هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
sina bigdeli پیستیک    استاد همه اینا نتایج تلاشای خودتونه   Ryhn E جهنم اول پیس قلخ  
 منو ت چرا مث یه باجی قارداش نمی تونیم اروم صبت هوم؟سن بونو منه دی
- 
ZDM عع من یکی از زندایام اهل بم  
 خوشبختمsina bigdeli 
 من نیز هم  
- 
ZDM 
 :"""))  
 امیدوارم برای توئم همونجوری که خودت دلت میخواد تموم بشه... به بهترین شکل ممکن ️ ️ ️ ️Sana Asadi 1 
 مرسیییی  
- 
Ryhn E جهنم اول پیس قلخ  
 منو ت چرا مث یه باجی قارداش نمی تونیم اروم صبت هوم؟سن بونو منه دیsina bigdeli اوخییییی نمیتونی اونجا بدون من دووم بیاری همش میخای بیام پیشت      چون مشکل از توعه   
- 
sina bigdeli اوخییییی نمیتونی اونجا بدون من دووم بیاری همش میخای بیام پیشت      چون مشکل از توعه   Ryhn E شیطون گف ت بیای جهنما جهنمو تعطیل می کنه میرع سجده رو میزنه ب ادم    سن هارا ؟ سن هارا ؟
- 
Ryhn E شیطون گف ت بیای جهنما جهنمو تعطیل می کنه میرع سجده رو میزنه ب ادم    سن هارا ؟ سن هارا ؟sina bigdeli پس پاشم بیام بلکه به راه راست هدایت شه دست از سرتوعم برداره توعم بتونی راه راستو ببینی    
- 
@roghayeh-eftekhari سالگرد مادربزرگمه فردا برای همین 
 چیزی نیست
 سلامتیت گذر زمان
- 
sina bigdeli پس پاشم بیام بلکه به راه راست هدایت شه دست از سرتوعم برداره توعم بتونی راه راستو ببینی    Ryhn E اول از مامانت اجازه بگیر بعد برو محضر شیطون    
- 
@sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari 
 ووویی مرسی خب عزیزم  
 خوبی؟سلام 
 خواهش میکنم حقیقت که تشکر نداره  
 الحمدالله خوبم
 تو خوبی
 صبحت بخیر 
- 
Ryhn E اول از مامانت اجازه بگیر بعد برو محضر شیطون    sina bigdeli چوخ اشک سن چوخاااااا چوخ    پیستیک پیستیک اصن من رفتم سنده گد کارای جهنم رو هواس همه منتظرتن    
- 
@roghayeh-eftekhari خیالت راحت  ️ ️ 
- 
@roghayeh-eftekhari 
 سلام علیکم 
 معلومه که قشنگه، مثلن من اپلود کردم 
 بی خبر چرا میری خو 
 عیدتم مبارکه @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari 
 سلام علیکم 
 معلومه که قشنگه، مثلن من اپلود کردم 
 بی خبر چرا میری خو 
 عیدتم مبارکه سلام مجدد   
 خب من این نکته رو در نظر نگرفته بودم اگه اینطوریه و الان دارم درست نگاه میکنم چون تو آپلودش کردی اصلا قشنگ نیست  
 دق دادن قشنگه  
 مرسی همچنین 
- 
آیییی 
- 
آخ اکسیژن لطفا 
- 
ZDM 
 امروزه؟

️
️