دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
نوکلئوتید
-
Disgustion 1
این متنی که فرستادم
میگه یه انتها هیدروکسیل داریم
یه انتها هم تک فسفات
الان چرا قبولش نداری؟ -
@سینا-0 با توجه به توضیحاتی که دادم مطمئن باشین یکی از نوکلئوتید های سه فسفاته ابتدای رشته هست و روبهروی اون یه نوکلئوتید تک فسفاته موجوده .
و در رشته مقابلش، ابتداش یه نوکلئوتید سه فسفاته هست و انتهاش رو هم که بالا توضیح دادم .
خلاصه : ابتدای سه فسفاتهی رشتهی مد نظرمون روبهروی انتهای رشته مقابله و ابتدای سه فسفاتهی رشته مقابلمون، روبهروی انتهای تک فسفاته رشته مد نظرمونه (عکسای دیروز) .
ولی من پیشنهاد میدم اینو با همین استدلالی که دیروز آوردم قبول کنین وگرنه جفتمون مجبور میشیم بریم همانند سازی دنا در صورتی که جهت رشته ها ناهمسوئه رو یاد بگیریم که اصلن کار درستی نیست و تهش هم به همین نتیجه ای که گفتم میرسیم . -
علیرضا تمدنی باشه قبول کردم
-
Disgustion 1
خب
پس الان یعنی قبول کردی همه ی نوکلئوتید های دنای خطی تک فسفاته هستن حتی نوکلئوتید اولی؟ -
علیرضا تمدنی خیر .
من دارم با استدلال حرف میزنم و کارمو پیش میبرم و شما هم اگه میتونین دلیل بیارین واسه حرفاتون .
اینطور نمیشه که شما بگین من حرف استادتو قبول ندارم بعد خودتون برین متن سایت وابسته به دانشگاه هاروارد رو بیارین .
اگه دوست دارین میتونیم بحث کنیم ؛ نه اینکه از این ور و اون ور مدرک بیاریم (کاری که خودتون نفیش کردین ولی انجام میدین) !
من دلیل منطقی گفتم و دوستمون سینا هم قبول کردن که یکیش سه فسفاته هست .
زمانی که یه مدرک ارائه دادین که دلیل منو رد کنه یا خودتون با حرف و دلیل خودتون حرف منو رد کردین من قبول میکنم .
وگرنه بحثی نمیمونه بینمون . -
Disgustion 1
هر نوکلئوتید 3 فسفاته موقع اضافه شدن به رشته پلی نوکلئوتیدی 2 گروه فسفاتش رو از دست میده
جمله ی کتابه
قبولش داری یا نه؟ -
این پست پاک شده!
-
علیرضا تمدنی بله قبول دارم اما یه نوکلئوتید هست که به رشته اضافه نمیشه و اون نوکلئوتید اوله و وقتی دنابسپاراز مقابل نوکلئوتید مکملش قرارش میده به چیزی اضافه نشده .
اگه حس میکنین حرفم اشتباهه از یکی که دکترای زیست داره وقت بگیرین و بگین من میخوام همانند سازیو با در نظر گرفتن ناهمسو بودن رشته ها یاد بگیرم . -
MSina دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to Disgustion 1 on آخرین ویرایش توسط MSina انجام شده
Disgustion 1
والا من دیگه نمیدونم چجوری به شما اثبات کنم که اون ابتدای رشته تک فسفاته است .
با کتاب درسی میگم ، میگین نه ، با شکل کتاب خودتون میگم ، میگی نه ، با حرفای خودتون میگم ، میگی نه
اصلا همه بحثا رو بریزید دور ؛
خوب گوش کنین . رشته در حال ساخته ، دنابسپاراز داره میچینه و میرسه به ابتدای رشته ؛ وکلئوتید ابتدای رشته رو میخواد بذاره .برای گذاشتنش و پیوند دادنش به بقیه ی رشته ، باید انرژی داشته باشه ، پس دو فسفات اون نکلئوتیدو میکنه و یه فسفودی استر میزنه و نوکلئوتید میره به ابتدای رشته وصل میشه (طبق تمام منابع علمی و غیر علمی و حرفای خودتون ) . من نمیفهمم شما رو چه حسابی میگی این آخری رو 3 فسفاته میذاره
و اون بخثی که گفتم احتمالا اون وسطاس ، یه بار با دوتا حباب بشین حساب کن ، آخرش یکیشون 3 فسفاته میمونه و اینکه احساس میکنم تو حرفات ،همانندسازی رو تک جهته گرفتی ،شایدم اشتباه کنم.
