شـآدمهرکــده ^.^
-
تقدیر0.mp4
اجرای زنده تقدیر...
25 بهمن لس انجلس : ) -
تقدیر0.mp4
اجرای زنده تقدیر...
تقدیر0.mp4
اجرای زنده تقدیر...
-
چند سال پیش شادمهر یه مصاحبه ای میکنه و میگه تو جونی عاشق یه دختری شده و بعد اون دختره ولش کرده رفته میگه تا ۴ سال حالم خوب نبود و درگیرش بودم
نمی تونم بگم رفتن اون دختره خوب بوده یا بد ولی اگه اون غم رو دل شادمهر نمی موند این همه اهنگ هایی که غمگینه و ما باهاش کلی خاطره ساختیم و زندگی کردیم به وجود نمیومد و یا شاید این شادمهری که الان داریم به اینجا نمیرسید
میخوام بگم بعضی رفتنا این طورین ، شاید درد داشته باشن اما قراره تورو به جایی برسونه که بگی چه درد خوبی بود
کسی چه میدونه
پس واسه کسایی که رفتن و رهات کردن غصه نخور -
چند سال پیش شادمهر یه مصاحبه ای میکنه و میگه تو جونی عاشق یه دختری شده و بعد اون دختره ولش کرده رفته میگه تا ۴ سال حالم خوب نبود و درگیرش بودم
نمی تونم بگم رفتن اون دختره خوب بوده یا بد ولی اگه اون غم رو دل شادمهر نمی موند این همه اهنگ هایی که غمگینه و ما باهاش کلی خاطره ساختیم و زندگی کردیم به وجود نمیومد و یا شاید این شادمهری که الان داریم به اینجا نمیرسید
میخوام بگم بعضی رفتنا این طورین ، شاید درد داشته باشن اما قراره تورو به جایی برسونه که بگی چه درد خوبی بود
کسی چه میدونه
پس واسه کسایی که رفتن و رهات کردن غصه نخور -
ســــــــلآم
آقا خب اینکه شادمهر پدیده موسیقیه که اصلا بحثی توش نیس
چندوقت پیش یکی از آهنگاش رو توی موسیقی کده گذاشتم بعد تو فکر این بودم که یه تاپیک بزنم جاست فور شادمهر
تااینکه امروز یکی از دوستان @alzahra-daftar با دیدن اون پستم این پیشنهاد رو باز تکرار کرد و منم مصمم شدم بزنم تاپیک رو
اینجا آهنگا و کنسرتای شادمهر رو بذارین تا برای چندلحظم که شده از دغدغه هامون کنده شیم
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @فارغ-التحصیلان-آلاءVID-20220411-WA0006.mp4
عیدی شادمهر -
VID-20220411-WA0006.mp4
عیدی شادمهر -
https://www.aparat.com/v/8iSzb/وقتی_شادمهر_اماراتی_ها_را_شست_و_پهن_کرد_%2C
من با این کارش به ایرانی بودن خودم افتخار کردم:))))
ما به هیچ اماراتی باج نمیدیم:)) -
honarmand_pro_278959568_1659338097753626_8867531549840099394_n.mp4
شادمهر عقیلی با اجرای قطعه «ای ایران» با ویولن ،در کنسرت شب گذشته در هامبورگ آلمان غوغا به پا کرد.
.
.
وقتی میگیم عشقه دقیقا منظورمون اینه
اینه که همه عاشقشن🥺
-
ســــــــلآم
چندوقت پیش یکی از آهنگاش رو توی موسیقی کده گذاشتم بعد تو فکر این بودم که یه تاپیک بزنم جاست فور شادمهر
تااینکه امروز یکی از دوستان @alzahra-daftar با دیدن اون پستم این پیشنهاد رو باز تکرار کرد و منم مصمم شدم بزنم تاپیک رو
اینجا آهنگا و کنسرتای شادمهر رو بذارین تا برای چندلحظم که شده از دغدغه هامون کنده شیم
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @فارغ-التحصیلان-آلاءفقط اونجا که شادمهر میگه: «تو همین لحظه که دلگیرم ازت از همیشه به تو وابسته ترم..»
خیلی سخته هم یه نفرو دوست داشته باشی و وابستهاش باشی، هم از چشمت افتاده باشه
️
-
فقط اونجا که شادمهر میگه: «تو همین لحظه که دلگیرم ازت از همیشه به تو وابسته ترم..»
خیلی سخته هم یه نفرو دوست داشته باشی و وابستهاش باشی، هم از چشمت افتاده باشه
️
ملودی دهاتی شادمهر با گیتار
shader dehati.mp3 -
ســــــــلآم
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @فارغ-التحصیلان-آلاءمینای دل.mp3
مینای دل(بیکلام)
عاشقانه ای پر احساس... -
-
G Galadriel این تاپیک را در ارجاع داد
-
VID-20220825-WA0000.mp4
از کنسرت هاشون