نوکلئوتید
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Disgustion 1
ای بابا؛من تازه داشتم گرم میشدم
واقعا لذت بردم از این بحث ؛ کم پیش میاد(تقریبا هیچوقت) که کسی رو نظرش اینقد پافشاری کنه و تا آخر بمونه .خیلی عالی بودید . دمتون گرم
حقیقتا فک نمیکنم بعد از این اگه از بحث همانند سازی تستی بیاد و نتونم بزنمش . برای شما هم فک میکنم همینطور باشه.حتما شنیدین که میگن تو بحث کردن بیشتر یادمیگیری تا این که فقط خودت بخونی
واقعا نیاز داشتم به یه همچین بحثی ، بعد از مدت ها دوری از مدرسه . خیلی انرژی گرفتم .
یادتون باشه ، منم به خاطرم میسپرم ، بعد کنکور یه تاپیک بزنیم حسابی اینو موشکافیش کنیم . یا انشالا اگر دانشگاهمون یکی شد ، بریم ته و توی این قضیه رو در بیاریم. (حالا شما اصلا کجا هستین ؟کجا میخواین برین من همینطور دارم برنامه میریزم)
خلاصه که خیلی عالی بود . دست استارتر این تاپیک درد نکنه
تا درودی دیگر ، بدرود
.این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Disgustion 1
@سینا-0
علیرضا تمدنی
دوستان دوباره ممنون بابت مشارکتمن خودم دوباره به این موضوع فکر کردم و با توجه به نظرات (متفاوت) شما ، در نهایت به این نتیجه رسیدم که همه نوکلئوتید های رشته پلی نوکلئوتیدی تک فسفاته هستن.
یعنی آنزیم دنا بسپاراز که میخواد نوکلئوتید ها رو به رشته اضافه کنه ، دو تا فسفات رو ازشون جدا میکنه.حالا چه نوکلئوتید اول، چه نوکلئوتید انتهایی، چه نوکلئوتید وسطی. -
این پست پاک شده!
-
2022-03-31_20-37-30-297.mp4
من طبق این دلیل پذیرفتم که اولین نوکلئوتید سه فسفاته هست و بقیه دوستان آزادن هرطور دوس دارن فکر کنن .
اینم آخرین پیام من تو این تاپیک .
اگه کسی ازم دلخور شد هم ازش عذر میخوام . -
دوستان ممنون بخاطر مشارکتتون.
@همیار
sarvin Piri لطفاً شما هم نظر خودتون رو بفرماییدFarhan Honar در نوکلئوتید گفته است:
@همیار
sarvin Piri لطفاً شما هم نظر خودتون رو بفرماییدسلام دوست عزیز.دقیقا الان سوال شما چی بود ؟مثه اینکه خیلی مبحث بحث برانگیزی بوده .
-
Farhan Honar در نوکلئوتید گفته است:
@همیار
sarvin Piri لطفاً شما هم نظر خودتون رو بفرماییدسلام دوست عزیز.دقیقا الان سوال شما چی بود ؟مثه اینکه خیلی مبحث بحث برانگیزی بوده .
sarvin Piri سوال این بود که در یک رشته ی پلی نوکلئوتیدی ، آیا نوکلئوتیدی هست که سه فسفاته باشه؟ یا همشون بصورت تک فسفاته به رشته اضافه میشن؟
-
sarvin Piri سوال این بود که در یک رشته ی پلی نوکلئوتیدی ، آیا نوکلئوتیدی هست که سه فسفاته باشه؟ یا همشون بصورت تک فسفاته به رشته اضافه میشن؟
بله داریم .نوکلئوتید های ابتدا و انتهای رشته سه فسفاته هستن بقیه تک فسفاته .
-
بله داریم .نوکلئوتید های ابتدا و انتهای رشته سه فسفاته هستن بقیه تک فسفاته .
sarvin Piri ممنون از نظر مفید و کاربردیتون .
با اینکه شما همیار هستین ولی ممکنه بعضی دوستان الان بیان و به شما هم بی احترامی کنن ؛
چون دنبال به نتیجه رسوندن بحث نیستن و فقط میخوان نظر خودشونو بگن .
ممنون . -
با اینکه شما همیار هستین ولی ممکنه بعضی دوستان الان بیان و به شما هم بی احترامی کنن ؛
ممنون .Disgustion 1 در نوکلئوتید گفته است:
ممنون .سلام .خواهش میکنم .مهم نیست برام که کی قراره چی بگه .علم رو که نمیشه هر طور دلمون بخواد بازگو کنیم تا بقیه خوششون بیاد .
-
Disgustion 1 در نوکلئوتید گفته است:
ممنون .سلام .خواهش میکنم .مهم نیست برام که کی قراره چی بگه .علم رو که نمیشه هر طور دلمون بخواد بازگو کنیم تا بقیه خوششون بیاد .
sarvin Piri
سلام بزرگوار
از اون جایی که من در منابع معتبر علمی همچین چیزی ندیدم تا الان، سندی هم دارین برا این موضوع؟ چون تو کتاب درسی ک نیس حداقل -
ممنون .این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
علیرضا تمدنی دوستانه عذر خواهی میکنم .
کوتاه اومدم ؛ شما هم کوتاه بیاین . -
علیرضا تمدنی دوستانه عذر خواهی میکنم .
کوتاه اومدم ؛ شما هم کوتاه بیاین .این پست پاک شده! -
بچهه هاا
مثل اینکه شما دو تا توی پیاما پایینتر گفتین این اخرین پیاممون تو این تاپیکه همانا به یاد اورید|=
بعد دوباره الان ...
یادمه یه بار این سوال سر کلاس استاد عظیمی پرسیده شد
گفت توی کتابی چیزی در موردش ذکر نشده زیاد گیر ندین
ولی اولین نوکلتید رو سه فسفاته در نظر بگیرید تازه از واژه تلخ هم استفاده کرد(نمیدونم با این تیکه کلامشون اشنا هستین یا ن)
دیشب دیدم به تفاهم رسیدین این جمله رو نگفتم
ولی الان که دیدم باز حرفاتون فرق داره گفتم نظر یه معلم زیست رو هم بدونین دیگه هر جور دوس داشتین در نظر بگیرین
قصدم دخالت نبودا امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم ولی حیف نیست سر همچین موضوعی اعصابتون بهم بریزین روی همدیگر ببوسین تمومش کنید
علیرضا تمدنی Disgustion 1