هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii زهرا کلا روزای عادی چند میخوابی تا چند؟ این هفته 5تا8معمولا 
 روزای قبلی 2.30 3 تا 7تقریبا
- 

زهرا
 این تویی
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii زهرا کلا روزای عادی چند میخوابی تا چند؟ این هفته 5تا8معمولا 
 روزای قبلی 2.30 3 تا 7تقریبا
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii زهرا ۳ ساعت فقط؟ قصد جون خودتو کردی؟   چیکار کنم؟ 
 درسم نخونمم خوابم نمیبرع
 ازاونور باید زود پاشم 
- 

- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii زهرا ۳ ساعت فقط؟ قصد جون خودتو کردی؟   چیکار کنم؟ 
 درسم نخونمم خوابم نمیبرع
 ازاونور باید زود پاشم 
- 
@Zahra-Zahraii اقا بیا جدن بریم باشه؟ 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii خب حداقل پنج ساعت بخواب آسیب میبینی  نمیشه هیچجوره  
- 
زیرابی 
 دستت چطوره؟
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii تابستون نمیتونه جبران کمبود این سه ماه بشه ها هعیییی  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii خب حداقل پنج ساعت بخواب آسیب میبینی  نمیشه هیچجوره  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii چرا نمیشه؟؟ 8به بعد بیدارشم عذاب وجدان ولم نمیکنه:/// 
- 
HANIYE bh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii اقا بیا جدن بریم باشه؟ 3بلیم ک بعدش برم درس @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii اقا بیا جدن بریم باشه؟ 3بلیم ک بعدش برم درس رفتن از انجمن منظورمه ها 
 طولانی
- 
@Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii اقا بیا جدن بریم باشه؟ 3بلیم ک بعدش برم درس رفتن از انجمن منظورمه ها 
 طولانیHANIYE bh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: HANIYE bh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii اقا بیا جدن بریم باشه؟ 3بلیم ک بعدش برم درس رفتن از انجمن منظورمه ها 
 طولانیاهوم گفتم 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Zahraii چرا نمیشه؟؟ 8به بعد بیدارشم عذاب وجدان ولم نمیکنه:/// 

|
 |

شعردانه
شعردانه