هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
معروف شدم🤣
هنوز نصف سوالام موندن که کسی جواب نداده😑Gharibe Gomnam بدلیل سوال های زیاد و منشن های زیاد انفالو کردمت . منشن هات تموم شد خبرم کن تا شاید بخشیدمت و تجدید نظر کردم :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed: :grimacing_face:
-
Gharibe Gomnam بدلیل سوال های زیاد و منشن های زیاد انفالو کردمت . منشن هات تموم شد خبرم کن تا شاید بخشیدمت و تجدید نظر کردم :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed: :grimacing_face:
مجتبی ازاد
😂بعد کنکور -
Gharibe Gomnam بدلیل سوال های زیاد و منشن های زیاد انفالو کردمت . منشن هات تموم شد خبرم کن تا شاید بخشیدمت و تجدید نظر کردم :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed: :grimacing_face:
مجتبی ازاد من فقط دارم سوالاشو میخونم تو دلم جواب میدم حس تایپ نیس:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@yasin-sheibak در یه محاسبه ریز گفته است:
@Zahra-Hamrang بحث خوندن نیست همه سوالای ریحانه برای نوبت اوله نوبت اول رو یکم مشکل داره...
اره
کلا یه نصیحت کنم اینکه وسط سال مدرسه عوض نکنید چون گرفتار میشین😑😑😑
من هیچوقت از مدرسه عقب نمیفتادم همیشه جلوتر بودم -
@F-Seif-0 ابجی شما مگر قرار نبود بری پای درسات ؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_monocle:
مجتبی ازاد کی قرار شد؟ :face_with_tears_of_joy:
گفتم امشب میرم -
@yasin-sheibak در یه محاسبه ریز گفته است:
@Zahra-Hamrang بحث خوندن نیست همه سوالای ریحانه برای نوبت اوله نوبت اول رو یکم مشکل داره...
اره
کلا یه نصیحت کنم اینکه وسط سال مدرسه عوض نکنید چون گرفتار میشین😑😑😑
من هیچوقت از مدرسه عقب نمیفتادم همیشه جلوتر بودمGharibe Gomnam تازه دهمی کلی جلویی و جبران میشه
-
مجتبی ازاد کی قرار شد؟ :face_with_tears_of_joy:
گفتم امشب میرم@F-Seif-0 جمعه هات اگ کمتر درس داری بیا اشکال ندار حال و هوات عوض میشه :|
-
مجتبی ازاد من فقط دارم سوالاشو میخونم تو دلم جواب میدم حس تایپ نیس:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
mahsaaa rezaeee
😂😂😂
کل انجمن رو بهم ریختم🤣
@yasin-sheibak
میترسم اخر یا همه آنفالوم کنن یا از گروه ها لفت بدن🤣 -
mahsaaa rezaeee
😂😂😂
کل انجمن رو بهم ریختم🤣
@yasin-sheibak
میترسم اخر یا همه آنفالوم کنن یا از گروه ها لفت بدن🤣Gharibe Gomnam سرم گیج رفت ب خدا
-
Gharibe Gomnam تازه دهمی کلی جلویی و جبران میشه
mahsaaa rezaeee
اصلا حس بدیه😕 -
@F-Seif-0 جمعه هات اگ کمتر درس داری بیا اشکال ندار حال و هوات عوض میشه :|
mahsaaa rezaeee بستگی داره
ببینم چطور میشه^^ -
Gharibe Gomnam سرم گیج رفت ب خدا
mahsaaa rezaeee
🤣🤣🤣
میخواین همه سوالامو اخرشب یهو بزارم درطول روز تیکه تیکه نزارم -
mahsaaa rezaeee
اصلا حس بدیه😕Gharibe Gomnam خوب پیش میری ادامه بده
-
mahsaaa rezaeee
🤣🤣🤣
میخواین همه سوالامو اخرشب یهو بزارم درطول روز تیکه تیکه نزارمmahsaaa rezaeee
🤣🤣🤣
میخواین همه سوالامو اخرشب یهو بزارم درطول روز تیکه تیکه نزارماین لطف رو میتونم درحقتون بکنم🤣
-
mahsaaa rezaeee بستگی داره
ببینم چطور میشه^^@F-Seif-0 ی جوری گفتم حال و هوات عوض میشه انگار ترکیس :face_with_tears_of_joy: بیخیال تا 2 ماه موند ب کنکور بعدش بیا دیگه نرو
-
mahsaaa rezaeee
🤣🤣🤣
میخواین همه سوالامو اخرشب یهو بزارم درطول روز تیکه تیکه نزارمGharibe Gomnam واقن من یه تاپیک میزنم تا 7 روز طول میکشه اخرم هیشکی ج نمیده
-
@F-Seif-0 ی جوری گفتم حال و هوات عوض میشه انگار ترکیس :face_with_tears_of_joy: بیخیال تا 2 ماه موند ب کنکور بعدش بیا دیگه نرو
mahsaaa rezaeee اره ://
میخواستم ی کلیپ بذارم کلیم بچهارو تگ کردم ولی اپلود نمیشه :_( -
mahsaaa rezaeee اره ://
میخواستم ی کلیپ بذارم کلیم بچهارو تگ کردم ولی اپلود نمیشه :_(@F-Seif-0 چ کلیپی؟
-
@F-Seif-0 چ کلیپی؟
mahsaaa rezaeee انگیزشی بود
-
Gharibe Gomnam واقن من یه تاپیک میزنم تا 7 روز طول میکشه اخرم هیشکی ج نمیده
mahsaaa rezaeee
باید منشن زیاد بکنی😂