هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
z Gheibi
من از لحاظ سطح علمی و اساتید اصلا مشکلی ندارم الهی شکر از این لحاظ همه چی خوبه
مشکل من دقیق نمی دونم چیهبعضی اوقات احساس می کنم خودم زیادی حساسم این چیزا طبیعی هست اما واقعا خیلی ناراحت کننده هست برخی ها از بچه ها بچه هایی که ضعیف تر هستن رو پله ترقی خودشون قرار می دن و خوب این ناراحت کننده هست برام البته شایان ذکر من جایگاه خاص خودم رو دارم داخل دانشگاه اما با این حال بالاخره بحث انسانیت هست
به خاطر همین تو فکر انتقالی هستم
واقعا احتیاج داشتم راجبش با یک نفر حرف بزنمElham Hoseni الهام جان تازه باهم آشنا شدیم و من خیلی اطلاعی ازت ندارم
اگه لازمه بیشتر صحبت کنیم حتما بهم بگو -
Elham Hoseni الهام جان تازه باهم آشنا شدیم و من خیلی اطلاعی ازت ندارم
اگه لازمه بیشتر صحبت کنیم حتما بهم بگوz Gheibi
خودمم احساس کردم خیلی یهویی رفتم سر اصل مطلبممنون عزیزم فقط اگر لطف کنی یکم منو راهنمایی کنی در مورد وضع دانشگاهتون ممنون میشم به هر حال از طریق علامه گوگل هم اطلاعاتی کسب کردم از دانشگاه ها اما خوب هیچی نظر کسی که داره داخل یه دانشگاه تحصیل می کنه نمیشه
در مورد دانشگاه ما هم داخل نت همیشه آرومه و عالی هست اما باید در جوش قرار بگیری متاسفانه تا متوجه بشی چه خبر هست -
=I
:I -
بچه هاااا
لطفا اگر میبینید چند روزه منشنم کردید یا پیوی پیام دادید جواب ندادم دوباره پیام بدید
️
من میبینم پیامتون رو بعد میبینم جوابش طولانیه میگم چند ساعت دیگه جواب میدم بعد چند ساعت بعد هم یادم میره
️
-
بچه هاااا
لطفا اگر میبینید چند روزه منشنم کردید یا پیوی پیام دادید جواب ندادم دوباره پیام بدید
️
من میبینم پیامتون رو بعد میبینم جوابش طولانیه میگم چند ساعت دیگه جواب میدم بعد چند ساعت بعد هم یادم میره
️
maryam111
خانم ناظم اینقدر سخت نگیرید
-
z Gheibi
خودمم احساس کردم خیلی یهویی رفتم سر اصل مطلبممنون عزیزم فقط اگر لطف کنی یکم منو راهنمایی کنی در مورد وضع دانشگاهتون ممنون میشم به هر حال از طریق علامه گوگل هم اطلاعاتی کسب کردم از دانشگاه ها اما خوب هیچی نظر کسی که داره داخل یه دانشگاه تحصیل می کنه نمیشه
در مورد دانشگاه ما هم داخل نت همیشه آرومه و عالی هست اما باید در جوش قرار بگیری متاسفانه تا متوجه بشی چه خبر هستElham Hoseni الان یکمی شک کردم
من کیم؟
ببینم درست اومدی یا نه
علامه گوگل که خبر نداره تو دانشگاه چی میگذره
منم خودم اهل حاشیه نیستم اصلا و این جور اتفاقات که همه جا می افته پیگیری نمیکنم و خبر دار نمیشم و نمیخوام که بشم
البته فکر نکن انتقالی خیلی راحته ها!
به نظر من اگر در مورد تعامل سازنده کار کنی خیلی زودتر به نتیجه میرسی مخصوصا الان که بیشتر محازیه و سطح ارتباطات خیلی بالا نیست -
Elham Hoseni الان یکمی شک کردم
من کیم؟
ببینم درست اومدی یا نه
منم خودم اهل حاشیه نیستم اصلا و این جور اتفاقات که همه جا می افته پیگیری نمیکنم و خبر دار نمیشم و نمیخوام که بشم
به نظر من اگر در مورد تعامل سازنده کار کنی خیلی زودتر به نتیجه میرسی مخصوصا الان که بیشتر محازیه و سطح ارتباطات خیلی بالا نیستz Gheibi در [هرچی تو دلته بریز بیرون 5]
بسی تاسف
همین حاشیه که از نظر شما اینطوره باعث نابودی خیلیا شده...مونده منظور از حاشیه چی باشه!!!
سکوت و رد شدن نسبت به این موضوعات همیشه پاسخ مناسب نیست!
ادم اگه اینطوری باشه باید به خودش شک کنه.
-
z Gheibi در [هرچی تو دلته بریز بیرون 5]
بسی تاسف
همین حاشیه که از نظر شما اینطوره باعث نابودی خیلیا شده...مونده منظور از حاشیه چی باشه!!!
سکوت و رد شدن نسبت به این موضوعات همیشه پاسخ مناسب نیست!
ادم اگه اینطوری باشه باید به خودش شک کنه.
-
من دلم آیفون 13 پرو مکس رزگلد میخواد :)))
-
@Mr-Wick بسی تاسف
بهتره ادم ذهنشو متمرکز کنه رو چیزی که کمکش میکنه
نه چیزی که تمرکزش رو میگیره
درضمن
ادما با افکارشون زندگیشون رو رقم میزنن :))@F-Seif-0 متاسفانه باید به عرضتون برسونم که مونده اولویت بندی افراد چی باشه،حس کنه چی بهش کمک میکنه!
