جمع بندی تاریخ ادبیات دهم
-
سلام دوستان امیدوارم حال تون عالی باشه
امیدوارم برای شما هم مفید باشه
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء -
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء@sania-Andiravan دستتون درد نکنه بهش نیاز داشتم خیلی ممنون
-
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء@sania-Andiravan
ممنون مهربون🤍
-
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء@sania-Andiravan
Wow
ممنون کلی🫂 -
Sara_R
Narges Azadmanesh
arthur morgan
خواهش میکنم -
خیلی ممنون -
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء -
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء@sania-Andiravan مرسی
-
حالا از این به بعد اگه خواستی خلاصه نویسی کنی، جدول بندی کن.
جدولت هم بستگی به خودت داره.
مثلا یکی میاد براساس نویسندهها تقسین بندی میکنه.
اسم نویسنده رو بالا مینویسه
و کتابها و مابقی رو زیرش مینویسه.
یا براساس نظم و نثر بودن تقسیم بندی میکنن.هرچقدر منظمتر حفظ کنی مطالب رو، راحتتر به یاد میاری.
اینکه هر اثری رو بنویسی، جلوش نام نویسنده رو بنویسی و بعد هم نظم یا نثر بودن نوشته و فلان و بیسار؛ وقتی حجم مطالب زیاد میشه، خودت رو اذیت میکنه برای حفظ و یادآوری کردنش.
ولی مثلا اگه بدونی که کل کتابهای نظامی توی سه سال ادبیاتت چیا بوده، خیلی راحتتر با خودت به نتیجه میرسی.
همین دیگه -
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء@sania-Andiravan خانم اندیروان یکی پیشنهاد حالا که شما اینقدر زحمت می کشید خب بیایید و با یکی از بچه ها و یا خودتون تایپ کنید و جدول بندی کنید و خیلی کامل و قشنگ انجام بدهید برای هر درسی تا به بهترین شکل بشه ازش استفاده کرد اگر هم کمک خواستید روی من حساب باز کنید
-
@sania-Andiravan خانم اندیروان یکی پیشنهاد حالا که شما اینقدر زحمت می کشید خب بیایید و با یکی از بچه ها و یا خودتون تایپ کنید و جدول بندی کنید و خیلی کامل و قشنگ انجام بدهید برای هر درسی تا به بهترین شکل بشه ازش استفاده کرد اگر هم کمک خواستید روی من حساب باز کنید
arthur morgan
خودم با نوشتن بهتر یاد می گیرم و کیفیت بهتری دارم
شاید بعد کنکور تایپ کردم
تشکر بابت پیشنهاد تون -
@sania-Andiravan
حالا از این به بعد اگه خواستی خلاصه نویسی کنی، جدول بندی کن.
جدولت هم بستگی به خودت داره.
مثلا یکی میاد براساس نویسندهها تقسین بندی میکنه.
اسم نویسنده رو بالا مینویسه
و کتابها و مابقی رو زیرش مینویسه.
یا براساس نظم و نثر بودن تقسیم بندی میکنن.هرچقدر منظمتر حفظ کنی مطالب رو، راحتتر به یاد میاری.
اینکه هر اثری رو بنویسی، جلوش نام نویسنده رو بنویسی و بعد هم نظم یا نثر بودن نوشته و فلان و بیسار؛ وقتی حجم مطالب زیاد میشه، خودت رو اذیت میکنه برای حفظ و یادآوری کردنش.
ولی مثلا اگه بدونی که کل کتابهای نظامی توی سه سال ادبیاتت چیا بوده، خیلی راحتتر با خودت به نتیجه میرسی.
همین دیگه -
@danial-hosseiny
آها این ایده به ذهنم نرسیده بود چون فعلا ادبیات دهم رو دارم میخونم
هر سه پایه رو خوندم انجامش میدم
تشکر از پیشنهاداتون@sania-Andiravan
خواهش میکنم -
arthur morgan
خودم با نوشتن بهتر یاد می گیرم و کیفیت بهتری دارم
شاید بعد کنکور تایپ کردم
تشکر بابت پیشنهاد تون@sania-Andiravan خواهش میکنم فقط خواستم که پیشنهاد بدهم که کارتون به بهترین شکل انجام بشه
-
@sania-Andiravan
خیلی عالی
حالا که وقت نیست و بیشتر تایم باید برای تست زنی باشه
اما بعد کنکور میتونید خلاصه نویسی هاتون رو تو قالب فایل در اختیار بچه ها قرار بدید خیلی بهتر میشه
در کل تشکر -
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء