیحاتش کامل بود که کارم به اینجا نمی کشید
️
ممنونم پس این دوتا مفهومم اضافه میکنم بهش

-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Elham Hoseni
استاد ما شمایی
اگه توضیحاتش کامل بود که کارم به اینجا نمی کشید
️
ممنونم پس این دوتا مفهومم اضافه میکنم بهش

@Mr-Wick
بسیار بسیار سپاسگزارم
اما به قول بزرگ علوی وای بر مملکتی که استادش من باشم

جسارتا می تونم بدونم نظر ایشون هم چی بوده شاید کلمه ای باشه که دست آویز ما بشه -
@Mr-Wick
بسیار بسیار سپاسگزارم

جسارتا می تونم بدونم نظر ایشون هم چی بوده شاید کلمه ای باشه که دست آویز ما بشهElham Hoseni در قرابت گفته است:
@Mr-Wick
بسیار بسیار سپاسگزارم

جسارتا می تونم بدونم نظر ایشون هم چی بوده شاید کلمه ای باشه که دست آویز ما بشهخواهش میکنم
والا من کی باشم بخوام جمله ادم بزرگی مثل علوی رو تفسیر کنم
شما شکست نفسی میفرمایین -
Elham Hoseni در قرابت گفته است:
@Mr-Wick
بسیار بسیار سپاسگزارم

جسارتا می تونم بدونم نظر ایشون هم چی بوده شاید کلمه ای باشه که دست آویز ما بشهخواهش میکنم
والا من کی باشم بخوام جمله ادم بزرگی مثل علوی رو تفسیر کنم
شما شکست نفسی میفرمایین@Mr-Wick
شرمنده اما فکر کنم نتونستم منظورم رو درست برسونم منظورم نظر خانم یا آقای یکتا بود برای بیت مورد سوال خودتون