هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بهتر است هر کسی در کنارش، یک آدمِ خوش ذوق، خوش خنده و پر هیجان داشته باشد! کسی که ریزترین و پیش پا افتاده ترین اتفاقات زندگی را برایش، قشنگترین خاطره دنیا بسازد! آدمهای خنثی و معمولی، روزهای کسل کننده و ساعتهای بیحوصلگی آدمها را، تشدید و تثبیت میکنند! بهتر است آدم با یک دیوانه بخندد تا اینکه با یک آدم خنثی گریه کند!#نازیلا_زارع
-
هیچگـاه نگـــران حـرف های مردم نبــاش،
همین ڪه وقتشـان رامیگـذارند
تا پشت سرت حرف بزننـد
یعنی شخـص مهمی هستی@roghayeh-eftekhari
خواب نداری تو؟ -
@roghayeh-eftekhari
خواب نداری تو؟ -
@roghayeh-eftekhari
سلام. نه. قانعکننده نبود. -
@roghayeh-eftekhari
سلام. نه. قانعکننده نبود. -
@roghayeh-eftekhari
به خدا اگه بدونید بعدا میاید دانشگاه اینقدر پروژه روی سرتون آواره که خوابم ازتون میگیرن، میخوابیدید.
مییییخوابیدیداااااااااااااااااااااا -
@roghayeh-eftekhari
به خدا اگه بدونید بعدا میاید دانشگاه اینقدر پروژه روی سرتون آواره که خوابم ازتون میگیرن، میخوابیدید.
مییییخوابیدیداااااااااااااااااااااا@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari
مییییخوابیدیدااااااااااااااااااااااحالا میگه من دانشجوام و کل سیستم عاملو میسوزونه.
-
@roghayeh-eftekhari
اوکیِ «باشه تو خوبی»؟
یا اوکیِ واقعا اوکی؟ -
@roghayeh-eftekhari
مییییخوابیدیداااااااااااااااااااااا -
@roghayeh-eftekhari
اوکیِ «باشه تو خوبی»؟
یا اوکیِ واقعا اوکی؟ -
@danial-hosseiny پس بخاطر این عصبی هستید
همین الانشم درسایی زیادی روی سرم آواره یخورده اومدم تودلی بعدش برم تا یه مدتی
اما خب دیگه زندگی همیشه سختی هاشو داره:/@roghayeh-eftekhari
از دوازده ظهر تا چهار صبح ننشستی ماکت درست کنی بعد بفهمی اشتباه درست کردی بفهمی آوار چیه -
@roghayeh-eftekhari
چرا خبببببببببب
عجبا.
حیف من که به فکر شماهام.
اصن نخواب.
ولش کن.
واللا -
@roghayeh-eftekhari
از دوازده ظهر تا چهار صبح ننشستی ماکت درست کنی بعد بفهمی اشتباه درست کردی بفهمی آوار چیه -
@roghayeh-eftekhari
چرا خبببببببببب
عجبا.
حیف من که به فکر شماهام.
اصن نخواب.
ولش کن.
واللا -