نکات مشاوره ی برای کنکور ی ها 

-
%(#ff0000)[روش خوندن فیزیک]
در مورد روش مطالعه فیزیک روش من مخالف های زیادی داره (( خودم فک میکنم چون 99 درصد افراد سیاهه لشگرن)) ولی من کارمو درست انجام میدم درصدمم متاسفانه نتونستم بیشتر از 80 بزنم
به هر حال من نظرمو میگم
ببینید توی کنکور و مخصوصا فیزیک بعضی از معلما با روش فرمول حفظوندن به بچه ها جلو میرنولی بعضی ها با شناسوندن مفهوم به بچه ها ..... به نظر من اگه قرار باشه برای هر مساله ای توی فیزیک یه فرمول حفظ کنیم که کل وقت کنکورو باید بزاریم برای فیزیک که فرمولارو که برای هر سوال فرق میکنه رو حفظ کنیم
من فکر میکنم که باید عمق مفهومو بقهمیم و وقتی از مبحثی مثل فشار هوا سوالی میاد بدونیم که اصلا منظور چیه
شاید بگید که فرمولی رفتن سرعتو بیشتر میکنه
درسته
ولی
باید سوالا زیادی حل کنید تا مغزتون باز بشه ! و بعد خود به خود سرعت بره بالا ... بدون باز شدن و فهمیدن مسعله دنبال سرعت نباشید
به هر حال این برای ادمایی که درصدشون زیر 90 هست
ولی
حتی من خودم وقتی توی ازمون های ازمایشی بین 90 الی100 میزدم به این نتیجه رسیدم که باید در بعضی جا ها از فرمول استفاده کنم که خیلی هم کمکم کرد
امین نجف زاده
به نقل از آقای @njzamin -
یه تاپیککه می تونه کمک تون کنه
https://forum.alaatv.com/topic/7242/سبک-مطالعه-دروس/43 -
یه تاپیک راجبه کتابای کمک درسی مختلف
https://forum.alaatv.com/topic/7341/منبع/5 -
بهترین روش مطالعه ، مطالعه همراه با تسته..هرچی بیشتر تست بزنید بیشتر یادتون میمونه...اگه نتونستید تستی رو حل کنید راه حل رو بخونید و همون موقع یه بار دیگه بدون نگاه کردن به جواب حلش کنید ببینید کجاش یادتون رفته و این خیلی مهمه که خودتون حلش کنید به خصوص برای مسائل شیمی و ریاضی و فیزیک
گاهی اوقات ما راه حلو میبینیم فک میکنیم یاد گرفتیم میریم سوال بعدی...درحالیکه اگه یه بار دیگه همون تستو جلومون بذارن بازهم از حلش ناتوانیم .چرا ؟ چون خودمون وقت نذاشتیم برای حل دوبارش ، البته یادتون نره که اینجور تستا رو نشاندار کنید و چن وقت بعد (یکی دو هفته خوبه ، نذارید چن ماه بعد که کلا فراموش میکینید ، روزای قبل آزمون نزدیکای آزمون برای مرور هم خوبه تایمش ) حلش کنید
بچه ها لطفا لطفا لطفا از حل تست توو هیچ درسی نترسید هر تستی براتون تجربه میشه
اگه یه اشتباهی رو توو زندگی انجام بدید دیگه سعی میکنید انجامش ندید
اگه یه تست رو اشتباه حل کنید دیگه سعی میکنید توو اون دام نیفتید و دیگه تکرارش نکنید شاید یه بار تکرار شه دوباز تکرار شه ولی بعد از چن بار خودبه خود حذف میشه
با تست ذهنتون به چالش کشیده میشه درواقع شما مجبورمیشید روی اون فک کنید اما توو مطالعه گاهی این اتفاق نمیفته و ما سرسری از رو مطلب رد میشیم و گاهی حتی اگه نکته ای رو هم متوجه شیم بعدا فراموشش میکنیم اما با حل تست این فرآیند فراموشی دیرتر اتفاق میفته
بعضی تستا رو نشاندار کنید تستایی که از نظرتون مهمه و توو جمع بندی به دردتون میخوره رو علامتدار کنید هرچند درست حلش کردید تستای اشتباه رو نشاندار کنید و.....
تستای اشتباه رو زود به زود مرور کنید نذارید مطلب به کل فراموش شه بعد اعتماد به نفستون بیاد پائین و بگید من که اینا رو خونده بودم من که این همه تست زده بودم پس چرا الان هیچی بلد نیستمتا جایی که میتونید با تست مرور کنید
البته یه جاهایی و یه فرمولایی . یه حفظیات خیلی فرار رو میتونید بنویسید و هی مرور کنید
حتی اگه تستا رو بلد نیستید حالا با هر روشی که شده فیلم جزوه کتاب درسنامه و....سعی کنید اون مطلبو یاد بگیرید و دوباره رو تستا وقت بذارید و فک کنید روشون...پاسخنامه رو نگاه کنید و سعی کنید راه حلو درک کنید اگه نشد از بقیه بپرسید
تا وقتی تست نزنید فرایند مطالعه تکمیل نمیشه -
-
دوستان نکته ی مهمی که می خوام بهتون بگم
خواهشا سراغ تخمین رتبه وکارنامه وغیره نرید
اینکه برای فلان رشته چه درصدی لازمه و...
میشه ونمیشه
ساعت مطالعه فلان رتبه و.....
چندان مهم نیست
مهم اینه که تا روز کنکور هر لحظه بهتر از قبل باشید
وبهترین خودتون رو ارائه بدید
درس بخونید
بدون فکر کردن به این مدل مسائل
به جاش دنبال یادگرفتن بیشتر
تسلط بیشتر تست بیشتر
پیدا کردن ایرادتون
وحلش باشید
هیچچیز به اندازه تلاش وپشتکار در مسیر درست وتداوم براتون موثر نیست