سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
خستگی روحی:((
-
سلام
نمی دونم واقعا چی بگم
یعنی اینقد ی حس خاص بی تفاوتی پیدا کردم جدیدا که نمی دونم چطور توصیفش کنم
ولی کلا خلاصه میشه تو اینکه حالم اونطور که باید باشه نیست
جدیدا انگار خیلی ریلکس و بی خیال شدم اونم از نوع منفیش، اهداف اصلیم انگار یادم رفته
از اون ور زودرنج و حساس شدم نسبت به خیلیییی چیزایی که مهم نیستن
خب ی سری مشکلات برام ب وجود اومد، که روم به مرور تاثیر گذاشتن ، خودم اوایل متوجه نمیشدم ولی الان....
دلم میخواد روتین زندگیم شاد باشه ولی نیست
ی جورایی خسته شدم از تکراری بودن
خسته شدم اینقد مدت زیادی فقط دغدغه هام خلاصه شدن تو درس و کنکور و...
خسته شدم از اینکه اینقد حفظ ظاهر کردم و ظاهرم اصلا به یک آدمی که روحش خسته و داغونه نمیخوره، ولی فقط خودم از درونم خبر دارم:))
روحم خسته شده:))
دلم میخواد چشامو ببندم و بعد که باز کردم ۲۰ سالم شده باشه
دلممیخواد مدت خیلی زیادی فقط از فضای مجازی فاصله بگیرم، حتی از رفت و آمدها
فقط تو خلوت خودم برای خودم فکر کنم، برای خودم وقت بذارم ، مشکلاتم رو خودم حل کنم
بچه ها من آدمی نیستم که درد ودل کنم تو فضای مجازی،
هیچ وقت نشد موقع ناراحتیم تاپیک بزنم ولی الان خودم خسته شدم
میشه راه حلی دارید بگید؟
کمکم کنید؟:))
راستی بچه ها من بحثم انگیزه و امید و.. نیستا، اصلا درس و کنکور و.. هم نیست، اینارو فاکتور بگيريد
من برنامه های درسیم سرجاشه ولی اجرا کردنشون یا نکردنشون انگار فرقی نداره برام.
انگار هدف اصلیم رو گم کردم، اینقد ذهنم شلوغ شده از خیلییی چیزا که گاهی رو اعصابن، که اهداف اصلیم رفتن ی گوشه.
چکار کنم روحم مثل قبلا شه؟ انگار ی افسردگی گرفتم
ایام عید چ کنم؟ درس بخونم؟ یا نه؟
البته در هر صورت برام فرقی نداره ، انگار بی حس شدم
نمیدونم چی بگم که عمق خستگیم رو متوجه شید
بیشتر از این نمیتونم مشکلاتم رو توضیح بدم اینجا، شما هم ازم بیشتر از این نخواین، لطفا در همین حدی ک گفتم کمکم کنید
ممنونم.
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@همیار -
سارا M 0
سلام سارا...
راستش دلم میخواد بدونی که تو تنها کسی نیستی که توی این بازهٔ زمانی از سال احساس خستگی و بیرمقی و بیحوصلگی میکنه.
معمولا غالب بچهها توی این موقع سال، دیگه از تکراری بودن وضعیت خسته میشن و تاب و توان و حال و حوصلهای برای ادامهٔ وضعیت ندارن. دلیلشم چیزای متفاوتی میتونه باشه. مثلا یکی اینکه چندتا آزمون رو خراب کردن، بعد میشینن با خودشون میگن که خب من توی شیش ماه نتونستم. چجوری توی سه ماه بتونم؟ یا فکرای از این دست و از این قبیل...
اما راستش میخوام بدونی که اصن کل قضیه به همین سه ماه آخر بستگی داره. اگه درس و کنکورت برات مهمه، باید دوباره بلند شی و قضیه رو جدی بگیری و ادامه بدی. دلیل خودت رو پیدا کن. ببین چی شده؟ چرا سارا خستهس؟ و بعد تلاش کن اون دلیل رو رفع کنی و همچنان راهت رو ادامه بدی.
توی ایام عید هم بله. باید درس بخونید.
ولی حداقل چهار و حداکثر پنج روز حق دارید تعطیلی داشته باشید.
یه روزش که خود عیده. یه روزشم سیزده به در.
یه آزمون هم پنجم یا هفتم فروردین داری، که بحث جمعبندی پایهس. اون آزمون آزمون مهمیه و باید براش وقت بذاری. چون بهت نقطه ضعفات رو نشون میده و میفهمی باید دوباره برای چه مبحثی وقت بیشتری بذاری.
