هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to Masoumeh.sh on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Masoumeh-Shokrollahi تاییدت نمودم جانا
-
arthur morganreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 چرا فهمیدم ولی شما بیشتر نیاز دارید
-
اقا دعوا شد
-
مهشید حسن زاده 0replied to arthur morgan on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan پس دراینصورت کافیه:)))
-
arthur morganreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 اهان چشم خانم دکتر من شما را امر به منکر و نهی از معروف میکنم
-
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 اها اوکی
چقد از کلمه های قشنگی استفاده میکنی مهشید -
مهشید حسن زاده 0replied to Masoumeh.sh on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Masoumeh-Shokrollahi خعلی خوشحال شدم دیدمت
حالت خوشششش,تنور دلتم گرررممراقبتت باش
فعلنیجات عزیزم
ایهالتودلیون شبتون خوششش -
بعضی وقت ها فکر میکنم چقدر خوابیدن لذت داره ولی واقعا چرا؟
-
مهشید حسن زاده 0replied to Masoumeh.sh on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Masoumeh-Shokrollahi فدایه تو
-
یکسال گذشت
پارسال این موقع خیلی حال و روز مزخرفی داشتم
سخت ترین شبای عمرمو میگذروندم
حالا که بهش فکر میکنم خیلی خوب از پس همه اون سختیا بر اومدم
دلم خیلی گرفته دلم خیلی تنگ شده و هنوزم اتفاقات پارسال میتونن بهمم بریزن
هنوزم فکر به اون روزا و اون شبا بهمم میریزه
ولی خداروشکر میکنم که گذشت و تموم شد
نباید با فکر کردن به اون روزا دوباره به اون لحظات کوفتی جون ببخشم
Dr-eam ZDM واقعا اگر اول خدا و بعد شما دو تا کنارم نبودین نمیدونم چجوری از پسش بر میومدم -
یک سوالی واقعا فکر منا خیلی درگیر کرده اگر یک روزی بین جان ویک و هیتمن دعوا بشه کدومشون برنده میشه؟
-
علیرضا تمدنیreplied to arthur morgan on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan
خیلی درگیرش نباش
ایشالا هرچی صلاحه -
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 منم همینطور دختر️
حال دلت خوش
خنده هات از ته دل
توام مراقب خودت و خوبیات باش
فعلا -
Masoumeh.shreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 نشی
-
arthur morganreplied to علیرضا تمدنی on ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علیرضا تمدنی اخه خیلی سوال بزرگیه خیلی
-
__chakisaldva__
سلام وقت بخیر
ببخشید مزاحم میشم بازم
قبلا گفته بودین برا دوران جمعبندی با تورقا پیش رفتین که خب برا زیست بود و برا بقیه درسا همایش و اینا اصلا تهیه نکردید ؟
بیشتر برا فیزیک و شیمی منظورمه
من یه ذره توش شک کردم چون یه سری مصاحبه ها که خوندم با همایش و فیلم دیدن تو این دوره مخالف بودن و میگفتن خودت جمعبندی کنی بهتره ولی یه عده هم بودن که جمعبندی خیلی واسشون مفید بوده
بعد من برا فیزیکم جزوه ای که خودم از دهم نوشتم خیلی کامل و جامع این دورانو با جزوه خودم و تست های هایلایت کتاب تستم پیش ببرم بهتره یا نه برم سراغ همایش ؟ آخه من همایش آرش آقای طلوعی را دیدم همه تست هایی که حل میکردن را بلد بودم و خودم قبل از ایشون به جوا میرسیدم یه سری نکات ریز یا جدید بودن که برام تازه بودن یا یه تعداد محدود تیپ تست های جدید بود بازم من شک دارم برا تصمیم گرفتنم و یه چیز دیگه من اگه همایش نخرم برا فیزیک منو به زور میفرستن کلاس جمعبندی فیزیک پایه که از هفته بعد شروع میشه که اونم دبیرش خیلی عالیه
برا همینه که من باید الان تصمیممو بگیرم وگرنه اینو میدونم الان زمان مناسب برا همایش جمعبندی کلی و اینا نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید -
بعضی وقت ها از این تعجب دارم که چرا به منابع ابی و خاکی و تجدیدپذیر اینقدر بی تفاوت هستیم؟چرا واقعا؟
-
خسته ام
باید فضای مجازی را هم کامل از بین ببرمش
اول با ایمیل شروع میکنم بعدش با انجمن
برم برم سر درسم ://// -
خانوم لوبیانوشتهشده در ۱۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط خانوم لوبیا انجام شده
حوصلم=/
-
m.hmt
با اختلاف میتونم بگم بد ترین دوران زندگیم بود
ولی خب دیگه بهش فکر نکن
دیروز ک داشتم گپ بهشتیا رو زیر و رو میکردم اتفاقا ب ی جمله از خودت برخوردم ک گفته بودی: فکر نکن چون از فکر کردن زیاد فکری میشی..
مبی شرایط هیچ کدوممون دیگه اون شرایط مضخرف پارسال نیست خداروشکر الحمدالله هر سه مون حالامون خیلی بهتر از پارساله و خودت هم ک شرایطت با پارسال از زمین تا آسمون فرق کرده...پس سعی نکن با فکر ب پارسال حال خودتو بگیری...مگه همیشه خودت نبودی ک میگفتی گذشته درگذشته؟ توی لحظه پر برکت حال زندگی کن
اون تیکه از پارسال رو هم کات کن بریز تو سطل آشغال و جاشو با گُل پر کن
....
خوشحالم ک از پسش بر اومدی
قوی ترین آدمی هستی ک میشناسم(:
268518/1000113