هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
MOHAMMAD80 سلام
arthur morgan چطورید؟
-
عه تم دارک اضافه شده به فروم
-
@Alzahra-Daftar نه خواهش میکنم
ولی اگه خواستین بیشتر در مورد جامعه ستیزی بدونین برین سریال و فیلماییکه ساخته شده در موردش رو ببینین و خودتون قضاوت کنین
و همچنین کتابای زیادی نوشته شده که بعد کنکور حتما مطالعه کنینمن بشدت موافق همچین ایده ای هستم و درکش خیلی خیلی خیلی سخته چون باید تو شرایطش باشید تا واقعا لمسش کنین
ببخشید مثال خیلی مناسبی شاید نباشه ولی باید بگم تا مطلب ادا بشه
مثل اینه که فردی که تو جامعه ما هستش و مثلا پسره ولی احساسات دخترونه داره و نمیتونه چیزایی که پسرونه س رو حس کنه و واقعا اذیت میشه و با کسی نمیتونه به اشتراک بذاره و این در خلقتش بوده نه اینکه خودش بخواد و خیلیا میرن تغییر میدن جنسیتشونو و کسی نمیتونه درکش کنه...دقیقا مثل اونه ولی زمین تا آسمان فرق بین تفکراتشونه....و و و و و
ببخشید خارج از عرف بود که لین مثالو بزنم ولی امیدوارم کامل بوده باشه
-
همه کنکوری هستین؟
-
@Mr-Wick
آخه من از دورهمی ها بدم بیاد نه اینکه مخالفش باشم ها نه فقط دورهمی با آدمایی که باهاشون حالم خوب باشه ندارم به خاطر همین ترجیح میدم که نباشه
یعنی همه در اصل حالمو بد میکنن@Alzahra-Daftar تقریبا اختلالات یک جامعه ستیز رو دارین ولی خیلی ابتداییشو
موافقم!
-
همه کنکوری هستین؟
MOHAMMAD80 همه نه
-
همه کنکوری هستین؟
-
@Alzahra-Daftar نه خواهش میکنم
ولی اگه خواستین بیشتر در مورد جامعه ستیزی بدونین برین سریال و فیلماییکه ساخته شده در موردش رو ببینین و خودتون قضاوت کنین
و همچنین کتابای زیادی نوشته شده که بعد کنکور حتما مطالعه کنینمن بشدت موافق همچین ایده ای هستم و درکش خیلی خیلی خیلی سخته چون باید تو شرایطش باشید تا واقعا لمسش کنین
ببخشید مثال خیلی مناسبی شاید نباشه ولی باید بگم تا مطلب ادا بشه
مثل اینه که فردی که تو جامعه ما هستش و مثلا پسره ولی احساسات دخترونه داره و نمیتونه چیزایی که پسرونه س رو حس کنه و واقعا اذیت میشه و با کسی نمیتونه به اشتراک بذاره و این در خلقتش بوده نه اینکه خودش بخواد و خیلیا میرن تغییر میدن جنسیتشونو و کسی نمیتونه درکش کنه...دقیقا مثل اونه ولی زمین تا آسمان فرق بین تفکراتشونه....و و و و و
ببخشید خارج از عرف بود که لین مثالو بزنم ولی امیدوارم کامل بوده باشه
-
سلآم^^
-
سلآم^^
-
MOHAMMAD80 همه نه
@Zahra-Zahraii خیلی هم خوب
-
@Zahra-Zahraii خیلی هم خوب
MOHAMMAD80 هوم
-