هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری
یاد مسابقه رد پا افتادم شبکه 5 -
طبق گزارش های دانشمندان ناسا ایران در سال 2050 قابل زندگی نخواهد بود.
در اول جدول بی آبی جهان قرار گرفته پیش کشورایی مثل اتیوپی و آفریقایی و چنتا از جاهای بزریل و ...تبریک میگم در جهنم هستیم:)))))))
@Mr-Wick
ناسا ..... میل کرده
آب هست خدا هم میرسونه -
sina bigdeli
چی شد یهو کجا رفتی بیخبر؟ -
@roghayeh-eftekhari
مرررسی عزیزم سال نو تو هم مبارک
برای سال جدیدت آرزوی تحول دارم.
آرزو میکنم که زندگی و جهانت به سوی سبز شدن متحول شود و حال دلت به احسنترین حالها برسد. آرزو میکنم که در تمام روزهای پیش رو، حال خودت و حال جهانت خوب باشد.
آرزو میکنم سلامت بمانی و هرکجا گفتند "چه خبر"، با لبخند بگویی "سلامتی" اما نه از روی عادت، که از روی آگاهی...
آرزو میکنم روزهای تلخ گذشته، در گذشتهها جا بمانند و جز یاد و خاطرهای برای عبرت، چیزی از آنها باقی نمانَد.
آرزو میکنم بیفتد برایت تمام اتفاقات خوبی که سالهاست آرزوی افتادنشان را داری و آدمهایی در زندگیات بمانند که لایقاند به حضور و لبخندهای تو.
آرزو میکنم شادترین و بدون تشویشترین روزها را پیش رو داشته باشی و همراه با ساقههای سبز گیاه، سبز شوی و همراه با شکوفههای بهاری نویدبخش امّید باشی برای تمام آدمها.
آرزو میکنم آدمهای خوبتری شویم و جهان جای زیباتری شود برای زیستن...
آرزو میکنم ببینمت به زودی وقتی که تلخیها تمام شدهاند و تو با لبخند و آرامشی عمیق، میان سبزترین کوچههای بهار، بدون دلواپسی، قدم میزنی، آفتاب دارد بیمنت میتابد، شاخههای سبز با نوازشِ دستان باد میرقصند و صدای گویندهی رادیو در تمام خیابان پیچیده که دارد بدون وقفه از خبرهای خوب میگوید و آدمها در گوشه گوشهی شهر، جشن شکرگزاری و لبخند میگیرند.
آرزو میکنم امسال سال ما باشد، سال همهی ما...️
بزار جوک هام رو یادم بیاد
-
@sania-Andiravan عزیزی که
آرزوهای قشنگت مثل یه قهوه داغ تازه توی دل برف توی یه کلبه که از پنجره اش جنگل معلومه بهم چسبید
نویسنده اش خودتی؟؟هااا فکرکن توقع داریم ازت
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آرزوهای قشنگت مثل یه قهوه داغ تازه توی دل برف توی یه کلبه که از پنجره اش جنگل معلومه بهم چسبید
اوووو چه تشبیه قشنگییییی
نه بابا دست به قلم نمیشم خیلی وقته
️
حتما حتماحافظه ماهی طورم یاری نمیکنه
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اوووو چه تشبیه قشنگییییی
نه بابا دست به قلم نمیشم خیلی وقته
️
حتما حتماحافظه ماهی طورم یاری نمیکنه
-
-
amirh_hmyf
نورورت همایون؛ همایون!Sharllot مرسی شامگاه جان
عید توهم مبارک -
Madddddd worlddddd
-