هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
خب منم چندروزیه بیش ازحد میاام فروم ... 
 نمیخوام ازاومدن به فروم بعدا پشیمون بشم میخوام یه خاطره ی خوب باشه...جمعه های آزمون میبینمتون..مواظب خوبیاتون بااااشید ...
 خدا نگهدار تا 19/8/96

- 
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi اتفاقا گند زدم:((( گند زدین یعنی 70 ن؟؟؟ 
- 
خب منم چندروزیه بیش ازحد میاام فروم ... 
 نمیخوام ازاومدن به فروم بعدا پشیمون بشم میخوام یه خاطره ی خوب باشه...جمعه های آزمون میبینمتون..مواظب خوبیاتون بااااشید ...
 خدا نگهدار تا 19/8/96

- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi     روم نمیشه یعنی از کجا شروع کنم روم نمیشه یعنی از کجا شروع کنماز سلام دیگه  
 بابا اینقد پرمشغله ن که حواسشون نیس.....
- 
@dr-yassi یادش بخیر میومدم از این پیاما میدادم گوشیمو خاموش میکردم میذاشتم تو کمد:)...یه ربع بعدش داشتم تو فروم پیام میدادم باز:| moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi یادش بخیر میومدم از این پیاما میدادم گوشیمو خاموش میکردم میذاشتم تو کمد:)...یه ربع بعدش داشتم تو فروم پیام میدادم باز:|    
- 
@dr-yassi یادش بخیر میومدم از این پیاما میدادم گوشیمو خاموش میکردم میذاشتم تو کمد:)...یه ربع بعدش داشتم تو فروم پیام میدادم باز:| 
- 
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi یادش بخیر میومدم از این پیاما میدادم گوشیمو خاموش میکردم میذاشتم تو کمد:)...یه ربع بعدش داشتم تو فروم پیام میدادم باز:|    mohammadhassan مبارک باشه 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi چطور شیودات رشد کرد  اریککک یه رشد خوببب اریککک یه رشد خوببب
- 
mohammadhassan مبارک باشه @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan مبارک باشه سلام، ممنون متشکر    
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi چطور شیودات رشد کرد  اریککک یه رشد خوببب اریککک یه رشد خوببب@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi چطور شیودات رشد کرد  اریککک یه رشد خوببب اریککک یه رشد خوببببیار بکنم شون 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهر ازمون جدید نداشتی چطور بود جمعه  دارم..و بازهم ریاضی فیزیک جاموندم دارم..و بازهم ریاضی فیزیک جاموندم
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهر ازمون جدید نداشتی چطور بود جمعه  دارم..و بازهم ریاضی فیزیک جاموندم دارم..و بازهم ریاضی فیزیک جاموندم
- 
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi یادش بخیر میومدم از این پیاما میدادم گوشیمو خاموش میکردم میذاشتم تو کمد:)...یه ربع بعدش داشتم تو فروم پیام میدادم باز:|  شرف ب درودت شرف ب درودت
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi حالته که خوبهشرف به درودت فک کنم زیادی خوندی ن با کلا۷ساعت خوندم  

|
 |

شعردانه
شعردانه