قرابت
-
Sara_R
۳ بهتر از یکه چون اون سیتا مرغ که برای دیدن سیمرغ میرفتن درنهایت خودشون رو سیمرغ یافتند🙄🙄@Alzahra-Daftar هوم
نمیدونم من تو ادبیات نظر ندم بهتره😁💔 -
Sara_R
۳ بهتر از یکه چون اون سیتا مرغ که برای دیدن سیمرغ میرفتن درنهایت خودشون رو سیمرغ یافتند🙄🙄@Alzahra-Daftar بله مفهوم کلی درس رو بگیریم کُد، حرفتون کاملا متینه ولی اینجا اون بنده داره درمورد اسان ظدن راه و مسیر به سبب عشق حرف میزنه خوب
-
Farhan Honar ولی پاسخنامه ۳ گرفته:/
-
@ftm-montazeri خب یک که رک تر داره اشاره میکنه پس اولویت با یکه اگر از منظر راحتی راه و اینا نگا کنیم
Mahan Xodayi 2 در قرابت گفته است:
@ftm-montazeri خب یک که رک تر داره اشاره میکنه پس اولویت با یکه اگر از منظر راحتی راه و اینا نگا کنیم
ولی بنظر من گزینه یک داره میگه
با عشق کار هه راحت تر انجام میشه تا عقلولی ۴ داره میگه راه عشق هرکسی ظرفیت تحمل سختیش نداره
-
با عشق کار هه راحت تر انجام میشه تا عقلولی ۴ داره میگه راه عشق هرکسی ظرفیت تحمل سختیش نداره
@ftm-montazeri نه یک میگه عقل قبول داره و میگع این راه سخته ولی چون عشق هست راه اسون میشه
-
@ftm-montazeri ولی چهار میگه هرکسی نمیتونه ایثارکنه در راه عشق اصلا عاشق نشع
-
@ftm-montazeri نه یک میگه عقل قبول داره و میگع این راه سخته ولی چون عشق هست راه اسون میشه
Mahan Xodayi 2 اهان
بله اینم هست -
@Alzahra-Daftar در قرابت گفته است:
@ftm-montazeri

مفهوم درس توی این چند خط گفته شده
اهان
این الان مفهوم همون عبارت صورت سوال یعنی؟@ftm-montazeri این مفهوم کلی درس هست نه اون بندی که سوال اورده
-
@ftm-montazeri

مفهوم درس توی این چند خط گفته شده
اهان
این الان مفهوم همون عبارت صورت سوال یعنی؟ -
@ftm-montazeri
به نظرم
چون توی سوال از مسیر نگفته گفته در نهایت سی مرغ به مقصد رسیدنچرا دیگه
گفته پس از عبور از هفت مرحله دشوار
بنظر من
این به سختی راه عشق اشاره میکنه؟ یا نه؟🤔@ftm-montazeri افرین دقیقا مفهوم بند اینو میگه ما چرا باید بریم با مفهوم کلی درس تست بزنیم؟؟؟؟
-
@ftm-montazeri
به نظرم
چون توی سوال از مسیر نگفته گفته در نهایت سی مرغ به مقصد رسیدنچرا دیگه
گفته پس از عبور از هفت مرحله دشوار
بنظر من
این به سختی راه عشق اشاره میکنه؟ یا نه؟🤔 -
مفهوم داستان سیمرغ اشاره به عشق نیست
یجورایی اشاره به وحدت وجود، و همبستگی بین افراد داره میگه
داستان سیمرغ، از کلی پرنده شروع شده که میخوان برن سیمرغو ببینن
ولی اینا نیتشون واسه رسیدن به سیمرغ خالص نبوده
توی هفت مرحله هرکدوم از پرنده ها از راه به در میشن
و در اخر سی عدد مرغ باقی میمونن
که این سی تا، اوج اخلاص رو توی رسیدن به سیمرغ داشتن
و وقتی همشون خالص شدن، تونستن خودشون(سیمرغ) رو ببینن
در واقع منظور اینه تا وقتی ادم خالص نباشه، نمیتونه به اون مسیر واقعیه حقیقت برسه
بیت سه هم داره در مورد رسیدن به اخلاص و حقیقت حرف میزنه
میگه وقتی صورت من، همه او شد(یعنی من چیزی به غیر از او(معشوق،خدا،سیمرغ) در صورت و حالا دل، خودم راه ندادم)
لاجرم میشم، کسی که مِن و (ما) نشنود اندر سخنم
یعنی من اونقدری به معشوق(خدا) نزدیک میشم، (نزدیک شدن مشروط به طی کردن مراحل سخت قرب به خدا و خالص شدن توی راهه) که دیگه توی صفت و سیرت، مثل خدا میشم(یعنی ادم خوبی میشم) -
اون بیت سه، مصرع دومش، (من و من) نیست، بلکه (من و ما) هست
-
فک کنم بد گفتم:|