هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Zahra-Zahraii یعنی میتونی تا ابد گوشش بدی و خسته نشی؟! 
- 
@Saghi-Mortazavi خودتوو راحت کن اون بنداره ها ی خارجی گناه دارن  Marzieh Abouei گندت بزنن وارد جزئیات نشو  
- 
@Infinitie-A امممم 
 اره یه آهنگ هست
 ولی من چون مجموعه ایی گوش میدم بالاخره یه جایی حالم بد میشه از همشون   @Saghi-Mortazavi اوکیه  
- 
@Infinitie-A نمد والا  Marzieh Abouei   صحیح صحیح
- 
@Zahra-Zahraii چند ساعت پشت سرهم گوشش دادی؟ 
- 
@Zahra-Zahraii ایول بت    
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 
 این دنیا یه کیسه بزرگ پر از اینا بم بدهکاره  هعی هعی
  بیا اینارو بخوریم غمامون یادمون بره 
- 
@Zahra-Zahraii چند ساعت پشت سرهم گوشش دادی؟ 
- 
- 
Marzieh Abouei گندت بزنن وارد جزئیات نشو  @Saghi-Mortazavi دیشب رفته بودم بیرون بعد داشتم تو ماشین ری ویو زیست میدیدم حالا ۵ دهم آخخخ دسشوییم گرفته بوددددد اینم حالااا هیی ادرار بود وایییی مردم تا اومدم خونه چون بیرون خونه کسی مدرسه نمیرم دسشویی  
- 
- 
@Saghi-Mortazavi دیشب رفته بودم بیرون بعد داشتم تو ماشین ری ویو زیست میدیدم حالا ۵ دهم آخخخ دسشوییم گرفته بوددددد اینم حالااا هیی ادرار بود وایییی مردم تا اومدم خونه چون بیرون خونه کسی مدرسه نمیرم دسشویی  Marzieh Abouei وای نمیری     
- 
@Zahra-Zahraii خو اسمشه بگو   
- 
@Saghi-Mortazavi دیشب رفته بودم بیرون بعد داشتم تو ماشین ری ویو زیست میدیدم حالا ۵ دهم آخخخ دسشوییم گرفته بوددددد اینم حالااا هیی ادرار بود وایییی مردم تا اومدم خونه چون بیرون خونه کسی مدرسه نمیرم دسشویی  Marzieh Abouei منم فقط خونمون    
- 
Marzieh Abouei وای نمیری     
- 
@Zahra-Zahraii اوکیه 
- 
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Marzieh Abouei وای نمیری     خلیییی بدد بودددد      
- 
Marzieh Abouei منم فقط خونمون    @Zahra-Zahraii نمیدونم اقعا چ مرضی هس ک نمیتونم برن جای دیگ  

|
 |

شعردانه
شعردانه