هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg
خواهرم وقتی ۲ سالش بود گم شد خب:
M Tg
خواهرم وقتی ۲ سالش بود گم شد خببعد اون شب که گم شد خونه مادرجونم بودیم همه مهمونا رفتن ماهم داشتیم میرفتیم هرچی صداش زدیم هرچی من همه جارو گشتم بقیه گشتن هیچ خبری نبود
یه لحظه همه ترسیدیم
من رفتم سمت خیابون
بابام یه ور
بقیه هم یه ور
یک ساعت گشتیم پیداش نکردیم
بعد خواهرم توی کمد دیواری زیر لحاف تشک ها قایم شده بود وقتی پیدا شد من اصلاااا انتظار نداشتم که اونجا باشه یک ساعت داشتم میخندیدم
-
این پست پاک شده!
-
:
M Tg
خواهرم وقتی ۲ سالش بود گم شد خببعد اون شب که گم شد خونه مادرجونم بودیم همه مهمونا رفتن ماهم داشتیم میرفتیم هرچی صداش زدیم هرچی من همه جارو گشتم بقیه گشتن هیچ خبری نبود
یه لحظه همه ترسیدیم
من رفتم سمت خیابون
بابام یه ور
بقیه هم یه ور
بعد خواهرم توی کمد دیواری زیر لحاف تشک ها قایم شده بود وقتی پیدا شد من اصلاااا انتظار نداشتم که اونجا باشه یک ساعت داشتم میخندیدم
Gharibe Gomnam

شیطون بلا -
:
M Tg
یه لحظه همه ترسیدیم
من رفتم سمت خیابون
بابام یه ور
بقیه هم یه ور
Gharibe Gomnam خواهرا کپی برابر اصلین

-
Gharibe Gomnam

شیطون بلاM Tg
هنوزم همینه وقتی من اینم
-
Gharibe Gomnam خواهرا کپی برابر اصلین

yasin sheibak
بچه رو عین خودم بار آوردم

-
M Tg
هنوزم همینه وقتی من اینم
Gharibe Gomnam از بچه بدم میاااد

-
Gharibe Gomnam از بچه بدم میاااد

M Tg
خیلیا بدشون میاد ولی من دوسشون دارم -
yasin sheibak
بچه رو عین خودم بار آوردم

Gharibe Gomnam اره اره

-
M Tg
خیلیا بدشون میاد ولی من دوسشون دارمGharibe Gomnam اتفاقا خیلیا دوس دارن

من فقط از دووور خیلی دوووور
-
من خودمم یه زمانی بچه بودم از نگاه یه بچه دوست نداشتم کسی ازمن بدش بیاد دوست داشتن رو دوست داشتم
-
من خودمم یه زمانی بچه بودم از نگاه یه بچه دوست نداشتم کسی ازمن بدش بیاد دوست داشتن رو دوست داشتم
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سخنی از تسلا

|
شعردانه