نه اینکه بره دنبال کار خودشو بقیه افرادو هوتوتوووووو کنه و اهمیتی نده بهش.
توجیه تنها کاریه که یک فرد خودخواه از دستش برمیاد.مثل این میمونه که یه ظالم زووور بگه و بگی ولش کن من حالم بد میشه اینجور جاها باشم به من چه!
-
@F-Seif-0 متاسفانه باید به عرضتون برسونم که مونده اولویت بندی افراد چی باشه،حس کنه چی بهش کمک میکنه!
نه اینکه بره دنبال کار خودشو بقیه افرادو هوتوتوووووو کنه و اهمیتی نده بهش.
توجیه تنها کاریه که یک فرد خودخواه از دستش برمیاد.مثل این میمونه که یه ظالم زووور بگه و بگی ولش کن من حالم بد میشه اینجور جاها باشم به من چه!
-
من دلم آیفون 13 پرو مکس رزگلد میخواد :)))
خانومِ_دوست_داشتنی به منم میگفتن سوسانو :|
-
@Mr-Wick حاجی
وقتی تو حاشیه بودن من
کمکی به کسی نمیکنه هیچ
دردسر میشه براخودم
بهتره من سرمو گرم کارم کنم
دیگم بحثی ندارم :|@F-Seif-0 خانم محترم منظور منو متوجه نشدید،لطفا مجدد مطالعه بفرمایین پست اول رو بعدش مانیفست خودتونو ارائه بدید!
عرض کردم که مونده از دید افراد حاشیه چی باشه!
اینکه به یکی زوور بگن و بقیه رو پله برای ترقی خودشون بکنن رو حاشیه در نظر بگیرین شماهم مثل ایشون هستین فرقی ندارین! -
چو میگذرد غمی نیست
-
ســــــلـام
-
Elham Hoseni الان یکمی شک کردم
من کیم؟
ببینم درست اومدی یا نه
به نظر من اگر در مورد تعامل سازنده کار کنی خیلی زودتر به نتیجه میرسی مخصوصا الان که بیشتر محازیه و سطح ارتباطات خیلی بالا نیستz Gheibi
بله کاملا صحبت شما صحیح هست اما خوب تا حاشیه روچی در نظر بگیریم مثلا اگر برای یک پژوهش یکی از هم گروهی ها صرفا جهت اینکه شهرستانی هست از حقوقش همه جوره سو استفاده بشه فکر نکنم خیلی حاشیه باشه آخه کار گروهی هست و صرفا شما نمی تونی کارت رو تحویل بدی و خودت رو از گروه جدا کنی
به قول یکی از اساتیدم شخصیت شما از لحظه ای که برای کنکور می خونید مشخص می کنه شما قرار چی بشید ادامه این شخصیت داخل دانشگاه شکل می گیره و بعد داخل محیط کار نمود پیدا می کنه برای مثال خودم رو عرض می کنم زمانی که از کنار چنین مشکلی که حوالی کارم داره رخ می ده بی اعتنا بگذرم پس حتما می تونم فرداها از کنار یک بیمار بی اعتنا و توجه بگذرم
اما خوب این موضوع خیلی هم حاشیه نیست حتی اساتیدم از این وضع شاکی هستن اما چه میشه کرد
به هر حال از هم صحبتی و آشنایی با شما بسیار لذت بردم و از بابت راهنماییتون بسیار سپاسگزارم -
z Gheibi
بله کاملا صحبت شما صحیح هست اما خوب تا حاشیه روچی در نظر بگیریم مثلا اگر برای یک پژوهش یکی از هم گروهی ها صرفا جهت اینکه شهرستانی هست از حقوقش همه جوره سو استفاده بشه فکر نکنم خیلی حاشیه باشه آخه کار گروهی هست و صرفا شما نمی تونی کارت رو تحویل بدی و خودت رو از گروه جدا کنی
به قول یکی از اساتیدم شخصیت شما از لحظه ای که برای کنکور می خونید مشخص می کنه شما قرار چی بشید ادامه این شخصیت داخل دانشگاه شکل می گیره و بعد داخل محیط کار نمود پیدا می کنه برای مثال خودم رو عرض می کنم زمانی که از کنار چنین مشکلی که حوالی کارم داره رخ می ده بی اعتنا بگذرم پس حتما می تونم فرداها از کنار یک بیمار بی اعتنا و توجه بگذرم
اما خوب این موضوع خیلی هم حاشیه نیست حتی اساتیدم از این وضع شاکی هستن اما چه میشه کرد
به هر حال از هم صحبتی و آشنایی با شما بسیار لذت بردم و از بابت راهنماییتون بسیار سپاسگزارمفاینلی
بالاخره یکی واقعا لمس کرد چی میگفتم یه ساعته،سپاس از شعور بالای سرکار خانم.
درسته ها وظیفمونه شعور داشته باشیم ولی به یه درجه ای از خوشبختی رسیدیم که وقتی یه آدم باشعور میبینیم ازش تشکر کنیم.ممنونم
-
ســــــلـام
ایلین حیدرزهی سلام خوب هستید؟عیدتون مبارک
-
قلبم جیگرم پاره پاره شد
فقط گریه نمیکنم باشه
فقط فقط
تیکه تیکه شد قلبم وجودم از صمیم قلبم
آخ آخ آخ
آه واقعااااا آه -
قلبم جیگرم پاره پاره شد
فقط گریه نمیکنم باشه