لغت
-
Mahan Xodayi 2
ماهانِ عزیزم، فراق در معنیِ دوریه. درسته. اما ما توی بیت عبارت « دل ما به دور رویت» رو داریم.
این معنی دوری میده. نه اون چیزی که تو داری راجبش حرف میزنی.@danial-hosseiny در لغت گفته است:
Mahan Xodayi 2
ماهانِ عزیزم، فراق در معنیِ دوریه. درسته. اما ما توی بیت عبارت « دل ما به دور رویت» رو داریم.
این معنی دوری میده. نه اون چیزی که تو داری راجبش حرف میزنی.از سبزه زار دوره یا از سبزه زار اسوده هست:/
-
@danial-hosseiny خب پس چرا فراغ رو تو معنیتون معنی نکردین؟؟🧐
Mahan Xodayi 2
دقت...!
«دل ما به دور رویت ز چمن فراغ دارد»
دل ما دور از رویت شبیه سبزهزار است
ز چمن فراغ داشتن: شبیه سبزهزار بودن، یکسان بودن با سبزهزار، نزدیک بودن به سبزهزار. -
خب الآن متوجه شدم از اول دارم اشتباه میزنم😑
ذهن که تمرکز نداشته باشه، همین میشه😑 -
Mahan Xodayi 2
دقت...!
«دل ما به دور رویت ز چمن فراغ دارد»
دل ما دور از رویت شبیه سبزهزار است
ز چمن فراغ داشتن: شبیه سبزهزار بودن، یکسان بودن با سبزهزار، نزدیک بودن به سبزهزار.@danial-hosseiny من یا سوال نمیکنم یا سوال کنم ی کتابو ی جا میپرسم ببهشید راجب تعداد سوالا....
اما در مورد بحث فراغ خب یعنی دراینصورت میگید فراغ رو شبیه/مانند است معنی کردید..؟؟؟؟ -
خب الآن متوجه شدم از اول دارم اشتباه میزنم😑
ذهن که تمرکز نداشته باشه، همین میشه😑@danial-hosseiny ولی جواب درسته ها:( :/
-
Mahan Xodayi 2 در لغت گفته است:
سلام
معنی سقیم میشه خطا ولی ثقیم رو نتونسم معنیشو پیدا کنم.....کسی نمیدونه چی میشه....
معنی بقل هم!!!!نبود....
تجربیااینم بگین لطفا....
دل ما به دور رویت ز چمن فراغ/فراق دارد
که چو سرو پای بند است و چو لاله داغ دارد
معنیش چی میشه دور رویت منظورش دوری از رویت هست اگر میشه فراق ولی....
دانش-آموزان-آلاءMahan Xodayi 2
اولا که عذرخواهی میکنم بابت راهنمایی غلط
ثانیا خوانش صحیح اینه:
دل ما به دور رویت ز چمن فراغ دارد
میگه که دل ما به زمان دورهٔ رو و چهرهٔ تو (زمان شکفتنت) از سبزهزار آسودهس و نمیره به سبزهزار و دلم مثل سرو پایبند و استواره و مثه لاله داغداره. -
Mahan Xodayi 2
اولا که عذرخواهی میکنم بابت راهنمایی غلط
ثانیا خوانش صحیح اینه:
دل ما به دور رویت ز چمن فراغ دارد
میگه که دل ما به زمان دورهٔ رو و چهرهٔ تو (زمان شکفتنت) از سبزهزار آسودهس و نمیره به سبزهزار و دلم مثل سرو پایبند و استواره و مثه لاله داغداره.@danial-hosseiny خب الان از سبزه زار اسوده است یعنی چی!!!!!!!؟؟؟؟بی معنی نیست؟
-
@danial-hosseiny خب الان از سبزه زار اسوده است یعنی چی!!!!!!!؟؟؟؟بی معنی نیست؟
Mahan Xodayi 2
از سبزهزار آسودهس. به سمت سبزهزار نمیره. فکر و خیال چمن رو نداره. دلش از سبزهزار راحته.
خیر. بیمعنی نیست. -
Mahan Xodayi 2
از سبزهزار آسودهس. به سمت سبزهزار نمیره. فکر و خیال چمن رو نداره. دلش از سبزهزار راحته.
خیر. بیمعنی نیست.@danial-hosseiny تشکر:)
-
M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on
-
@danial-hosseiny تشکر:)
Mahan Xodayi 2 خواهش میکنم♥