نتایج نهایی کنکور 96
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
negwin من یکی از دوستام با حدودای 3000ازمایشگاه تهرانو اورد
یکی دیگشونم حدودای9000 ازمایشگاه شهرستان اورد -
@dr-lila سلام از سال 95-96 تو دانشگاه ازاد رتبه 9500 تا 10000 رفتن داروسازی اینا جزو اخرین نفرات بود اما تو چون دختری رتبتو سعی کنی دوروبر 5000 کنی به احتمال 80-90 درصد ازد قبول میشی .البته رتبه مورد نیاز هرسال متغییره و امسال هم که میدونی جنگ جهانیه...
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 چ ربطی ب دختر یا پسر بودن داره
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-lila اکثر دخترا نمیتونن تو یه شهر دیگه بمونن براشون سخته حالا شما رو نمیدونم
-
@dr-lila اکثر دخترا نمیتونن تو یه شهر دیگه بمونن براشون سخته حالا شما رو نمیدونم
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 ن برا من فرقی نداره فقط جنوب و سیستان بلوچستان نباش برا دندان ازاد تبریز چقد میخواد رتبه
-
@amirreza-vala-0 ن برا من فرقی نداره فقط جنوب و سیستان بلوچستان نباش برا دندان ازاد تبریز چقد میخواد رتبه
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila آخرین نفر دوروبر 3800 منطقه بود.البته تو تهران یکی با رتبه 6000 تو ظرفیت مازاد رفت دانشگاه آزاد بدجوری کیف میکرد خوشبحالش شده بود
-
@dr-lila آخرین نفر دوروبر 3800 منطقه بود.البته تو تهران یکی با رتبه 6000 تو ظرفیت مازاد رفت دانشگاه آزاد بدجوری کیف میکرد خوشبحالش شده بود
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 برا سهمیه کنکور باید یکی انتخاب کنیم مثلا بین منطقه 3 و ایثارگری باید یکی انتخاب بشه یا هر دور میشه انتخاب کرد
-
@amirreza-vala-0 برا سهمیه کنکور باید یکی انتخاب کنیم مثلا بین منطقه 3 و ایثارگری باید یکی انتخاب بشه یا هر دور میشه انتخاب کرد
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila منطقه 3 هستی؟
-
@amirreza-vala-0 برا سهمیه کنکور باید یکی انتخاب کنیم مثلا بین منطقه 3 و ایثارگری باید یکی انتخاب بشه یا هر دور میشه انتخاب کرد
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-lila وای دوست من چقد خنگ بوده با 600 سهمیه رفته بینایی سنجی راحت ددان قبول میشد ک
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-lila زرنگی کرد این دختره
-
@dr-lila منطقه 3 هستی؟
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 اره باید کشوری و سهمیم رتبش چند باش
-
@dr-lila زرنگی کرد این دختره
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirreza-vala-0 منظورتون چی
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۳۹۶، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط amirreza.vala 0 انجام شده
@dr-lila منظورم اون دختری که رفت دندون رو میگم.خواهر رفیقم بود.توخیابون دیدمش کم مونده بود از خوشحالی سکته کنه.در رابطه با این سوالتون ایثارگری حساب میشه
-
شنوایی
-
mohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@fatemehgh-t
اصلا لازم به انجام این کار ها نیست اگه کمی جستجو و پرسش میکردید خیلی راحت تر میتونستید کارت رو بگیرید:
ای جان مام سهمیه ۵درصدی داریم پس
ب خانوم دکتر اعظم سلام کنید
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@fatemehgh-t
اصلا لازم به انجام این کار ها نیست اگه کمی جستجو و پرسش میکردید خیلی راحت تر میتونستید کارت رو بگیرید:
ای جان مام سهمیه ۵درصدی داریم پس
ب خانوم دکتر اعظم سلام کنید
داشتن کارت ایثار گری ملاک به حساب اومدن در سهمیه ایثار گری نیست ! یعنی هرکی کارتشو داره سهمیهشو نداره الزاما
-
@fatemehgh-t
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
در مورد خط آخخخر : تجلیل بخوره تو سرشون من سهمیه میخوام :|
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
[فوریت ها ی دانشگاه علوم پزشکی گیلان]
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان عزیز
من از همگی خیلی خیلی عذر میخوام که نتونستم به انجمن سر بزنم
راستش من طی یه پروسه پیچیده تو انتخاب رشته آخر سر مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کردم و دانشگاه زنجان قبول شدم
ایشالا که همگی نتایج خوبی گرفته باشید و همیشه موفق باشید
-
سلام دوستان عزیز
راستش من طی یه پروسه پیچیده تو انتخاب رشته آخر سر مهندسی کامپیوتر رو انتخاب کردم و دانشگاه زنجان قبول شدم
-
سلام دوستان عزیز
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza-tah انتخاب خوبی داشتی
-
سلام دوستان عزیز
@reza-tah
سلام
موفق باشید