هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری خب پس پزشکیت رو ادامه بده . هرچی دوست داری و علاقت هست رو ادامه بده موفقیتت داخل اونه
-
@Alzahra-Daftar هیچوقت این حرفو نزن
از بچگیم آرزوم بود تو یکی از دانشگاه های جهانی که حرفی برای گفتن دارن تحصیل کنم
ولی خب محیط زندگی چیزی هستش که دست خود آدم نیست نه تو این کشور...
ولی اینو بهتون بگم که به خودتون و جایگاه شخصیتون تو جهان ارزش قائل باشید و بدونین که لیاقت اونجور جاهارو دارین
قطعا و یقینا اگه به علم خودتون باور دارین مطمئن باشید که میتونین روزی اونجور جاها باشید🤌
هرکسی باورهایی داره -
@roghayeh-eftekhari از نظر رابط کاربری که ابجی الا صفره ولی از نظر کامینیوتی و جو دوستانه اره صدره
-
@سجاد-ذوالفقاری دستت رو بزن به زانوت بلند شو دکمه پاور رو بزن یک دست گیم مشتی بزن یا فیلم ببین نصفه شبم هست میچسبه
-
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Kosar-Mortazavi چجوری اینجوری میکنن؟
همش ازدستم میوفته://
شبت بخیریه حرکتشو یاد گرفتم بالاخره...اولا دستم خشک بود اصلا نمیشد...الان روون تر شدم خیلی جالبه^^
-
@roghayeh-eftekhari از نظر رابط کاربری که ابجی الا صفره ولی از نظر کامینیوتی و جو دوستانه اره صدره
مجتبی ازاد نه دیگه درکل درمقایسه با بقیه انجمنا میگم
سره اصلا
ولی با خودش بخوایم بگیم آره خب رابط کاربری پیچیده و سختی داره
دوستی که اون اصلا عالیه -
@سجاد-ذوالفقاری دستت رو بزن به زانوت بلند شو دکمه پاور رو بزن یک دست گیم مشتی بزن یا فیلم ببین نصفه شبم هست میچسبه
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گیم ندارم
فیلم هم زیاد دیدم امروز
دیگه میشه ازش فرار کرد باید بشینم تا صب نگاه درو دیوار کنم
-
شبت بخیریه حرکتشو یاد گرفتم بالاخره...اولا دستم خشک بود اصلا نمیشد...الان روون تر شدم خیلی جالبه^^
-
@Kosar-Mortazavi تا قیام قیامت چیزی که تو انیمه باشه رو نمیتونی تقلید کنی
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گیم ندارم
فیلم هم زیاد دیدم امروز
دیگه میشه ازش فرار کرد باید بشینم تا صب نگاه درو دیوار کنم
@سجاد-ذوالفقاری نصب کن یک انلاین هم نصب کن دیسکورد هم نصب کن یک چند تا رفیق پایه پیدا کن اخر شبا فارغ از درد و رنج روز بشین تخلیه کن خودت رو