نتایج نهایی کنکور 96
-
@dr-lila اکثر دخترا نمیتونن تو یه شهر دیگه بمونن براشون سخته حالا شما رو نمیدونم
-
@dr-lila اکثر دخترا نمیتونن تو یه شهر دیگه بمونن براشون سخته حالا شما رو نمیدونم
-
@amirreza-vala-0 ن برا من فرقی نداره فقط جنوب و سیستان بلوچستان نباش برا دندان ازاد تبریز چقد میخواد رتبه
@dr-lila آخرین نفر دوروبر 3800 منطقه بود.البته تو تهران یکی با رتبه 6000 تو ظرفیت مازاد رفت دانشگاه آزاد بدجوری کیف میکرد خوشبحالش شده بود
-
@dr-lila آخرین نفر دوروبر 3800 منطقه بود.البته تو تهران یکی با رتبه 6000 تو ظرفیت مازاد رفت دانشگاه آزاد بدجوری کیف میکرد خوشبحالش شده بود
-
@amirreza-vala-0 برا سهمیه کنکور باید یکی انتخاب کنیم مثلا بین منطقه 3 و ایثارگری باید یکی انتخاب بشه یا هر دور میشه انتخاب کرد
@dr-lila منطقه 3 هستی؟
-
@amirreza-vala-0 برا سهمیه کنکور باید یکی انتخاب کنیم مثلا بین منطقه 3 و ایثارگری باید یکی انتخاب بشه یا هر دور میشه انتخاب کرد
-
@dr-lila زرنگی کرد این دختره
-
@dr-lila منطقه 3 هستی؟
-
@dr-lila زرنگی کرد این دختره
-
@dr-lila منظورم اون دختری که رفت دندون رو میگم.خواهر رفیقم بود.توخیابون دیدمش کم مونده بود از خوشحالی سکته کنه.در رابطه با این سوالتون ایثارگری حساب میشه
-
شنوایی
-
mohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@fatemehgh-t
اصلا لازم به انجام این کار ها نیست اگه کمی جستجو و پرسش میکردید خیلی راحت تر میتونستید کارت رو بگیرید:
ای جان مام سهمیه ۵درصدی داریم پس
ب خانوم دکتر اعظم سلام کنید
@zohre-nowrouzi در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@fatemehgh-t
اصلا لازم به انجام این کار ها نیست اگه کمی جستجو و پرسش میکردید خیلی راحت تر میتونستید کارت رو بگیرید:
ای جان مام سهمیه ۵درصدی داریم پس
ب خانوم دکتر اعظم سلام کنید
داشتن کارت ایثار گری ملاک به حساب اومدن در سهمیه ایثار گری نیست ! یعنی هرکی کارتشو داره سهمیهشو نداره الزاما
-
@fatemehgh-t
در مورد خط آخخخر : تجلیل بخوره تو سرشون من سهمیه میخوام :|
-
[فوریت ها ی دانشگاه علوم پزشکی گیلان]
-
سلام دوستان عزیز
من از همگی خیلی خیلی عذر میخوام که نتونستم به انجمن سر بزنم
راستش من طی یه پروسه پیچیده تو انتخاب رشته آخر سر مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کردم و دانشگاه زنجان قبول شدم
ایشالا که همگی نتایج خوبی گرفته باشید و همیشه موفق باشید
-
سلام دوستان عزیز
راستش من طی یه پروسه پیچیده تو انتخاب رشته آخر سر مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کردم و دانشگاه زنجان قبول شدم
-
سلام دوستان عزیز
@reza-tah انتخاب خوبی داشتی
-
سلام دوستان عزیز
@reza-tah
سلام
موفق باشید