هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری
یاد مسابقه رد پا افتادم شبکه 5 -
طبق گزارش های دانشمندان ناسا ایران در سال 2050 قابل زندگی نخواهد بود.
در اول جدول بی آبی جهان قرار گرفته پیش کشورایی مثل اتیوپی و آفریقایی و چنتا از جاهای بزریل و ...تبریک میگم در جهنم هستیم:)))))))
@Mr-Wick
ناسا ..... میل کرده
آب هست خدا هم میرسونه -
sina bigdeli
چی شد یهو کجا رفتی بیخبر؟ -
@roghayeh-eftekhari
مرررسی عزیزم سال نو تو هم مبارک😍😍
برای سال جدیدت آرزوی تحول دارم.
آرزو میکنم که زندگی و جهانت به سوی سبز شدن متحول شود و حال دلت به احسنترین حالها برسد. آرزو میکنم که در تمام روزهای پیش رو، حال خودت و حال جهانت خوب باشد.
آرزو میکنم سلامت بمانی و هرکجا گفتند "چه خبر"، با لبخند بگویی "سلامتی" اما نه از روی عادت، که از روی آگاهی...
آرزو میکنم روزهای تلخ گذشته، در گذشتهها جا بمانند و جز یاد و خاطرهای برای عبرت، چیزی از آنها باقی نمانَد.
آرزو میکنم بیفتد برایت تمام اتفاقات خوبی که سالهاست آرزوی افتادنشان را داری و آدمهایی در زندگیات بمانند که لایقاند به حضور و لبخندهای تو.
آرزو میکنم شادترین و بدون تشویشترین روزها را پیش رو داشته باشی و همراه با ساقههای سبز گیاه، سبز شوی و همراه با شکوفههای بهاری نویدبخش امّید باشی برای تمام آدمها.
آرزو میکنم آدمهای خوبتری شویم و جهان جای زیباتری شود برای زیستن...
آرزو میکنم ببینمت به زودی وقتی که تلخیها تمام شدهاند و تو با لبخند و آرامشی عمیق، میان سبزترین کوچههای بهار، بدون دلواپسی، قدم میزنی، آفتاب دارد بیمنت میتابد، شاخههای سبز با نوازشِ دستان باد میرقصند و صدای گویندهی رادیو در تمام خیابان پیچیده که دارد بدون وقفه از خبرهای خوب میگوید و آدمها در گوشه گوشهی شهر، جشن شکرگزاری و لبخند میگیرند.
آرزو میکنم امسال سال ما باشد، سال همهی ما... ❤️بزار جوک هام رو یادم بیاد😂😂
-
@sania-Andiravan عزیزی که
آرزوهای قشنگت مثل یه قهوه داغ تازه توی دل برف توی یه کلبه که از پنجره اش جنگل معلومه بهم چسبید😋❤
نویسنده اش خودتی؟؟هااا فکرکن توقع داریم ازت😂😂
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آرزوهای قشنگت مثل یه قهوه داغ تازه توی دل برف توی یه کلبه که از پنجره اش جنگل معلومه بهم چسبید😋❤
اوووو چه تشبیه قشنگییییی😍😍
نه بابا دست به قلم نمیشم خیلی وقته🤦♀️😂
حتما حتما😂😂💙حافظه ماهی طورم یاری نمیکنه😂 -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اوووو چه تشبیه قشنگییییی😍😍
نه بابا دست به قلم نمیشم خیلی وقته🤦♀️😂
حتما حتما😂😂💙حافظه ماهی طورم یاری نمیکنه😂 -
-
amirh_hmyf
نورورت همایون؛ همایون! 😂Sharllot مرسی شامگاه جان😂😂
عید توهم مبارک😂 -
Madddddd worlddddd
-
-
این پست پاک شده!