نتایج نهایی کنکور 96
-
ریاضی بودم سال پیش تغییر رشته دادم
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab1999 تا 95_96 که ریاضی بودید! (براساس پیاماتون!) .
-
sohrab1999 تا 95_96 که ریاضی بودید! (براساس پیاماتون!) .
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
بنده خدا نوشت که تا سوم ریاضی بوده . سال چهارم رو تغییر رشته داده
-
reza213 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
بنده خدا نوشت که تا سوم ریاضی بوده . سال چهارم رو تغییر رشته داده
-
نوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
مهی جون در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
sohrab1999 در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
هدفم همین بود که تا سال سوم ریاضی بخونم که فیزیک و ریاضی ام بیاد بالا و سال پیش کنکور تجربی بدم و تغییر رشته بدم یکی از مهم ترین رمزم همین بود
خوش به حالت ...دندون....واقعا ناراحتم ...ترازم با دندون ازاد زیاد فرق نداش...اما همینم نشد....دیگه فک کنم پرستار بمونم
مهسا آزاد تا رتبه 7000قبول میکردن تو که رتبت بهتر بود
نوشتهشده در ۸ آبان ۱۳۹۶، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi با رتبه 7000 پرستاری یا دندان ازاد کدوش/؟
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-lila سلام از سال 95-96 تو دانشگاه ازاد رتبه 9500 تا 10000 رفتن داروسازی اینا جزو اخرین نفرات بود اما تو چون دختری رتبتو سعی کنی دوروبر 5000 کنی به احتمال 80-90 درصد ازد قبول میشی .البته رتبه مورد نیاز هرسال متغییره و امسال هم که میدونی جنگ جهانیه...
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی علوم ازمایشگاهی قبول شدهه؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
negwin من یکی از دوستام با حدودای 3000ازمایشگاه تهرانو اورد
یکی دیگشونم حدودای9000 ازمایشگاه شهرستان اورد -
@dr-lila سلام از سال 95-96 تو دانشگاه ازاد رتبه 9500 تا 10000 رفتن داروسازی اینا جزو اخرین نفرات بود اما تو چون دختری رتبتو سعی کنی دوروبر 5000 کنی به احتمال 80-90 درصد ازد قبول میشی .البته رتبه مورد نیاز هرسال متغییره و امسال هم که میدونی جنگ جهانیه...
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 چ ربطی ب دختر یا پسر بودن داره
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-lila اکثر دخترا نمیتونن تو یه شهر دیگه بمونن براشون سخته حالا شما رو نمیدونم
-
@dr-lila اکثر دخترا نمیتونن تو یه شهر دیگه بمونن براشون سخته حالا شما رو نمیدونم
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 ن برا من فرقی نداره فقط جنوب و سیستان بلوچستان نباش برا دندان ازاد تبریز چقد میخواد رتبه
-
@amirreza-vala-0 ن برا من فرقی نداره فقط جنوب و سیستان بلوچستان نباش برا دندان ازاد تبریز چقد میخواد رتبه
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila آخرین نفر دوروبر 3800 منطقه بود.البته تو تهران یکی با رتبه 6000 تو ظرفیت مازاد رفت دانشگاه آزاد بدجوری کیف میکرد خوشبحالش شده بود
-
@dr-lila آخرین نفر دوروبر 3800 منطقه بود.البته تو تهران یکی با رتبه 6000 تو ظرفیت مازاد رفت دانشگاه آزاد بدجوری کیف میکرد خوشبحالش شده بود
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 برا سهمیه کنکور باید یکی انتخاب کنیم مثلا بین منطقه 3 و ایثارگری باید یکی انتخاب بشه یا هر دور میشه انتخاب کرد
-
@amirreza-vala-0 برا سهمیه کنکور باید یکی انتخاب کنیم مثلا بین منطقه 3 و ایثارگری باید یکی انتخاب بشه یا هر دور میشه انتخاب کرد
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila منطقه 3 هستی؟
-
@amirreza-vala-0 برا سهمیه کنکور باید یکی انتخاب کنیم مثلا بین منطقه 3 و ایثارگری باید یکی انتخاب بشه یا هر دور میشه انتخاب کرد
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila وای دوست من چقد خنگ بوده با 600 سهمیه رفته بینایی سنجی راحت ددان قبول میشد ک
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-lila زرنگی کرد این دختره
-
@dr-lila منطقه 3 هستی؟
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 اره باید کشوری و سهمیم رتبش چند باش
-
@dr-lila زرنگی کرد این دختره
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 منظورتون چی
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط amirreza.vala 0 انجام شده
@dr-lila منظورم اون دختری که رفت دندون رو میگم.خواهر رفیقم بود.توخیابون دیدمش کم مونده بود از خوشحالی سکته کنه.در رابطه با این سوالتون ایثارگری حساب میشه
-
شنوایی