هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan الحمدالله خوب میشن ان شاءالله
@roghayeh-eftekhari کمکی چیزی خواستید حتما روی من حساب کنید
-
@roghayeh-eftekhari متوسط:)
-
@roghayeh-eftekhari کمکی چیزی خواستید حتما روی من حساب کنید
arthur morgan ممنون حتما
-
arthur morgan ممنون حتما
@roghayeh-eftekhari فقط تعارف معارف نکنید بکنید دیگه اون ادم سابق نمیشم
-
بدبخــــــــــت شدم
-
@roghayeh-eftekhari
-
بدبخــــــــــت شدم
Gharibe Gomnam سلام چطور هستید؟ چرا؟
-
Gharibe Gomnam سلام چطور هستید؟ چرا؟
arthur morgan
سلام ممنون.
تو کلاسمون ۲۵ نفر کرونا گرفتن فاصلمون ۲۰ سانتم نیست چه برسه به دومتر
۲ نفر اومیکرون گرفتگ
یکی از اونایی که کروناگرفته تو ردیف ما نشسته بود زنگ ورزش بدمینتون بازی کردیم حرف زدیم باهم وااااییی -
مدیرم میگه باید برگه ازمایش بیارید کلاس رو تعطیل کنیم
-
arthur morgan
سلام ممنون.
تو کلاسمون ۲۵ نفر کرونا گرفتن فاصلمون ۲۰ سانتم نیست چه برسه به دومتر
۲ نفر اومیکرون گرفتگ
یکی از اونایی که کروناگرفته تو ردیف ما نشسته بود زنگ ورزش بدمینتون بازی کردیم حرف زدیم باهم واااایییGharibe Gomnam اوه ااوه شما واکسن که زدید؟ببینید اگر بترسید و استرس بگیری خیلی بدتر میشه خیلی زیاد
-
مدیرم میگه باید برگه ازمایش بیارید کلاس رو تعطیل کنیم
Gharibe Gomnam چه مدیر خوبی
-
Gharibe Gomnam اوه ااوه شما واکسن که زدید؟ببینید اگر بترسید و استرس بگیری خیلی بدتر میشه خیلی زیاد
arthur morgan
اره زدم
اونم زده بود ولی گرفت
میدونم
ولی دقیقا گنااار هم بودیییمممم -
معاون میگه ماسک بزنید فاصلتونو رعایت کنید
درحالی که تو کلاسمون ۵۰ سانتم فاصله نداریم -
خیلی عصبیم
-
arthur morgan
اره زدم
اونم زده بود ولی گرفت
میدونم
ولی دقیقا گنااار هم بودیییممممGharibe Gomnam واکسن ایمنی 90 درصدی ایجاد میکنه خب حالا که واکسن هم زدید ترسی که نداره اگر بترسید و استرس بگیرید خیلی خیلی بدتر میشه به نظرم یک ازمایشی بدید اگر که داشتید برید پزشک و حالا با دارو و استراحت کردن درمان بشه اگر هم که نه یک مدت برای اطمینان قرنتینه باشید ولی استرس نگیرید چون این استرس و ترس خیلی بده خیلی باعث میشه سیستم دفاعی بدن ضعیف بشه
-
Gharibe Gomnam واکسن ایمنی 90 درصدی ایجاد میکنه خب حالا که واکسن هم زدید ترسی که نداره اگر بترسید و استرس بگیرید خیلی خیلی بدتر میشه به نظرم یک ازمایشی بدید اگر که داشتید برید پزشک و حالا با دارو و استراحت کردن درمان بشه اگر هم که نه یک مدت برای اطمینان قرنتینه باشید ولی استرس نگیرید چون این استرس و ترس خیلی بده خیلی باعث میشه سیستم دفاعی بدن ضعیف بشه
arthur morgan
بله الان گلوم درد میکنه
بعد
تمااام دوستام واکسن زدن اونمو۲ دوز -
معاون میگه ماسک بزنید فاصلتونو رعایت کنید
درحالی که تو کلاسمون ۵۰ سانتم فاصله نداریمGharibe Gomnam اینکه اره به ماهم می گفتن منم گرفتم البته اومکیرن بود خب ولی استراحت کردم و رفتم پزشک و خداروشکر حالم خوب شد
-
arthur morgan
بله الان گلوم درد میکنه
بعد
تمااام دوستام واکسن زدن اونمو۲ دوزGharibe Gomnam سما چند دوز زدید؟
-
Gharibe Gomnam سما چند دوز زدید؟
-
Gharibe Gomnam خب پس نگران نباشید برید پیش پزشک و یک مدت استراحت مطلق بدید و فعالیت بدنی و اینا نداشته باشید