هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
تو مدرسه
انشایی ک همیشه رو مخم بود عید خود را چجور گذراندید!=I -
@سجاد-ذوالفقاری
sina bigdeli
تباهین فی الارض -
@sania-Andiravan
والا=I -
فک کنم نصف تودلی با طومارم مخالف بودن
-
@سجاد-ذوالفقاری گوسفنده قبلی
پ.ن:خیلی کم نشد -
@sania-Andiravan
-
@Zahra-Zahraii زهرااااااا
-
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A خیلی جاها نمیشه درست یا غلط رو تشخیص داد
نمیشه گفت این درست مطلقه یا غلط مطلقمثلا شاید به نظر من چون تتلو آدم بدیه پس گوش کردن به آهنگاش خوب نیس
ولی یکی میگه خب من با خودش چیکار دارم؟ صداش خوبه آهنگاشم خوبه من فقط به اهنگ هاش گوش میدمخب کدوم حرف درسته؟؟؟
هیچی نمیشه گفت
نگاه های متفاوت نظرات و طرز فکرای متفاوتی میاره۱.خب بله یه نفر نمیتونه ادعا کنه درست یا غلط مطلق دقیق چیه چون ادم اشتباه میکنه، ولی با مشورت و همفکری میتونه به یه نظر درست تر برسه، نه؟!
۲.خب اینجا هم یه حرف مطرحه و میشه گفت کدوم حرف درسته، اهنگ رو ادم گوش به محتوا و حالا اون صداهای داخلش میده، اگه از خوده خوانندش تاثیر نپذیره، گوش دادنِ صرف اهنگش مشکلی داره؟! من خودم تتلو گوش نمیدم، ولی دلیل گوش ندادنم، شخص خوانندش نیست، بلکه به این دلیله که اهنگاش گاها محتوای درستی ندارن، و نمیخوام روی فکرم تاثیر بزارن، واس همین گوش نمیدم
ولی حالا بله، خیلیا هم هستن از خواننده ممکنه تاثیر بپذیرن، مث خیلی از ماها که دنباله روی سلبریتی ها هستیم، خب اگر بخاطر اون گوش نمیدی، حرف شما هم درسته!
من میگم اهنگ تا اونجایی که باعث تغییر فکر من از خوده خوانندش یا محتواش نشه، گوش میدم، ولی خب صرف اهنگای این ادم همچین ویژگی ایی رو نداره، پس گوش نمیدم، اگر بخوام گوش هم درستش اینه که جوری گوش بدم که از خوانندش تاثیر نپذیرم(تازه اگر از محتواش خوشم بیاد!)
اینجا که میبینیم دیدگاه های متفاوت هست، بخاطر این نیست که عقل چندتا نظر داره! بلکه بخاطر اینه که یه سریا ممکنه تاثیر بپذیرن یه سریام نه! یه سریا ممکنه اهنگو بخاطر اون نوا و دستگاه و الحانی که داره گوش بده، یه سریا نه!
واسه همین مغز نظر متفاوت میده
ولی واسه یه ادم که از خواننده تاثیر نمیپذیره و با عقلش نتیجه گرفته که با متن اهنگ موافقه، خب من مشکلی توی گوش دادن این اهنگ نمیبینم
موسیقی تا یه قسمتیش سلیقه ایه
ولی همین موسیقی یه بخش منطقی هم داره، که باعث تاثیرگذاری روی ادم میشه، اگر این ادم بتونه تشخیص بده تاثیر بدی روش نمیزاره، من مشکلی در این نمیبینم -
@سجاد-ذوالفقاری
sina bigdeli
تباهین فی الارضSharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
sina bigdeli
تباهین فی الارضنمیخونی ؟!
-
@Zahra-Zahraii زهرااااااا
-
@سجاد-ذوالفقاری
عروس هلندیو امروز میخاسدم پرتش کنم بیرون
ب قول ریحانه بگم بیا برو گمشو بیرون=I -