حالا اگه نظر من رو میخوای، اون چند روز باقیموندهای که حق داری به خودت استراحت بدی رو بنداز بعد از این آزمونت. تا راحتتر باشی و استرس آزمون رو هم نداشته باشی.
یا حتی میتونی تعطیلی رو برای خودت اینجوری معنی کنی که من ساعاتِ کمتری نسبت به روزای دیگه درس بخونم...
همینا دیگه...
تلاش کردم همهٔ سؤالاتتو جواب بدم -
danial hosseiny
سلام
من یازدهمم🥲
خیلی ممنونم که وقت گذاشتید، خیلی خوب گفتید، حتما سعی میکنم همین کار رو کنم.
من قبلا هم اینطوری شدم، درسته یکم طول کشید ولی خوب شدم، انشاءالله الانم حل میشه.
ببخشید میشه اگه پستم رو دیدید فقط لایک کنید، خواستید جواب بدید، تودلی جواب بدید؟
که تاپیک رو پاک کنم تا تعداد پست کمی داره.
همین ک شما جواب دادید کافیه، بیشترِ تاپیک حل شد، پاک کنم بیشتر کش پیدا نکنه -
-
-
سارا M 0 تک تک کلمه هایی ک گفتی رو تجربه کردم و دارم میکنم تک تکشونو فک نکنم راهی باشه من خودمم هنوز ب این ک راهی نیست نرسیدم امید وارم ب زودی بهش برسیم و باهاش کنار بیاییم من ی روز خواستم ک دگ نخونم بعد هیچ سرگرمی و کاری جز این ندارم ک بشینم تو خونه سر مو تو فیلمای الا کنم
-
dani danii
اره انشاءالله حل میشه ب خاطر تکراری شدن روتین هم هست.
ممنون که جواب دادید. -
danial hosseiny
خواستید همینجا جواب بدید، چون دیگه نمیشه تاپیک پاک کنم کلا -
سارا M 0
بله میدونم که پاک نمیشه️
خب اگه یازدهمی که اصلا چه بهتر... حتی اگه توی ایام عید به مراتب کمتر درس بخونی هم ایرادی نداره. تو سال یازدهمی هنوز. به حد یه کنکوری اصلا حق نداری به خودت سخت بگیری.
چون سال کنکورت همینجوریش سخت میگذره بهت. از قبلش نیازی نیست چیزیو سخت کنی. -
danial hosseiny
اوهوم بیشتر از ۳ پست نمیشه
اره ی جوری برنامه ریزی میکنم که همش فقط درس نباشه
ی مدتم از فضای مجازی حس میکنم فاصله بگیرم بهتره جاش ی تفریح دیگه کنم. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny منم یازدهمم دوست دارم تفریح کنم یکم برم مسافرت ولی از طرفیم نمیتونم استرس رومه،ینی کارامو انجام نمیدم و استرس انجام ندادنش بدتره،یه جور همون چرخه بازخورد جهنمی تو اون کتابه!
ولی خب نمیدونم الان بشینم بخونم یا برم استراحت،نظر شما چیه؟🥲 -
@m-naghavi
برو استراحت.
گناهش گردن من.
به خدا شما سال کنکورتون به اندازهٔ کافی فشار روتون هست.
سال یازدهمتون چرا باید به اندازهٔ یه کنکوری استرس بکشین آخه؟
چیکار میکنین با خودتون؟
استراحت کنید بچهها.
توی دوران عید استراحت کنید.
درس رو رها نکنید اما استراحت رو هم داشته باشید.
این رها نکردنی که میگم در حد مثلا روزی یه دو ساعته. گه بدن و ذهنتون اون وضعیت قبلی رو رها نکنه و تنبل شه.
وگرنه باید استراحت کنید.
نباید سختی بکشید به اندازهٔ یه کنکوری. از این روزاتون لذت ببرید. -
danial hosseiny
اره حتما همین کارو میکنم. -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny خیلی تشکر🥲
-
danial hosseiny خیلی تشکر🥲
-
@m-naghavi خواهش میکنم
-
امروز و دیروز و فردا قراره همیشه همین شکلی باشه ... نمیتونم از جام بلند شم نه نای ادامه دادن دارم نه جرئت رها کردن اون همه هدف و آرزو و رویایی که زنده نگهم داشتن؛عملا هیچ کاری نمیکنم ولی استرس و اضطراب و نا امیدی کل وجودمو گرفته