هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Ryhn E    واقعا خوش به حالتون واقعا خوش به حالتونarthur morgan یجوری میگی ادم دلش میخاد خودش بره یزد تورو بیاره اینجا   
- 
sina bigdeli متاسفانه سوپری محل خیلی اوزاخه(دووره) @Mr-Wick اوم ماخ فارسیش چی میشه؟ 
- 
arthur morgan یجوری میگی ادم دلش میخاد خودش بره یزد تورو بیاره اینجا   Ryhn E    یک نفر بیاد منا ببرهههههه یک نفر بیاد منا ببرهههههه     
- 
@Mr-Wick اوم ماخ فارسیش چی میشه؟ sina bigdeli هنوز معنی واسش توفارسی پیدا نکردن     
 ینی همون شیش مخ دا ینی همون نفس آدم میمونه تو چیزی   
- 
M Tg هیچی از سینا بپرس 
 سینااااا داداااااش sina bigdeli@Mr-Wick ترجمه و تحریف :ویکی  
- 
@Zahra-Hamrang اخ اخ شما شرجی میشه حداقل ما خشک وحشتناک گرم برای پختن توی فر خوب میشه     🥲🥲🥲 🥲🥲🥲arthur morgan آره گرم و خشک تبخیر میشه ادم  
- 
M Tg نمیقام🥲 
- 
arthur morgan آره گرم و خشک تبخیر میشه ادم  @Zahra-Hamrang ای کاش تبخیر بود ذوب میشه مثل گدازه   
- 
arthur morgan آره گرم و خشک تبخیر میشه ادم  @Zahra-Hamrang اوم ماخ فارسیش چی میشه؟ 
- 
@danial-hosseiny چیشده مگ Alireza Varamanzar هیچی. جدی نگیر  
- 
@Mr-Wick ترجمه و تحریف :ویکی  sina bigdeli بی تربیت  
 من از این ب بعد ترکی حرف نمیزنم 
- 
arthur morgan یجوری میگی ادم دلش میخاد خودش بره یزد تورو بیاره اینجا   Ryhn E اوم ماخ فارسیش چی میشه؟ 
- 
@danial-hosseiny من تو اخبار شنیدم که اصفهان هم شده arthur morgan 
 اینجا دو سه روزه بارون میاد برخلاف معمول.
- 
Ryhn E =////////// 
 از ۱۲ ماه سال ۱۳ ماهش هوا گرفتهست
 کلا ابری 
 واسه منه اهل مغان قطب جنوب محسوب میشه @Zahra-Hamrang همینش خوبه   هوا به این خوبی والا 
 باس یزد بودی قدر این هوارو میدونستی  
- 
@Zahra-Hamrang ای کاش تبخیر بود ذوب میشه مثل گدازه   
- 
Ryhn E اره والا قدرش بدون   
- 
@Mr-Wick ترجمه و تحریف :ویکی  sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Mr-Wick ترجمه و تحریف :ویکی  خیلی فحش بدی بود؟   
 شروع کنم عکس لباشک بفرستم براش؟
- 
خب دوستان چهارشنبه سوری همگی مبارررک،  
 Gharibe Gomnam
 M Tg
 Reyhane Moradi
 @roghayeh-eftekhari
 مهشید حسن زاده 0
 @asma-ht
 F Seif
 @zahra-zahraii
 @دختر-بهار
 @Alzahra-Daftar آخرش نگفتی دفتر فاملیته؟ 
 telma
 خانومِ_دوست_داشتنی
 -رند- آخرش نفهمیدم رُند یا رِند
 @artur-murgan
 yasin sheibak امیدوارم ناراحت نشده باشی بهت میگم کوچولو 
 sina bigdeli خوشحالم با سربازیت کنار اومدی
 @danial-hosseiny
 @امیرمسعود-جعفری
 @mr-wick
 @First
 @Infinitie-A
 @سجاد-ذوالفقاری اگه هنوزم فکر میکنی من پر حرفم باید بگم اشتباه میکنید من خیلی پرحرفم  
 @amir-ahmadi. شمارو نمیشناسم دیدم بچه ها خیلی میشناسنتون گفتم منشن کنم چهارشنبه سوری شما هم مبارک
 maryam111 مریم جون میگم کاش قبل عید ب من خبر میدادی (حالا نگو این چقدر چسبه ) )
 و همه اونایی که الان یادم نمیاد چهارشنبه سوری تون مبارک و پیشاپیش عیدتونم مبارک من تو ترینا یادم رفت بگم با آرزوی بهترینا   ️ ️      ️ ️  🥳🥳🥳🥳🥳 🥳🥳🥳🥳🥳
- 
Ryhn E در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg    اوخیییی هنوزم ک داره ب فوشات اضافه میشه اوخیییی هنوزم ک داره ب فوشات اضافه میشه   
 میرم تنایی میخورم حالا ک اینطور شد

شعردانه
شعردانه