هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
HANIYE bh هم جنبه مثبت داره هم منفی
من یه لحظه منفیش اومد جلو چشم
ولی خب -
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Zahra-Hamrang من میگم اگر طرف عاشق واقعی باشه گذر زمان را حس نمیکنه من خودم وقتی که بازی میکنم اصلا گذر زمان را حس نمی کنم چون لذت می برم درس هم همینه
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Infinitie. A on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A به نظر خیلی جذاب میشد اگه حضوری باهم جمع میشدیم و حرف میزدیم
اول فکر کنمسخت میشد ولی بعدها عادت میکردیم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra.HD on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
این سوال خیلی عمقیه که من دنبالشم
و حتما میخوام پیداش کنم
که بالاخره برسم بهش که خوندن درس رو به همه چیزم ترجیح بدم
ولی هیچکس تاحالا اینجوری نبوده
و بیشتر رتبه برتر ها رو که میبینی اجبارشون فقط به خاطر خارج شدن از شرایط اطرافشون بوده و نه بخ هاطر لذت بردم -
HANIYE bh بله
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to Infinitie. A on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A به اینکه انجمن حضوری باشه فک نکردم ولی به اینکه تودلی دور هم جم بشن فک کردم
-
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
arthur morgan خب؟
چطوری بشه که یادمون نره؟
بعضیا توی درس می میبینن که زندگیشونو وقفش میکنن؟توی درس، لذت بیشتری میبینن که بقیه نمیبینن
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to -Dr_Ugger- on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
arthur morganreplied to Gharibe Gomnam on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan یه نفر میگف
وقتی مشغول یه کاری هستی و گذر زمان رو نمیفهمی بدون اونجا و تو همون لحظه داری رشد میکنی -
@Zahra-Hamrang اره کاملا درسته
-
@Zahra-Hamrang اره ولی اوایل خیلی داغون میبودیم
-
16 مگ اپ نکردم که فقط سه لایک بخوره برید گوش کنید لایک کنید دفعه بعد نمیذارم براتونا
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi که من حرفم فقط کنکور نیس
خیلیا کل زندگیشونو واسه درس گذاشتن مثلا دکتر حسابی
طول زندگیش هی داشت یاد میگرفت
از اول تا آخر -
اوکی درست شد
-
HANIYE bh
شاید
گفتم احتمالش هست -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Infinitie. A on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A چطوری اونو منم ببینم
-
310411/1000113