فکت های جذاب علمی
-
سلاام وقتتون خوش
امیدوارم عالییی باشید
آقا جریان از این قراره که خیلی وقت بود دلم میخواست یه تاپیک بزنم توش راجب چیزای جذاب علمی از زیست گرفته تا ریاضی و نجوم و فیزیک و فلسفه خلاصه هر چه دل تنگتون میخواد گذاشته بشه
اطلاعات عمومی که هست دیدمونم که باز میکنه
خلاصه منتظرتون هستیم
نمیدونم استقبال میکنین...نمیکنین....
ولی بیاین دیگه جالب میشه⚘
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
ببخشید اگه مقدمه نویسیمم خوب نیست
@تودلیوناینم بذارین لطفا به لیست تگا اضافه شه
-
فکر کنم یکم بیشتر توضیح بدم بهتره
در حد مثلا یه جملاتی یه متنایی یا مثلا یه خلاصه از یه مقاله در حد چند خط که براتون جالب بوده. اینطوری ذهن ماهم راجبش کنجکاو میشه اگه خواستیم راجبش بیشتر میخونیم.
دوستاداران علم و دانش بفرمایید تو دم در بده -
دومیشم خودم بگم؟
یه تحقیقی کرده بودن راجب یه بازه زمانی تو استرالیا که سرطان پوست زیاد شده بود.
بعد با عکسای ماهوارهای فهمیدن که لایه اوزون در اون قسمت دچار آسیب شده،و این یعنی چقدر اهمیت داره این هوایی که هر روز و هرثانیه راحت نفس میکشیمش و جو اطراف سیارمونه
حالا قسمت جالب قضیه اینه که زمینمون مواظب ماهاست
ولی...
بخش دردناکش اینه که ما مواظب زمینمون نیستیم -
شما که نمیاین
دانش-آموزان-آلاء
سومی
طول رگ های خونی بدن انسان به قدری هست که اگر طولی بذارنش ۲ونیم دور به دور زمین از ناحیه استوا پیچیده میشه
اعجاب برانگیزه نه؟ -
خب خب
گل صد تومانی و بوته های آزالیا در رده نهم سمی ترین گیاهان جهان قرار دارند. این دو گیاه با گل های به شکل زنگشان، در حیاط و باغچه بسیار زیبا به نظر می رسند اما برگ هایشان و در نتیجه عسلی که از شیره آنها تهیه میشود سمی است. خوردن هر یک از این دو سبب می شود دهانتان بسوزد و ترشح بزاق دهانتان زیاد شود وپوستتان دچار خارش شود. تهوع و اسهال هم از دیگر نشانه های مسمومیت با این گیاهانه میشه سبز است. سردرد، ضعف عضلانی و ضعف در دید هم می تواند در شما به دنبال مسمومیت با این گیاهان پدیدار شود. ضربان قلبتان ممکن است آهسته شود و یا قلبتان با شدت بتپد و به کمابروید. قبل از اینکه این اتفاقات برای شما روی دهد بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
اولین فکت جذاب علمی قررررن -
برگ های چرمی و سبز تیره رنگ و ساقه این گل وهم انگیز سمی است. خوردن آنتریوم گرمسیری می تواند سبب احساس سوزش در دهان و سپس تورم و تاول زدن بشود. همچنین صدایتان ممکن است بگیرد و در قورت دادن غذا هم مشکل پیدا کنید. در این موارد نوشیدنی سرد بنوشید و قرص مسکن بخورید.
دومین فکت جذاااب قرن -
سومین فکت جذاب علمی قرررن
این بوته گل هم سمی است. خارش پوست، تهوع، ضعف و تعرق برخی از نشانه های مسمومیت ناشی از گل ادریسی است. برخی گزارش ها حاکی از این است که برخی بیماران به کما رفته اند. تشنج و نقص در سیستم خون رسانی بدن هم در بعضی از بیماران دیده شده است. -
خب خب
گل صد تومانی و بوته های آزالیا در رده نهم سمی ترین گیاهان جهان قرار دارند. این دو گیاه با گل های به شکل زنگشان، در حیاط و باغچه بسیار زیبا به نظر می رسند اما برگ هایشان و در نتیجه عسلی که از شیره آنها تهیه میشود سمی است. خوردن هر یک از این دو سبب می شود دهانتان بسوزد و ترشح بزاق دهانتان زیاد شود وپوستتان دچار خارش شود. تهوع و اسهال هم از دیگر نشانه های مسمومیت با این گیاهانه میشه سبز است. سردرد، ضعف عضلانی و ضعف در دید هم می تواند در شما به دنبال مسمومیت با این گیاهان پدیدار شود. ضربان قلبتان ممکن است آهسته شود و یا قلبتان با شدت بتپد و به کمابروید. قبل از اینکه این اتفاقات برای شما روی دهد بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
اولین فکت جذاب علمی قررررنGharibe Gomnam
به به فکت جذاب -
Mehrsa 14
بله بله -
اینجاهم فکرکنم باید تگ کنم
همین الان در عرض ۵ دقیقه یک فکت علمی
@zahra-zahraii
fatemeh8181
@sania-Andiravan
سارا M 0
Sara_R
@سمیه-صادقلو
@roghayeh-eftekhari
-
@zahra-zahraii
fatemeh8181
@sania-Andiravan
سارا M 0
Sara_R
@سمیه-صادقلو
@roghayeh-eftekhari
Gharibe Gomnam آخر تگ کردی نمیگم دیگه
-
@zahra-zahraii
fatemeh8181
@sania-Andiravan
سارا M 0
Sara_R
@سمیه-صادقلو
@roghayeh-eftekhari
Gharibe Gomnam
مرسیی🤍 -
Gharibe Gomnam آخر تگ کردی نمیگم دیگه
-
آیا میدونستید که همه روزه در آزمایش های هسته ای پاد ماده تولید میشه؟
البته مقدارش به زور به چند نانو گرم میرسه!
خواص پاد ماده برعکس ماده س
پاد پروتون بارش منفیه!
پاد الکترون بارش مثبت! -
•اگه به عمق 9 متری آب بریم خونمون قرمز نیست و رنگش سبز میشه
•°
•درسال 1918صورتییهرنگ پسرونهبوده و نشوندهندهقدرتوآبییهرنگدخترونه🧬
•°
•آدما همیشه یابا اولیندوست جنس مخالفشون ازدواج میکننیاآخریشمراقب باشید!
•°
•گردوخاکی که روی تختخابتون وجودداره پوست مرده شماست!
•°
•طول انگشتتون با طول بینی تون به احتمال90درصد برابره!
•°