هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
موضوع چیه؟ @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: موضوع چیه؟ داستان ها خالی بندی دکتر سبحان..خخ 
- 
روی کتابای ای کیو زیست که قطور سرمو گذاشتم خوابیدم! بلند شدم دیدم انگشت کوچیکتم بریده شده :| دقت کردم دیدم سرم بهش فشار اورده رد کتاب بوده :| 
- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: موضوع چیه؟ داستان ها خالی بندی دکتر سبحان..خخ rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: موضوع چیه؟ داستان ها خالی بندی دکتر سبحان..خخ خخخخ 
- 
paripari 
 نه پشت کنکوریم@sobhan-1999 
 چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
- 
paripari 
 والا چی بگم
 ایشالا امسال
- 
روی کتابای ای کیو زیست که قطور سرمو گذاشتم خوابیدم! بلند شدم دیدم انگشت کوچیکتم بریده شده :| دقت کردم دیدم سرم بهش فشار اورده رد کتاب بوده :| @dr-bernosi 
 جااااااااااااااااان؟
 برووووووووووووووووووووووووووووووووووو
- 
rose77 . چقد با مزه ای شما هییییی . انقد با نمکی با ی من عسل هم نمیشه خوردت 
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 . چقد با مزه ای شما هییییی . انقد با نمکی با ی من عسل هم نمیشه خوردت شما هم با نمکی نمکدون ....  rose77 . دختر است دیگر......... 
- 
paripari 
 والا چی بگم
 ایشالا امسال@sobhan-1999 غصه نخورید 
 دانشگاه خبری نیس
 خخخخخخخخخخخخخخ
 دخترا شوهر نیستااااااااااااااااااااااااا :))))))
- 
@sobhan-1999 غصه نخورید 
 دانشگاه خبری نیس
 خخخخخخخخخخخخخخ
 دخترا شوهر نیستااااااااااااااااااااااااا :))))))paripari خخخخخخ 
- 
@dr-sobhan خخخخخخخخخخخخخخخخخ 
- 
rose77 . دختر است دیگر......... 
- 
rose77 . دختر است دیگر......... 
- 
هستش موقیتش نیست :| 
- 
چرا دعوا دارید باهم؟ 
 ریلکس باشید بابا
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 . دختر است دیگر......... پسری دیگر وگرنه شیطونه هی میاد یه حرفای میزنه که..........خخخ rose77 اون شیطونه همونارو به منم میگه ولی تایپ نمیکنم ..........خخخ 
- 
rose77 اون شیطونه همونارو به منم میگه ولی تایپ نمیکنم ..........خخخ 
- 
rose77 اون شیطونه همونارو به منم میگه ولی تایپ نمیکنم ..........خخخ @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 اون شیطونه همونارو به منم میگه ولی تایپ نمیکنم ..........خخخ اره تایپ نکنید خوبه .خخخخ 
- 
@sobhan-1999 غصه نخورید 
 دانشگاه خبری نیس
 خخخخخخخخخخخخخخ
 دخترا شوهر نیستااااااااااااااااااااااااا :))))))

|
 |

شعردانه
شعردانه