هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@fatemeh-Ma 
 ۹ سالشه Alireza Varamanzar خدآحفظش کنه  
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 عا همونطو ک پرسیدم رد پا چیه و نگفتی و گفتی قبلا گفتم!
 همونطورم متن مینویسم میدم دستت عار    خودم مینویسم به جهندم خودم مینویسم به جهندم  بنویس 
 وقتِ تماشای ویوی تاپیکت هم میرسه Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 همونطورم متن مینویسم میدم دستت عار    خودم مینویسم به جهندم خودم مینویسم به جهندم  بنویس 
 وقتِ تماشای ویوی تاپیکت هم میرسه  
 سحر تو استیکرای اونور ببین قدم زدن پیدا میکنی
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot    
 صداشم یه نمه از حصین زیر تره وگنه خود حصینه صداش     صدا حسین یه چیز دیگست :))))))))))))) @سجاد-ذوالفقاری      
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot من در هرحالتی بامنطقم چرا اینو هی یادت میره؟  چون هی داری نقض میکنی منطقتو  
- 
@سجاد-ذوالفقاری میگم کلیشست. دیگه شده سرود گرگا 
 :))))@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری میگم کلیشست. دیگه شده سرود گرگا 
 :))))موقه دریدن به هم میگن از قبل 
- 
@danial-hosseiny بیا بدتر شدش   
 ی چی دیگ بودا که من گفتم مگ درستش همین نیس سه ساعت داشتی مسخره میکردی   روباه و اینا داش توش از ظهر هرچی فک میکنم ضرب المثلشو یادم نمیاد تو یادت میاد؟ روباه و اینا داش توش از ظهر هرچی فک میکنم ضرب المثلشو یادم نمیاد تو یادت میاد؟@Masoumeh-Shokrollahi 
 به شاهدِ میگن دمت کیه؟ میگه روباهم.
- 
@roghayeh-eftekhari دلت میاد منو بلاک کنی؟   
- 
@roghayeh-eftekhari 
 واللا. دقت نداری که  
- 
@Masoumeh-Shokrollahi 
 به شاهدِ میگن دمت کیه؟ میگه روباهم.@danial-hosseiny اقا نه من اینو چجوری گفتم درستش همینه:// 
- 
اقای مدیر و تگکنیم ببینیم مث مشکین اگ تبریک بگیم فرجی میشه یا فقط مشکین پارتی داره    @Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقای مدیر و تگکنیم ببینیم مث مشکین اگ تبریک بگیم فرجی میشه یا فقط مشکین پارتی داره    معصومه چون خانواده اش اینجاست اصلا میخواد سال تحویل وسط تودلی سفرهفت سین بندازه آقا سهراب   
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 وقتِ تماشای ویوی تاپیکت هم میرسه  
 سحر تو استیکرای اونور ببین قدم زدن پیدا میکنی
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری میگم کلیشست. دیگه شده سرود گرگا 
 :))))موقه دریدن به هم میگن از قبل @سجاد-ذوالفقاری تا کمی سبک شه، سنگین رکب. 
 فینیش.
 دسخوش
- 
Sharllot 
  از خودش بپرس از خودش بپرس
 رقیه تو چرا انقدر شبیه منی؟ 
 @roghayeh-eftekhariGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
  از خودش بپرس از خودش بپرس
 رقیه تو چرا انقدر شبیه منی؟ 
 @roghayeh-eftekhariعجب   
- 
@Masoumeh-Shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقای مدیر و تگکنیم ببینیم مث مشکین اگ تبریک بگیم فرجی میشه یا فقط مشکین پارتی داره    معصومه چون خانواده اش اینجاست اصلا میخواد سال تحویل وسط تودلی سفرهفت سین بندازه آقا سهراب   @roghayeh-eftekhari پس تگ کنم ؟   
 پاشو از اون شیرینیا بیار بدیم اقا سهراب  
- 
@roghayeh-eftekhari 
 داشتم اشتباهی به خودم مثبت میدادم  
 ای بابا این حجم از غرور به ما نمیچسبه نوچ  نمیخوام ریا شه نمیخوام ریا شه
- 
@سجاد-ذوالفقاری تا کمی سبک شه، سنگین رکب. 
 فینیش.
 دسخوش@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری تا کمی سبک شه، سنگین رکب. 
 فینیش.
 دسخوشخوش باشی   
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 برا چیته؟! لازم دارم :)) چه جالب  

- 
@roghayeh-eftekhari 
 واللا. دقت نداری که  

|
 |

شعردانه
شعردانه