هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Mr-Wick شکر داداش بد نیس 
 ناواخ شام ورجیه ؟ sina bigdeli عیدی من کووو  
- 
Gharibe Gomnam خواستم ریا نشه   من مخلص شمام من مخلص شمامHANIYE bh 

انقدر من پرپر میزدم بال بال میزدم 
- 
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh تقصیر هوشمونه    نزاشتی بمونم در کنج تناییم  
- 
arthur morgan 
 قطابا کو ؟    @Alzahra-Daftar   هنوز یادته؟ هنوز یادته؟
 گذاشتم برای همه کنار توی معدم داره هضم میشه      
- 
sina bigdeli   نکنه پیام داری واسم؟ نکنه پیام داری واسم؟@امیرمسعود-جعفری دوس داری پیام      
- 
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh تقصیر هوشمونه    نزاشتی بمونم در کنج تناییم  
- 
@Zahra-Zahraii ممنون 
- 
HANIYE bh 

انقدر من پرپر میزدم بال بال میزدم Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh 

انقدر من پرپر میزدم بال بال میزدم این ایمیل همونیه که با کمک بچها ساختمش دو سه نفریم کچل کردم  
 یاسینم بود ت بچها بهش گفتم شب عید
- 
HANIYE bh 

انقدر من پرپر میزدم بال بال میزدم Gharibe Gomnam سلام راستی خطم را تونستید رمز گشایی کنید؟    
- 
@امیرمسعود-جعفری دوس داری پیام      sina bigdeli من فقط استراتژی بعدیتو حدس زدم بیشعور 
- 
sina bigdeli عیدی من کووو  @Mr-Wick داداش عیدی شما رو گزاشتم جیب بابا 50 تومنم هس مبادا اون وسط اختلاسی رخ بده حاواست باشه      
- 
@Alzahra-Daftar   
- 
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh 

انقدر من پرپر میزدم بال بال میزدم این ایمیل همونیه که با کمک بچها ساختمش دو سه نفریم کچل کردم  
 یاسینم بود ت بچها بهش گفتم شب عیدHANIYE bh 
 بله بعد به من میگه حانیه بهت ایمیل زده میگم نیست که میگه ببخشید اشتباه خوندم گفت بهت بگم عیدت مبارک 
 چتتو باز کن

- 
- 
@Mr-Wick داداش عیدی شما رو گزاشتم جیب بابا 50 تومنم هس مبادا اون وسط اختلاسی رخ بده حاواست باشه      sina bigdeli داری شرو میکنیا شلوووخ    

|
 |

شعردانه
شعردانه