هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Narges Azadmanesh 
 بله متوجه شدم
 ببین تو کلید برد همه اینو داره⇦-
 بعد میخوای یکی رو منشن کنی وقتی فاصله هست علاوه بر زدن @ باید موقع منشن کردن اون خط تیره رو بزنی
 الان بخوای منو منشن کنی اینجوری منشن نمیشم
 Gharibe Gomnam حتما باید اون خط تیره وسطش باشه اینجوری
 Gharibe-Gomnam
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First دلم یه زندگی میخواد با جاده این بچه تو یه بطری حبس نیست ماریان هوا پس نیست ماریان از همه زندانا شدم ترخیص چیزی نی که، زخمای رویاست غروب یه تیکه از دنیاست، می دونم ته این هوس مریض، می شه یه نفس عمیق اما سیاه چاله باز 
 همه چی رو خورد می کنه با آرواره هاشما می مونیم واستاده صاف 
 ته چهار راه زندگی باز با نقابکی می دونه، چیه واستاده خواب بری؟ کی می دونه چیه داستان ما؟ امروزو جشن می گیریم، ماریان @First اول عروس دریایی دیدم ولی دقت کردم نبود اصن  
- 
@دختر-بهار 
 اگه بنویسی عالی میشه 
 فقط چندنفرم تگ کن 
- 
@fatemeh-Ma جفتش همزمان خورد yasin sheibak 
 لا اله الا الله 
- 
Narges Azadmanesh 
 بله متوجه شدم
 ببین تو کلید برد همه اینو داره⇦-
 بعد میخوای یکی رو منشن کنی وقتی فاصله هست علاوه بر زدن @ باید موقع منشن کردن اون خط تیره رو بزنی
 الان بخوای منو منشن کنی اینجوری منشن نمیشم
 Gharibe Gomnam حتما باید اون خط تیره وسطش باشه اینجوری
 Gharibe-GomnamGharibe Gomnam 
 نه اول پیامتو نگاه کن
 یه اسمي رو اشتباه گفتی
- 
Gharibe Gomnam 
 نه اول پیامتو نگاه کن
 یه اسمي رو اشتباه گفتیNarges Azadmanesh 
 کدوم اسم
- 
Gharibe Gomnam 
 نه اول پیامتو نگاه کن
 یه اسمي رو اشتباه گفتیNarges Azadmanesh 
 گفتم نرگس؟
- 

تو اولین نگاه چی دیدی؟
- 
Gharibe Gomnam در کــــافه وُیس  گفته است: گفته است:@sara-r 
 شما درست خیلی خوبه یه نکته درسی به ما بگو این خیلی خوب بود  مثلا وسط اون همه دکلمه نکته درسی بگم مثلا وسط اون همه دکلمه نکته درسی بگم  
 مرسی به یاد بودی Sara_R 
  عه مسخره نکن عه مسخره نکن ️ ️
- 
@Saghi-Mortazavi 
 این حیوان پیامآورِ آرامش،پاکی،زیبایی و مهربانی است،اما دربارهی نیروی شگفتانگیز او که کیلومترها در آسمان پرواز میکند کم گفته شده است. اگر ابتدا کبوتر را دیدید، در ظاهر فردی آرام و موقر هستید، اما نیرویی دارید که از سختترین زمانها و شرایط عبور میکنید. همچنین شما فردی باهوش هستید انرژیتان را برای ساخت خانواده و جامعهی خوب صرف میکنید. از جنگ و ستیز میپرهیزید و اجازه نمیدهید مسائل کوچک ناراحتتان کند.
- 
yasin sheibak 
 لا اله الا الله @fatemeh-Ma پروانه 
- 

تو اولین نگاه چی دیدی؟
- 
0-0ftm 
 ارههه خوشش اومد خخ
- 

تو اولین نگاه چی دیدی؟@fatemeh-Ma ماهی 2 تا -ببر و میمون 
- 
0-0ftm اوهوم