هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: حساب کردم تا دوازده بکوب بخونم باز دو ساعت عقبم  عقب !!!! 
 لغت عقب به تنهایی معنی نمیده
 باید بگید
 عقب از کی؟؟ عقب از چی؟؟
- 
@zahra-m1999 دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران _ ورودی ۹۷ خیلی جالبه 
 هم دانشگاهی اینده هستیم 
- 
 این خوشکله عشق منه....    
- 
 این خوشکله عشق منه....    
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب واضحه دیگه از برنامه نه اصلا واضح نبود 
 همین که الان گفتید از برنامه عقل هستید یعنی یه ایراد اساسی داره برنامه تون 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: حساب کردم تا دوازده بکوب بخونم باز دو ساعت عقبم  مثه خودم اگه ازصب تا شب بخونم از 9ساعت بیشتر نمیشه آخه چرا  
- 
 این خوشکله عشق منه....    @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  این خوشکله عشق منه....    خدا حفظش کنه 
 ایشون کیه؟؟
 قبلی اسمش آلا بود ایشون اسمش؟
- 
چرا نمیشه عکس پروفایل رو عوض کرد؟ 
 فارغ-التحصیلان-آلاء
 administrators
 همیار
 دانش-آموزان-آلاء
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: حساب کردم تا دوازده بکوب بخونم باز دو ساعت عقبم  مثه خودم اگه ازصب تا شب بخونم از 9ساعت بیشتر نمیشه آخه چرا  
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi قرض نمی دیش ؟؟؟     عمرااااااا 
 مال منه نبینم کسی دورش بیاد
 آخه دوسش دارم خییییلی زیااااد ....
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi قرض نمی دیش ؟؟؟     عمرااااااا 
 آخه دوسش دارم خییییلی زیااااد ....@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi قرض نمی دیش ؟؟؟     عمرااااااا 
 آخه دوسش دارم خییییلی زیااااد ....برادر زاده ته 
- 

این اتاق تو ذهن منه یا من تو این اتاق

دارم توهم میزنم
 هر چند
 توهم هم خیلی چیز بدی نیست
 بهرام -تکرار
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  این خوشکله عشق منه....    خدا حفظش کنه 
 ایشون کیه؟؟
 قبلی اسمش آلا بود ایشون اسمش؟@javad-m328 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  این خوشکله عشق منه....    خدا حفظش کنه 
 ایشون کیه؟؟
 قبلی اسمش آلا بود ایشون اسمش؟حسین .... 
 پسر دوست داداشمه....خیلی نازه....
- 
چرا نمیشه عکس پروفایل رو عوض کرد؟ 
 فارغ-التحصیلان-آلاء
 administrators
 همیار
 دانش-آموزان-آلاء@ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: چرا نمیشه عکس پروفایل رو عوض کرد؟ 
 فارغ-التحصیلان-آلاء
 administrators
 همیار
 دانش-آموزان-آلاءچراااااا؟ 
- 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi چون همش اینجایم     دلم برات تنگ شده بود دلم برات تنگ شده بودن اتفاقا بعد 9ساعت دیگه کشش ندارم هرچی بخونم از ذهنم میپره.... 

|
 |

شعردانه
شعردانه