هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Masoumeh-Shokrollahi
توی کار هم جدیامتو اصن بیا دفاع نکن. ولش کن
️
@danial-hosseiny توی کار ک مشخصه ادم جدیه
میخوام بچه هارو با حقیقتا رو به رو کنم -
فکر اونجاش هم کردن سیستم خودش حضور و غیاب میکنه
غایب هارو همون موقع هم به معلم و هم به ناظم اطلاع میده
انقدر پیگیرن حتی سر آمادگی دفاعی@farzam-yousefi
اها
دهمی؟
خب دهمارو گیر میدن و یازدهما
دوازدهما کمتر.... -
@farzam-yousefi من خودم چون کلاس های مدرسه ام روی هواست و جمعیت خیلی اندکی به درس و اینا علاقه دارند و بقیه هم به کارای دیگه و اذیت کردن معلم های بدبخت تمایل خیلی زیادی دارند و معلم ها کلافه شدن و درس عادی شون هم نمیدن چه برسه به حل تست و اینا از مدیر مدرسه اجازه گرفتم توی خونه خودم با راه ابریشم پیش میرم فقط برای ازمون های گاج میرم مدرسه اگر معلم ها تست کار می کردند حتما می رفتم ولی دیگه بیخیال شدن و برای رفع تکلیف میان که واقعا هم حق دارند الان خودم با راه ابریشم توی خونه70 80 درصد درس هام را بستم
arthur morgan
شما دوزادهم هستید؟ -
@danial-hosseiny توی کار ک مشخصه ادم جدیه
میخوام بچه هارو با حقیقتا رو به رو کنم@Masoumeh-Shokrollahi
وقتی از «فقط» استفاده میکنی، شک برانگیز میشه -
@farzam-yousefi
اها
دهمی؟
خب دهمارو گیر میدن و یازدهما
دوازدهما کمتر....Mohammad Gh 1
من تنها مشکلم اینه که چجوری وقتی تا 2 کلاس دارم
بعد اظ ظهرم 7 ساعت درس بخونم من فکر میکردم رتبه برتره ا به جز مدرسه اونقدر درس میخوندن -
Mohammad Gh 1
من تنها مشکلم اینه که چجوری وقتی تا 2 کلاس دارم
بعد اظ ظهرم 7 ساعت درس بخونم من فکر میکردم رتبه برتره ا به جز مدرسه اونقدر درس میخوندن@farzam-yousefi الان دهمی؟
-
@farzam-yousefi الان دهمی؟
-
@farzam-yousefi بعد چن ساعت میخونی؟
-
@farzam-yousefi بعد چن ساعت میخونی؟
-
@farzam-yousefi خوب منم دهمم با اینکه خیلی سیستم سختی نداریم ولی صبا وقتم با مدرسه میره
ولی بعد از ظهر 6 ساعت سعی میکنم بخونم
البته اینم هست ساعت مطالعه زیاد مهم نیست مهم کیفیت مطالعه هست -
arthur morgan
شما دوزادهم هستید؟@farzam-yousefi اره ریاضی اصلا من رفتم به معلم عربی التماس کردم که باهامون تست کار کنند
-
@farzam-yousefi خوب منم دهمم با اینکه خیلی سیستم سختی نداریم ولی صبا وقتم با مدرسه میره
ولی بعد از ظهر 6 ساعت سعی میکنم بخونم
البته اینم هست ساعت مطالعه زیاد مهم نیست مهم کیفیت مطالعه هست@yasin-sheibak
من فکر میکردم همه مدرسه ها قوانینشون انقدر سخت گیرانه باشه ما هر هفته پنجشنبه 2 تا امتحان تشریحی میدیم تکلیف های زیاد و خیلی سخت میشه اون وسط برنامه ای بلند مدت ادم برای کنکور بچینه نمیدونم اینا به نفعمه یا نه -
@farzam-yousefi اره ریاضی اصلا من رفتم به معلم عربی التماس کردم که باهامون تست کار کنند
arthur morgan
دیگه خیلی ظلمه دوزادهم تست کار نکنند
ما مدرسمون به جز فارسی و عربی بقیه رو خوب کار میکنن -
@yasin-sheibak
من فکر میکردم همه مدرسه ها قوانینشون انقدر سخت گیرانه باشه ما هر هفته پنجشنبه 2 تا امتحان تشریحی میدیم تکلیف های زیاد و خیلی سخت میشه اون وسط برنامه ای بلند مدت ادم برای کنکور بچینه نمیدونم اینا به نفعمه یا نه@farzam-yousefi نه مدرسه ما خیلی اونطوری نیست خوب مثلا من شنبه دو زنگ پشت هم زیست دارم یک حاضر میزنم بعد میرم درسمو میخونم
-
arthur morgan
ما مدرسمون به جز فارسی و عربی بقیه رو خوب کار میکنن@farzam-yousefi اره میدونم من رفتم برای همین التماس کردم بهشون ولی بازهم فرقی نکرد وقتی کلاس روی هوا باشه معلم های بدبخت هیچ کاری نمی توانند بکنند هیچ کاری
-
arthur morgan
ما مدرسمون به جز فارسی و عربی بقیه رو خوب کار میکنن@farzam-yousefi چ مدرسه ایی میخونی؟
-
@farzam-yousefi چ مدرسه ایی میخونی؟
-
@farzam-yousefi اها غیردولتی یکم سخت تر میگیرن مثلا ما نمونه هستیم با مدارس عادی همچین فرقی نداریم
-
@farzam-yousefi اها غیردولتی یکم سخت تر میگیرن مثلا ما نمونه هستیم با مدارس عادی همچین فرقی نداریم
-
@farzam-yousefi نه برای ما اینطوری نیست در حدی که زیست من سرکلاس حاضر نمیشم!