هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Saghi-Mortazavi نمیدونم بنظرتون عوضتون کنم ؟ 
 استعاره از خودتون     
- 
@roghayeh-eftekhari 
 خبرا میرسه خبرا میرسهههGharibe Gomnam خب خبرا اشتباه میرسههه اشتباه میرسهههه 
- 
@Ermia-Mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  

بیبین چی خوشگله🥲 وای مادر🥺  وای نه خدا این چه موجود زیباییه🥺 وای نه خدا این چه موجود زیباییه🥺 
 بعد از گوش دراز چشم قشنگ کراشم اینه  🥲  خیلی جاذابه🥲 خیلی جاذابه🥲 @Saghi-Mortazavi 
 آهوهم خیلی زیباست
- 
@Zahra-Zahraii عه استغفرالله :/// 
- 
Gharibe Gomnam خب خبرا اشتباه میرسههه اشتباه میرسهههه @roghayeh-eftekhari 
 نخیر تو همه چی رو به نفع خودت تغییر میدی
 اصلااااا اوننن قلکتو کی پر کرد؟؟
 تو جز بخور و بخواب چیکار میکنی دیگه؟؟
- 
@Zahra-Zahraii سنگین بود   
- 
@Ermia-Mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ermia-Mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:   متوجه شدم گفتید تگ یادم افتاد خواستم تشکر کنم یادم رف متوجه شدم گفتید تگ یادم افتاد خواستم تشکر کنم یادم رف
 آدم  خودتونو ادم میبینید؟ بهتون اجازه میدم مث من خودتونو فرشته بدونید خودتونو ادم میبینید؟ بهتون اجازه میدم مث من خودتونو فرشته بدونید  لطف بزرگیه سپاسگزار باشید لطف بزرگیه سپاسگزار باشید
 تیر خلاصیو زدید...من برم حالا یه دور میزنم برمیگردم ترین ها مینویسم(مث وقای میری پاساژ جنسش گرونه میخوای فلنگو ببندی ) )آها حله پس  
 نه بابا چه لطف بزرگی در حق من کردید من رو مدیون خودتون کردید آخه اینجوری  
 نه حالا بنویسید بعد برید یه دور بزنید نخواستید پاکش کنید (وقتی فروشنده جلوی نقشه پلید مشتریو میگیره  ) )    
 نفرمایید(تعارفای الکی مثلا)
 ای وای گویا کارتمو نیاوردم حالا چه عجله ایه (وقتی خریدار داره آخرین تلاش هاشو میکنه (وقتی خریدار داره آخرین تلاش هاشو میکنه  ) )حله   
 عیب نداره بنویسید بعد پولو حساب میکنیم باهم (وقتی فروشنده هیچ راه فراری نمیذاره (وقتی فروشنده هیچ راه فراری نمیذاره  ) )@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ermia-Mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ermia-Mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:   متوجه شدم گفتید تگ یادم افتاد خواستم تشکر کنم یادم رف متوجه شدم گفتید تگ یادم افتاد خواستم تشکر کنم یادم رف
 آدم  خودتونو ادم میبینید؟ بهتون اجازه میدم مث من خودتونو فرشته بدونید خودتونو ادم میبینید؟ بهتون اجازه میدم مث من خودتونو فرشته بدونید  لطف بزرگیه سپاسگزار باشید لطف بزرگیه سپاسگزار باشید
 تیر خلاصیو زدید...من برم حالا یه دور میزنم برمیگردم ترین ها مینویسم(مث وقای میری پاساژ جنسش گرونه میخوای فلنگو ببندی ) )آها حله پس  
 نه بابا چه لطف بزرگی در حق من کردید من رو مدیون خودتون کردید آخه اینجوری  
 نه حالا بنویسید بعد برید یه دور بزنید نخواستید پاکش کنید (وقتی فروشنده جلوی نقشه پلید مشتریو میگیره  ) )    
 نفرمایید(تعارفای الکی مثلا)
 ای وای گویا کارتمو نیاوردم حالا چه عجله ایه (وقتی خریدار داره آخرین تلاش هاشو میکنه (وقتی خریدار داره آخرین تلاش هاشو میکنه  ) )حله   
 عیب نداره بنویسید بعد پولو حساب میکنیم باهم (وقتی فروشنده هیچ راه فراری نمیذاره (وقتی فروشنده هیچ راه فراری نمیذاره  ) )نلعتی خیلی خوب بود      
 وقتی خریدار تسلیم نشده فقط جنگ رو به تعویق میندازه
- 
@Saghi-Mortazavi شاخاش مو داره :||||| @First فک کنم سنش کم باشه  
- 

- 
@Zahra-Zahraii عه استغفرالله :/// 
- 
@Saghi-Mortazavi 
 ساقیییی شاش میدونی چیه دیکه؟Gharibe Gomnam 
 آقاااآ  
 اینو دیگه بچه دوساله هم میدونه  
 خب به چه کارت میاد ؟ 
- 
@roghayeh-eftekhari 
 نخیر تو همه چی رو به نفع خودت تغییر میدی
 اصلااااا اوننن قلکتو کی پر کرد؟؟
 تو جز بخور و بخواب چیکار میکنی دیگه؟؟Gharibe Gomnam نه خیرم حقیقت محضه 
 خودم با پولام🥲
 من کار میکنمکارررر
- 
@Saghi-Mortazavi خیلی خوبه ولی تو شمال هست؟ مازندران؟ 
- 
@Saghi-Mortazavi نمیدونم بنظرتون عوضتون کنم ؟ 
 استعاره از خودتون     @First مگه لباسه؟   
- 
@Saghi-Mortazavi 
 ساقیییی شاش میدونی چیه دیکه؟Gharibe Gomnam زشته عیبه 
- 
@Saghi-Mortazavi 
 آهوهم خیلی زیباستGharibe Gomnam 
 کلا آهو و گوزن و اینا خیلی خوبن🥲 
- 
@Zahra-Zahraii نه اصلا من بسکت فقط  
- 
Gharibe Gomnam