بله قبول دارم که با 100 تا نوکلئوتید ، 99 تا فسسفودی تشکیل میشه و یک 3 فسفاته اضاف میمونه ولی اولی نیست ، حالا هی شما بگو اولیه.شما همینو به من بگو چجوری اولی رو بدون اینکه 3 فسفاتشو بکنه میچسبونش به رشته .
. -
این پست پاک شده!
-
@سینا-0 فکر کنید یه رشته عمودی دنا داریم و همانند سازی هم تک جهته هست .
وقتی اولین نوکلئوتید گذاشته بشه سه فسفات داره .
وقتی نوکلئوتید دوم گذاشته بشه دو فسفاتشو از دست میده و به اولی وصل میشه و اولی همچنان سه فسفاته هست و به همین ترتیب .
من اشاره کردم که دو رشته ناهمسواَن و من نمیتونم همانند سازیو با این شرایط و دو جهته بودن و چندین حباب توضیح بدم .
چون خودمم کامل بلدش نیستم .
کل علمم در همین حد بود که استدلال کردم .
اگه منطقیه میتونین قبول کنین و اگرم منطقی نیست با دلیل ردش کنین .
ممنونم ازتون . -
این پست پاک شده!
-
Disgustion 1
فک کنم مشکل رو پیدا کردم
همانند سازی تک جهته تو باکتریه که اونم بعضیاشون و آخر هم که به اول رشته برسه بازم اون 3فسفاته رو برای اینکه ابتدا رو به انتها بچسبونه بشه حلقوی ، مصرفش میکنه کلا 3 فسفاته نداریم
حالا ولش کن ؛ آقا یه نگاه به کتاب دوازدهم فصل اول بنداز
حرف شما اصلا وجود نداره تو کتاب . تو منابع علمی خودتونم که بگردید پیدا نمیکنید همچین چیزی.
همانند سازی که از اول رشته شروع نمیشه بره تا آخر . همین چند پیام قبل باهم به این نتیجه رسیدیم که حباب همانند سازی از ابتدا یا انتهای رشته تشکیل نمیشه.
الان چیزی که شما میگی پایینیه ، چیزی که منو کتاب های درسی و غیر درسی و علمی و غیر علمی میگن ، بالاییه و طبق بالایی ، وقتی دنابسپاراز(اون دایره ها که کشیدم) برسه به ابتدا ، مجبوره که برای تشکیل پیوند ، دو گروه فسفات نوکلئوتید ابتدای روشته رو بذاره اون جا
البته من خیلی ساده کشیدم و اون رشته دیگه دنا که داره همانن سازی میشه رو نکشیدم ولی بازم فرقی نمیکنه
. -
@سینا-0 ممنون که تا اینجا همراهی کردین که از هم یاد بگیریم ؛ بنظرم همینجا بحثو رها کنیم بهتره چون میترسم مثل این رفیقمون یهو عصبانی شیم و به هم بی احترامی کنیم .
بازم تشکر میکنم ازتون و نظر آخرتون هم میتونه درست باشه ولی نقض کننده استدلال دیروز من نیست .
بازم ممنونم . -
Disgustion 1
ای بابا؛من تازه داشتم گرم میشدم
واقعا لذت بردم از این بحث ؛ کم پیش میاد(تقریبا هیچوقت) که کسی رو نظرش اینقد پافشاری کنه و تا آخر بمونه .خیلی عالی بودید . دمتون گرم
حقیقتا فک نمیکنم بعد از این اگه از بحث همانند سازی تستی بیاد و نتونم بزنمش . برای شما هم فک میکنم همینطور باشه.حتما شنیدین که میگن تو بحث کردن بیشتر یادمیگیری تا این که فقط خودت بخونی
واقعا نیاز داشتم به یه همچین بحثی ، بعد از مدت ها دوری از مدرسه . خیلی انرژی گرفتم .
یادتون باشه ، منم به خاطرم میسپرم ، بعد کنکور یه تاپیک بزنیم حسابی اینو موشکافیش کنیم . یا انشالا اگر دانشگاهمون یکی شد ، بریم ته و توی این قضیه رو در بیاریم. (حالا شما اصلا کجا هستین ؟کجا میخواین برین من همینطور دارم برنامه میریزم )
خلاصه که خیلی عالی بود . دست استارتر این تاپیک درد نکنه
تا درودی دیگر ، بدرود
. -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!