هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam اونی که به سفارش قرآن عمل نکرده و مهریه زیاد گرفته بی خود میکنه بیاد به تقسیم ارث و میراث شکایت کنه
@آرمان-میرانی
بعد اونی که عمل کرده مجبوره خرج خونه دو دربیاره چی؟ -
@آرمان-میرانی
اونوقت بحث عدل خدا چی میشه؟Gharibe Gomnam نگا مردی که ام اس داره به قول خودتون باید ارث بهش بیش تر برسه که بتونه خرج خونه کنه
-
Gharibe Gomnam اونی که به سفارش قرآن عمل نکرده و مهریه زیاد گرفته بی خود میکنه بیاد به تقسیم ارث و میراث شکایت کنه
@آرمان-میرانی الان مثلا زنی که از شوهرش جدا شده طلب ارث کنه منظورتون اینه؟
-
@آرمان-میرانی
بعد اونی که عمل کرده مجبوره خرج خونه دو دربیاره چی؟Gharibe Gomnam برا همین میگن مرد بیش تر بگیره که خرج خونه رو بده
-
@سجاد-ذوالفقاری در موسیقی کده
گفته است:
کاور 2:
دانلود : Nassim - 2 Deli (Ft Erfan) (128).mp3
دو دلی
نسیم - عرفانپ.ن : پایین تر هم یکی از نسیم و پیشرو گذاشتم
@First نسیم خیلی خوب میخونه
-
@آرمان-میرانی الان مثلا زنی که از شوهرش جدا شده طلب ارث کنه منظورتون اینه؟
@yasin-sheibak خیر
-
Romina 2006 سلام حال و احوال چطوره؟
-
ولی من امیدوار بودم تا برمیگردم خونه، خونه تکونیا تموم شده باشه
نگو تازه شروع شده///: -
@yasin-sheibak عالی ممنون
Romina 2006 شکر خدا عیدتون هم پیشاپیش مبارک چون معلوم نیس بیاین دیگه
-
رفع اشکال یادتون نره🥱
-
@Zahra-Hamrang آره بخدا
-
Gharibe Gomnam نگا مردی که ام اس داره به قول خودتون باید ارث بهش بیش تر برسه که بتونه خرج خونه کنه
@آرمان-میرانی
اخه اینجا اصلا خرج و مخارج خونه با مرد نیست با زنه
یه اتفاقایی افتاده برای یکی از بستگان هیچ جوره تو کتم نمیره اوناروهم براساس همین گفتم -
@آرمان-میرانی
بعد اونی که عمل کرده مجبوره خرج خونه دو دربیاره چی؟Gharibe Gomnam زن اگه خرج خونه رو در میاره که نیاز به ارث نداره اینجا براکه اسلام حکم کرده مرد مرد باید خرج خونه رو بده بیشتر بهش میده که بتونه تو خرج خونه کمک کنه
-
Gharibe Gomnam زن اگه خرج خونه رو در میاره که نیاز به ارث نداره اینجا براکه اسلام حکم کرده مرد مرد باید خرج خونه رو بده بیشتر بهش میده که بتونه تو خرج خونه کمک کنه
@آرمان-میرانی
میخواستم یه چیزی بگم حالا ولش جاش نیست اینجا
منم نمیخواستم احکام دین رو زیر سوال ببرم فقط واسم سوال شده بود
چون زنی که نمیتونه ازدواج کنه...
حالا بگذریم -
@آرمان-میرانی
اخه اینجا اصلا خرج و مخارج خونه با مرد نیست با زنه
یه اتفاقایی افتاده برای یکی از بستگان هیچ جوره تو کتم نمیره اوناروهم براساس همین گفتمGharibe Gomnam خوب وقتی زن خرج خونه را در میاره ارث باید به مرد برسه که کمک کنه به زن
-
صدای نبودنش
خیلی بلند و نزدیکه... -
Romina 2006 شکر خدا عیدتون هم پیشاپیش مبارک چون معلوم نیس بیاین دیگه