هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@First 
 اها حله :|
 فقط یچیز
 الان اینجا فیک زدن با ره میخانه اسلوب معادله داره؟   علیرضا تمدنی تقریبا  ریزشی استعاره هم داره یکم دیگه زوم شو به ایهامم میرسی ریزشی استعاره هم داره یکم دیگه زوم شو به ایهامم میرسی   
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First دلم یه زندگی میخواد با جاده این بچه تو یه بطری حبس نیست ماریان هوا پس نیست ماریان @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First دلم یه زندگی میخواد با جاده این بچه تو یه بطری حبس نیست ماریان هوا پس نیست ماریان از همه زندانا شدم ترخیص 
- 
باو میدونم ارزششو نداره 
 ولی یجور الکی عصبانیم  
- 
sina bigdeli 
 یکم دیه بصبریم زهرا و ساقی و.. بیان@fatemeh-Ma شروع میکنی ؟ 
- 
Narges Azadmanesh 
 نرگس میخوای تگ کنی کسی رو خب
 مثلو همین یاسین اینجوری تگ کن
 @+yasin-sheibak
 یا من
 @+Gharibe-Gomnam
 یا مثلا زهرا
 @+Zahra-zahraii
 حالا بریم واسه امتحان کردنش
 Gharibe Gomnam
 ببین شد
- 
Gharibe Gomnam 
 مرسی بخاطر تگ  ولی آدم نوشتنش نیستم فعلا حداقل ولی آدم نوشتنش نیستم فعلا حداقل
- 
این پست پاک شده! 
- 
Narges Azadmanesh 
 نرگس میخوای تگ کنی کسی رو خب
 مثلو همین یاسین اینجوری تگ کن
 @+yasin-sheibak
 یا من
 @+Gharibe-Gomnam
 یا مثلا زهرا
 @+Zahra-zahraii
 حالا بریم واسه امتحان کردنش
 Gharibe Gomnam
 ببین شدGharibe Gomnam منم قول فردا مینویسم سرم درد میکنه امشب 
- 
Gharibe Gomnam 
 مرسی بخاطر تگ  ولی آدم نوشتنش نیستم فعلا حداقل ولی آدم نوشتنش نیستم فعلا حداقل0-0ftm 

و من همچنان گمنام غریب.نباید میکردمش غریب گمنام 
- 
Gharibe Gomnam منم قول فردا مینویسم سرم درد میکنه امشب Marzieh Abouei 
 باشه گلم مشکلی نیست 
- 
sina bigdeli بیکاریو علافی و سلامتی  
 کی برگشتی خونه؟@First سلامت باشی داداش 
 من دیشب
- 
0-0ftm 

و من همچنان گمنام غریب.نباید میکردمش غریب گمنام Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 

و من همچنان گمنام غریب.نباید میکردمش غریب گمنام   قاطی کردمش قاطی کردمش
- 
Gharibe Gomnam 
 مرسی بخاطر تگ  ولی آدم نوشتنش نیستم فعلا حداقل ولی آدم نوشتنش نیستم فعلا حداقل0-0ftm 
 تگ بنما
- 
ریحانه باید بنویسم!ً  
- 
ریحانه باید بنویسم!ً  @fatemeh-Ma 

- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First دلم یه زندگی میخواد با جاده این بچه تو یه بطری حبس نیست ماریان هوا پس نیست ماریان از همه زندانا شدم ترخیص @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First دلم یه زندگی میخواد با جاده این بچه تو یه بطری حبس نیست ماریان هوا پس نیست ماریان از همه زندانا شدم ترخیص چیزی نی که، زخمای رویاست 
- 
0-0ftm 
 تگ بنما
- 
@First سلامت باشی داداش 
 من دیشبsina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First سلامت باشی داداش 
 من دیشبحقیقتا نمیدونسم داداشه   @First @First
- 
@fatemeh-Ma 
  Gharibe Gomnam باشه  
- 
حس میکنم عین اژدها های عصبی از دماغم آتیش بیرون میاد   

|
 |

شعردانه
شعردانه